Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Shadow6

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Φίλε μου ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν θέλεις στείλε μου το τηλ. της. Ευχαριστώ

Fontas1990

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
216
Πόντοι
20

Rtimos045

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Like
5
Πόντοι
0
Θεσσαλονίκη gilfs granny’s έχουμε κάτι ;;;

Jim242424

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Σου έχω στείλει για πληροφορίες, ενδιαφερομαι

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
183
Πόντοι
1
Κανα skinny gilfακι εχουμε που να της αρεσει να κανει γλυφοκωλαδες;

Tarzaneas

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
38
Πόντοι
0
Την προηγούμενη εβδομάδα με μυστη από εδώ μέσα,έγινε δυνατή παρτουζα με Νανά στο bill,παίζει μπάλα δυνατή ακόμα.

superskinnybigdick

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2025
Like
73
Πόντοι
0
στειλε αν θελεισ αρχοντα

Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
23
Πόντοι
0

Καλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.

στειλε αν θελεισ αρχοντα
Καλημερα εχουμε τηλ της Νανας?

tolis72

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Φίλε μου καλησπέρα άμα μπορείς στείλε τηλέφωνο Νανάς πόσο χρονών είναι

Την προηγούμενη εβδομάδα με μυστη από εδώ μέσα,έγινε δυνατή παρτουζα με Νανά στο bill,παίζει μπάλα δυνατή ακόμα.
Φίλε μπορείς να στείλεις τηλέφωνο σε πμ ευχαριστώ

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
569
Πόντοι
26
Οποιος ενδιαφέρεται για το τηλ. της Νανάς, να μου στείλει ΠΜ. Εχω απαντήσει σε όλους όσους έστειλαν ΠΜ.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Αξιολογότατο gilf αλλά δυστυχώς χωρίς κώλο είναι η Μάγια milf. Βυζάρες διαστημικές και αντοχές εντυπωσιακές. Καθαρή και ωραίο τυπάκι. Προσοχή μόνο στα εργαλεία της. . Μη σας μπούνε ιδέες.

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5.953
Πόντοι
1.056
Αξιολογότατο gilf αλλά δυστυχώς χωρίς κώλο είναι η Μάγια milf. Βυζάρες διαστημικές και αντοχές εντυπωσιακές. Καθαρή και ωραίο τυπάκι. Προσοχή μόνο στα εργαλεία της. . Μη σας μπούνε ιδέες.
Πού τη βρίσκουμε;

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
Καλημέρα φίλος, ενδιαφέρομαι μπορείς να μου στείλεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom