Νέα

Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Μηνύματα
290
Like
505
Πόντοι
81
Ως απαντηση στο θεμα του νηματος: Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;
Δεν ειναι αντρες, απλα οπως το ακους. Δεν εχουν αντρικη συμπεριφορα και αντρικο τροπο ζωης.

Ενας αντρας σεβεται τον εαυτο του. Αυτο σημαινει οτι φροντιζει τη πνευματικη του κατασταση. την εμφανιση του, τη τσεπη του και την αξιοπρεπεια του. Με αυτα ως βαση, εργαζεται για τον εαυτο του και οχι για το χ αρχιδι. Δεν εχει κανεναν πανω απο το κεφαλι του.

Ενας αντρας εχει αυτοπεποιθηση. Δεν κολλαει πουθενα. Ειναι απλα αντρας. Εχει πιστη στα αρχιδια του και θα κανει αυτο που θελει με καθε κοστος και δεν δινει δεκαρα για το τι λενε ολοι οι αλλοι γυρω του.

Δεν υπαρχει αντρας με ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα που να δυσκολευεται να βρει γυναικα. Στο μονο που δυσκολευεται ειναι το πως θα κουμπωσει τα ραντεβου μεσα στην εβδομαδα να τις προλαβει ολες.

Με την συνεχη ανοδο ολων αυτων των ανικανων υποτακτικων και μαλθακοποιημενων πιθηκων, παιζει μπαλα μονος του. Στη κυριολεξια.

Απλα δες το, δεν υπαρχει αντρας με μια σωστη αντρικη εμφανιση, συμπεριφορα (αυτοπεποιθηση) και μια ανετη τσεπη (οχι απαραιτητα πλουσιος) να μη γαμαει συνεχεια. Υπαρχει πεινα για αντρικη πουτσα εκει εξω. Ναι, βολευονται με οτι βρουν και αυτες, τι αλλο να κανουν. Ολες τους ομως μυριζονται τον αντρα απο χιλιομετρα. Ειναι μεσα τους το ρανταρ-διαγνωστικο για να καταλαβαινουν αμεσως με τι εχουν να κανουν. Δεν ειναι χαζες, ουτε και φυσικα φταινε σε κατι. Αναλογα με αυτο που εχουν απεναντι τους, φερονται.

Καμια δεν σου χρωσταει να κατσει στα 4 να τη γαμας και να τη χυνεις στο στομα. Εχει το δικαιωμα και τη δυνατοτητα (ιδιαιτερα στις μερες μας επιτελους) της επιλογης. Θα δει, θα κοψει, θα αποφασισει. Η καθε μια για το δικο της λογο, αλλο θεμα αυτο. Το ποιος ειναι αντρας, θα της μυρισει η αντριλα απο χιλιομετρα. Σε αυτον θα ειναι μια χαρα γατουλα και ναζιαρα. Ολα θα του τα κανει. Γιατι; Γιατι πολυ απλα βρηκε επιτελους εναν αντρα και θελει να χαρει τη φυση της, να νιωσει γυναικα. Τον δηθεν, το κλαψα και τον μπουλη-ανικανο-αμπαλο-αποτυχημενο-ανοητο φυσικα και θα του βγαλει τη καριολα πλευρα της. Καλα θα του κανει, καλα τους πατανε ψυχικα κατω σαν σκουληκια, δεν ειναι αντρες.

Εχεις δει πως φερονται; Πως ζουν; Πως αντιδρουν; Τι συζητανε μεταξυ τους; Ποια ειναι τα πιστευω τους, η αποψη τους για πολλα ζητηματα; Γαματα. Μαυρα χαλια στο 80% των περιπτωσεων. Μιζεροι, τιποτενιοι, ανικανοι, τεμπεληδες, φυγοπονοι, ανηθικοι, φοβικοι, πονηροι, δηθεν, θολοκουλτουρες, αναγωγοι, μαζοποιημενοι, προβατοποιημενοι, δουλακια του μισθου, οπαδοι της χ μαλακιας, ψυχωτικοι, μανιακοι, ηλιθιοι και πολλα αλλα.

Γιατι λοιπον μια ομορφη κοπελα να ασχοληθει μαζι τους; Θα τους εχει για τη χ χρηση και τελος. Καλα κανει. Αυτο ειναι το δικαιο.

Οταν δεν εργαζεσαι πανω στον εαυτο σου, δεν σεβεσαι τον εαυτο σου και τον εχεις να ζει μιζερα και κακομοιρα, γιατι να σε σεβαστει η αλλη; Οταν δεν εχεις αξιοπρεπεια και εχεις μαθει να δεχεσαι-ανεχεσαι μαλακιες για το μηπως και γαμησεις ή για να μη χασεις μια γκομενα...τοτε ποιος σου φταιει; Οταν δεν ανοιξες τα ματια σου και μπηκες σε μια λαθος κατασταση (σχεση-γαμος) μονο και μονο επειδη δεν ειχες επιλογες, δεν ησουν παιχτης και δεν αντεχες τη μοναξια-αγαμια...ποιος σου φταιει που σε εστιψε;

Εχουν και αυτες τα δικα τους, οκ. Στο οτι εσυ δυσκολευεσαι να βρεις μια κοπελα, ευθυνεσαι εσυ αποκλειστικα και μονο. Εσυ εχεις καταδικασει τον εαυτο σου εδω και πολλα χρονια και συνεχιζεις θολωμενος να πηγαινεις προς το πατο και απλα κλαψουριζεις και κραζεις κατι που δεν σου φταιει.

Ετοιμη να στη δωσουν στο πιατο, ρεζιλι θα μας κανεις...τετοιος μαλακας εισαι. Ακομα και να θελει καποιος να σε χωσει στο κολπο...ρεζιλι θα τον κανεις γιατι θα φανεις γρηγορα τι μαλακας εισαι και θα εκτεθει και αυτος μετα απεναντι στα κοριτσια.

Εισαι απλα ενας μαλακας, αποδεξου το. Αλλαξε το ή σταματα τουλαχιστον να κλαψουριζεις σαν κοριτσακι και να κραζεις ανθρωπους που δεν σου φταινε σε τιποτα για αυτο που βιωνεις.

Τραβα στο καθρεπτη, εκει ειναι η αιτια σε ολα σου τα προβληματα. Κανεις δεν σου φταιει.

Καμια κοπελα δεν αρνηθηκε εναν αντρα στη ζωη της, απλα δεν υπηρξες ποτε σου αντρας. Ασε τα κοριτσια ησυχα να παιζουν οπως γουσταρουν με τους παιχτες και κατσε στην ακρη και γινε οτι μαλακια θες να γινεις εσυ και ολοι οι αμπαλοι και κλαψουριστε παρεα σαν τα κοριτσακια.

Οσο κλαιτε, οι παιχτες απλα παιζουν. Ο καθενας, αυτο που του αρμοζει, εσυ κλαψα στο παγκο, αυτος παιζει μπαλαρα μονος του.

Δεν ειναι κακο να καταλαβεις οτι, δεν ειναι ολα για ολους. Σταματα τις κακιες και τις ζηλιες, δεν σε βοηθα σε κατι να κανεις σαν κακιασμενη.
+1
 

model49

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Μηνύματα
415
Like
546
Πόντοι
81
Οταν το μουνι νιωθει ψηλοτερα απο τον γαμια ΓΙΑΤΙ να του κατσει ;;;; Εκει ειναι το προβλημα !
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
31.479
Κριτικές
62
Like
39.774
Πόντοι
8.530
Οταν το μουνι νιωθει ψηλοτερα απο τον γαμια ΓΙΑΤΙ να του κατσει ;;;; Εκει ειναι το προβλημα !
...γιατί να του κάτσει χωρίς να πληρωθεί οσο αυτή νομίζει ότι αξίζει;Αυτό είναι το ολοκληρωμένο ερώτημα κατά την γνώμη μου...:hi:
 

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Μηνύματα
252
Like
251
Πόντοι
1
καποιοι λεει,οι πιο πολλοι θα ελεγα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom