Που την βρίσκουμε αυτήν;Δουλευει ακομα;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Που την βρίσκουμε αυτήν;Δουλευει ακομα;
Φίλε μου ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν θέλεις στείλε μου το τηλ. της. ΕυχαριστώΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Έλα pm
Για στειλε και απο εδω ενα μνμ μυστηΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Στείλε μου φίλε μουΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Σου έχω στείλει για πληροφορίες, ενδιαφερομαιΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
στειλε αν θελεισ αρχονταΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Καλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Καλημερα εχουμε τηλ της Νανας?στειλε αν θελεισ αρχοντα
Φίλε μου καλησπέρα άμα μπορείς στείλε τηλέφωνο Νανάς πόσο χρονών είναι
Φίλε μπορείς να στείλεις τηλέφωνο σε πμ ευχαριστώΤην προηγούμενη εβδομάδα με μυστη από εδώ μέσα,έγινε δυνατή παρτουζα με Νανά στο bill,παίζει μπάλα δυνατή ακόμα.
Ένας ακόμα ενδιαφερόμενοςΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Πού τη βρίσκουμε;Αξιολογότατο gilf αλλά δυστυχώς χωρίς κώλο είναι η Μάγια milf. Βυζάρες διαστημικές και αντοχές εντυπωσιακές. Καθαρή και ωραίο τυπάκι. Προσοχή μόνο στα εργαλεία της. . Μη σας μπούνε ιδέες.
καλημερα στειλε οταν μπορειςΟποιος ενδιαφέρεται για το τηλ. της Νανάς, να μου στείλει ΠΜ. Εχω απαντήσει σε όλους όσους έστειλαν ΠΜ.
TlfΠήγενε θεία Γκαλινα στον Πειραιά.
Θέλω τλφ Γκαλινας
Καλημέρα φίλος, ενδιαφέρομαι μπορείς να μου στείλειςΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.