Νέα

Ελκύουν τα λεφτά τις γυναίκες; Ή όχι; Τί ακριβώς ψάχνουν οι γυναίκες τελικά;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτά που λες η γκόμενα θα τα σκεφτεί υποσυνείδητα ή συνειδητά?
Πάντως οι γυναίκες είναι καλές στο να βλέπουν τη δυνατότητά σου να κονομήσεις.Εκπέμπεις κάποια vibes που τα πιάνουν αν έχεις δυναμισμό.

Έχεις δίκιο,όλες οι όμορφες μπροστά στο σώβρακο σου πέφτουν ξερές[size=5pt](από την αηδία)[/size]
 

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Μηνύματα
786
Like
1.169
Πόντοι
206
Ισχύει πως δεν θα προσπαθήσουμε πολλοί από εμάς, αλλά το μίζερος και άχρηστος είναι λίγο βαριές κουβέντες.
Ο καθένας έχει τα ψυχολογικά του αδερφέ.
Εσύ γιατί βγάζεις μίσος προς τα εμάς;

Δεν πάει σε κάποιον προσωπικά το μίζερος και άχρηστος, ουτε  μίσος υπάρχει, απλά έχω βαρεθεί να ακούω ανούσιες δικαιολογίες μονίμως.

Δεν αντιλέγω ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που θα δουν χρήμα και θα πέσουν, δεν λέει κάτι αυτό, γιατί γνωρίζω και πολλές περιπτώσεις που δεν είναι έτσι.

Βλέπω θέματα για σπονσοριλίκια, αλφα αρσενικά που προσπαθούν να αποδικωποιήσουν το γυναικείο εγκέφαλο, άντρες να γίνονται γυναίκες και να κλαψομουνιάζουν για γυναίκες και γελάω πραγματικά.

Αυτές τις γκομενάρες που βλέπουμε εκεί έξω ή συναντάμε σε (κοινές) παρέες αυτοί που οι γκόμενες γουστάρουν να γαμηθούν μαζί τους, δε χαλάνε ούτε 1 ευρώ για αυτές. Βασικά δεν ασχολούνται με αυτές... Στη συντριπτική πλειοψηφία...
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
Χρονια πολλα καλη χρονια και υγεια.
Ωραιο το ποστ  και γιαυτο κανω add

Είμαι 44 και δεν είχα ποτέ γυναίκα.
Είμαι όλα τα παραπάνω.Δεν είμαι τίποτα από αυτά.
Όχι ΟΚ, έχω φίλους,........

.
.
.
.
.. ως έναν βαθμό. Η ζωή είναι και ωραία, δεν είναι μόνο μαύρη αν δεν μπορείς να έχεις σύντροφο. Αυτός που είναι μόνος του, μαθαίνει να περνάει καλά και με λιγότερα.

Είμαι 44 και είχα αρκετές γυναίκες.

Είμαι όλα τα παραπάνω.Δεν είμαι τίποτα από αυτά.
Στη πραγματικοτητα, απαξιωμενοι ειναι, γεματοι ψυχολογικα, αγαμητοι,
Δεν είμαι τίποτα από αυτά.

Δεν είμαι τίποτα από αυτά.
τρολακηδες, τεμπεληδες, ανεπροκοποι, εκμηδενισμενοι σε ολα τα επιπεδα, παιδια της σογιας, κυκλοθυμικα γκρινιαρικα κακιασμενα και σκατοψυχα γεματα μισος για τις γυναικες επειδη τους κερνανε πονο και ακυρα με το κιλο.
Δεν είμαι τίποτα από αυτά.

Όχι ΟΚ, έχω φίλους, βγάζω αρκετά καλά λεφτά, νταξ, όχι πάρα πολλά αλλά ζω άνετα χωρίς να μου λείπει τίποτα και βάζω και στην άκρη και επενδύω κλπ.
Στα εργασιακα και κοινωνικα, αστο. Χαλια μαυρα. Στα παντα.
Ουτε κοινωνικο κυκλο ουτε λεφτα ουτε τιποτα. Μηδεν σε ολα.
Φιλους ειχα μεχρι πριν καποια χρονια ΑΛΛΑ και παλι μονος ημουνα (φιλους τις ωρας οπως οι πιο πολλοι , κοινωνικο κυκλο  δεν ειχα  με την εννοια να με καλεσουν σε γενεθλια γαμους κτλ κτλ (αν και υπηρχαν αλλα ηταν τα ψευτικα που θελανε να με πιασουν κοτσο οποτε λακουσα).

φιλους εχω διωξει και με εχουν διωξει και αυτοι,  πιο πολλη απο οτι εγω (οσο ημουνα θετικος μαζι τους) ειτε γιατι δεν ταιριαζαμε ειτε γιατι με πουλησανε ειτε γιατι ηταν ψωνισμενοι και νομιζανε οτι ειναι πιο πανω απο εμενα και δεν αισθανοντουσαν ανετα μαζι μου (πολλη συχνο φαινομενο τουλαχιστον σε εμενα)).

Λεφτα παντα εβγαζα(Και τωρα που μενω εκτος Ελλαδα και πριν που εμενα Ελλαδα) γιατι παντα δουλευα και προσφερα με την δουλεια μου αξια ασχετα εαν δεν το παραδεχονταν κανενας(συναδελφος κτλ ) και με μισουσανε τρελα .
Ισχύει, πολλές φορές στεναχωριέμαι που είμαι μόνος μου.
Στην ακρη ειναι και βλεπουν τους αλλους να ζουν

Ισχύει, πολλές φορές στεναχωριέμαι που είμαι μόνος μου αλλά το κυνηγάω όσο μπορώ πάω από εδώ πάω από εκεί κάνω ταξίδια. Προσπαθώ να γνωρίσω νέο κόσμο να κάνω νέες φίλιες που δεν πιάνουν (μάλλον αισθάνονται ανώτεροι μου ?? και εγώ κατώτερος    ;)  εε λίγο και οι παχιές αγελάδες τότε  λίγο τα λογία του παπά  λίγο το ψώνισμα που έχει η Ελλάδα κτλ κτλ ..
Είμαστε ( οι Ελληνες)  των 2 άκρων:  οταν ολα πανε καλα οι  ψωνισμένοι(παχιές αγελάδες κτλ )  όταν όλα πάνε χάλια οι καμένη(κρίση,πόλεμος ,μιζέρια, go back frau merkel,  κτλ κτλ).

Αλλα ακόμα προσπαθώ να βρω φίλους να κάνω φίλιες να ψήσω γκόμενες ( π.χ σήμερα γύρισα στις 5 από έξω σε ένα club και τα κοψίματα με τα γκοεμανκια που  είχα  ήταν αρκετά.  
Δεν έγινε τίποτα αλλά με σκαναρανε τρελά και μου το δείξανε (μια άξιζε και μου άρεσε ) και ψήνονταν αλλά δεν γίνεται πάντα να πιάνει κάτι.(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ .ΔΗΛΑΔΗ  Οι γυναικες ειναι υποψήφιες γκόμενες και ΜΟΝΟ γκόμενες οι άντρες υποψήφιοι συνεργάτες και φίλοι. Τουλάχιστον αυτόν τον κανόνα έχω εγώ.

(σημείωση  Σημαντικό είναι ότι δεν γίνεται να τα έχουμε καλά με όλους).

Αλλά βέβαια ακόμα μόνος μου είμαι και ψάχνω.

Αυτό είναι λίγο θέμα γιατί είχα μάθει αλλιώς τόσα χρόνια όλο και με κάποια θα ήμουνα απλά μετο που έσκασε αυτή η δήθεν κρίση τα ψυχολογικά ανέβηκαν τρελά.

Σε άντρες και γυναίκες. Οι άντρες κάηκαν εντελώς  οι γυναίκες ψωνίστηκαν περισσότερο

Τίποτα από τα παραπάνω, ας μην υπερβάλλουμε, μάλλον έχεις κάτι στο μυαλό σου που νομίζεις πως ισχύει για όλους, αλλά δεν ισχύει. Δεν κατηγορώ τους άλλους που είμαι μόνος μου παρά τον εαυτό μου.
και βγαζουν κακια και μισος για ολους που δεν ειναι σαν τα μουτρα τους, επικινδυνοι, αυτο ειναι. Πουτσα ξυλο και απαξιωση μια ζωη. Ταπεινωσεις και τοξικες μιζερες καταστασεις, αυτο

Τίποτα από τα παραπάνω, .........

............. ισχύει. Δεν κατηγορώ τους άλλους που είμαι μόνος μου παρά τον εαυτό μου.
Συμφωνώ ΌΧΙ ΠΆΝΤΑ όμως.  

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ και αρκετές φορές που φταίω εγώ. Δεν γίνεται να είμαι πάντα εγώ αυτός που φταίει. Δεν ταιριάζει . Κάποια φορά θα το εξηγήσω.


απλα θα συνεχισουν να βιωνουν στο μεγιστο βαθμο οσο περνανε τα χρονια εως να ερθει το τελος που θα τους λυτρωσει απο την αθλια και ανουσια υπαρξη τους.
Δυστυχώς ισχύει, αλλά ευτυχώς ως έναν βαθμό. Η ζωή είναι και ωραία, δεν είναι μόνο μαύρη αν δεν μπορείς να έχεις σύντροφο. Αυτός που είναι μόνος του, μαθαίνει να περνάει καλά και με λιγότερα.

θα προσπαθήσω να το αλλάξω   μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου   εάν γίνεται θα πουλήσω την ψυχή μου στο διάολο η στον Θεό όποιος την αγοράσει πρώτος με τα πιο πολλά benefits  αλλά θα προσπαθώ μέχρι τέλους .
Σίγουρα η ζωή είναι ωραία αλλά η ζωή είναι πουτάνα και τα έχει με άλλον και όχι με εμάς.
Η ζωή είναι άδικη οπότε πρέπει να δράσουμε με δύναμη και τσαμπουκά και ότι βγει .Είμαστε από την γέννηση μας νικητές(από τα τόσα σεπρματοζωαρια εμείς βγήκαμε νικητές) άπλα θέλει τσαμπουκά και δύναμη η ζωή
Οπότε θα προσπαθήσω να την ξεγελάσω  έτσι ώστε να γυρίσει με το μέρος μου.
Και μόνος μου περνάω καλά και άμα βρω κάποια που μου ταιριάζει μαζί με αυτή θα περνάμε και θα περνάω καλύτερα.

 

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
348
Κριτικές
2
Like
1.358
Πόντοι
201
To αν ελκυουν τα λεφτα τις γυναικες ειναι σιγουρο NAI...σε τι βαθμο εξαρταται απο το χαραχτηρα της καθε μια και πως σε βλεπει!!!!!

Ποια γυναικα θα πει οχι σε μια καλη χλιδατη ζωη??? κατασκευασμενες ειναι για λουσα!!!

Μετα αν ο αντρας δεν βλεπετε ή η διαφορα ηλικιας ξεφευγει παρα πολυ τοτε πας σε "gold digger".


Σκεψου ενα παραδειγμα
δες μας εχει τυχει ποτε να δουμε καποιον "οικονομικα ευκατάστατο" μεσα σε καποιο club να ανοιγει σαμπανιες και να λουζει κοσμο με αλλα τετοια κασκαντεριλικια!!! ΕΕΕ ναι αυτος θα εχει τραβηξει ολα τα βλεματα πανω του εκεινο το βραδυ..και οχι το ομορφοπαιδο που θα εχει βγει για ποτο!!!!

Τα λεφτα ειναι οπως το μηκος...εντυπωσιαζει οπτικα!!!!!
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
To αν ελκυουν τα λεφτα τις γυναικες ειναι σιγουρο NAI...σε τι βαθμο εξαρταται απο το χαραχτηρα της καθε μια και πως σε βλεπει!!!!!

Ποια γυναικα θα πει οχι σε μια καλη χλιδατη ζωη??? κατασκευασμενες ειναι για λουσα!!!

Μετα αν ο αντρας δεν βλεπετε ή η διαφορα ηλικιας ξεφευγει παρα πολυ τοτε πας σε "gold digger".


Σκεψου ενα παραδειγμα
δες μας εχει τυχει ποτε να δουμε καποιον "οικονομικα ευκατάστατο" μεσα σε καποιο club να ανοιγει σαμπανιες και να λουζει κοσμο με αλλα τετοια κασκαντεριλικια!!! ΕΕΕ ναι αυτος θα εχει τραβηξει ολα τα βλεματα πανω του εκεινο το βραδυ..και οχι το ομορφοπαιδο που θα εχει βγει για ποτο!!!!

Τα λεφτα ειναι οπως το μηκος...εντυπωσιαζει οπτικα!!!!!

Κάθε ηλικία πρέπει να αγωνιστεί με τα μέσα που διαθέτει.
Οταν ήμουν 25 ετών,έμενα σε χόστελ.
Αυτό δε σημαίνει οτι έβριζα την τύχη μου επειδή ο 30άρης είχε φτιαχτεί και έσκαγε με αμαξάρα.Οταν ήμουν 35άρης έφερνα αβέρτα Ανατολικές στο διαμέρισμα μαγευτική Αθήνα κι έτσι.Δεν ένιωθα υποδεέστερος από το σαραντάρη που τα έσκαγε.
Και τώρα με στα σπονσοριλίκια παίζω το edge μου,γιατί να με φάει ο 25άρης ή ο 35άρης επειδή είναι πιο εμφανίσιμοι και έχουν καβάτζες?Εγώ θα τους ζορίσω.

Κάθε ηλικία δηλαδή έχει συν και πλην αν δεν μπορείς την απώλεια εμφάνισης λόγω ηλικίας δηλαδή οτι καραφλιάζεις,κάνεις κοιλιά,μπαρμπαδιάζεις κτλ να την αντιρροπίζεις με αύξηση του εισοδήματος,κάποια στιγμή σε τρώει ο ανταγωνισμός,οι άλλοι είναι καλύτεροι από εσένα και παραιτείσαι.
Για να παραμένεις ενεργός και σχετικός στο μουνοκυνήγι πρέπει να αυξάνεις αντιστοίχως τα εισόδήματά σου.
Αμα είσαι 25 ετών,800 ευρώ φτάνουν και περισσεύουν να γαμάς οχτάρια,άμα είσαι 35 οι γκόμενες σε δικαιολογούν και 1500 να βγάζεις μηναίως αλλά αν περάσεις τα σαράντα,θέλουν πακέτα.Σαρανταπεντάρης με κάτω των 3000 ευρώ καθαρά μηνιαίως θεωρείσαι loser,δε δικαιούσαι γκόμενα.
Ετσι το βλέπουν τα μουνιά,είναι ανελέητες.
Δεν είναι ιδανικός κόσμος να γαμάς συνέχεια,οι κυβερνήσεις αλλάζουνε,ο γαμίκουλας μένει.Είναι κύκλος ή στέκεσαι στις απαιτήσεις της εποχής σου ή τον πίνεις κλαρίνο.
Και για τις γκόμενες ο χρόνος μετράει ανελέητα.Αλλο κασέ και δυνατότητες έχει μια εικοσάρα μες στις καύλες άλλο μια παρηκμασμένη 35άρα που έχει τη φθορά του χρόνου και πρέπει να αντιρροπήσει.Και πώς να αντιρροπήσει μια γυναίκα?
Για εμάς είναι εύκολη η απάντηση βάζουμε το χέρι στην τσέπη.Αυτές τον έχουν πιει κλαρίνο,οπότε είναι ψιλοδίκαιη φάση.
 

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.458
Like
1.454
Πόντοι
216
παιδια μερικες φορες νομιζω τα παρα  λετε.
εγω εχω 65ρι γνωστο που γαμαει και γαμουσε απο τα 20 δηλαδη μετα τον στρατο  οσες ηθελε και οσες μπορουσε, και για αυτο χωρισε.
λεφτα πολλα δεν ειχε ποτε του  και μαλλον ουτε ομορφος ειναι κανονικος θα ελεγα, αλλα  τον εχω ακουσει στο τηλεφωνο να μιλα σε γκομενα και το μονο που μου εκανε εντυπωση απο αυτα που ελεγε ηταν οτι μιλουσε και υπερ ανελυε το καθε τι, μαλλον για να εχει να λεει; δεν ξερω.
τωρα ειλικρινα, δεν μου λεει ψεμματα, εχει 4-5 γκομενες, της ηλικιας του διαζευγμενες κτλ  αλλα ανα διαστηματα και μικροτερης ηλικιας, πριν κανα 1-2 χρονια ειχε και 45ρα και στα 44ρα του ειχε 25ρα.....την ειδα εγω ο ιδιος οσο ηταν παντρεμενος.
αλλα οταν συναντα μια γυναικα, που θελει να γαμησει παντα κατευθυνει την συζητηση προς τα εκει που θελει, για να κοβει αντιδρασεις και αν βρει εδαφος συνεχιζει παντα με ευγενεια κτλ ωσπου να φαει ακυρο η να του κατσει.
μου εχει πει πως επιασε μια της ηλικιας του, απλα ηταν στο σουπερ μαρκετ και της ειπε περιπαιχτηκα μοναξιες ε;;; ετσι της επιασε κουβεντα. θα μπορουσε να ειναι παντρεμενη σε αυτη την ηλικια αλλα ετυχε να ειναι χωρισμενη.
και μια αλλη,που την ειδε στον δρομο, απλα της ειπε τι ομορφιες ειναι αυτες; και απλα συνεχισε το ψησιμο.
εγω απο αυτον δεν εχω μαθει τιποτα.....
 

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Μηνύματα
423
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Γενικώς παρατηρείται στις γυναίκες, ένας ανεξήγητος αλτρουισμός σε αγνώστους με πολλά λεφτά. Οπότε λοιπόν ανταλλάζουν το σεξ για πόρους και προμήθειες.

Γι αυτό η κοινωνία και οι άντρες πρέπει να ξυπνήσουμε και να κοντρολάρουμε και να κρατήσουμε υπό έλεγχο, τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Διότι αυτό που ζούμε τώρα είναι η χρυσή εποχή της τσούλας. Η υπεργαμία των γυναικών και η αγαμία των ανδρών στο μεγαλείο τους.

Τις περισσότερες, τις ενδιαφέρει μόνο η καλοπέρασή τους εις βάρος των ανδρών.

Έχουν απαρνηθεί τελείως τον ρόλο που τους υπαγορεύει η φύση τους, η οποίος είναι, η παροχή συναισθηματικής κάλυψης στα παιδιά και τους άντρες τους. Από την στιγμή όμως που δεν θέλουν να το κάνουν και θωρούν καταπίεση τον φυσικό τους ρόλο, επειδή κάποιοι "νεωτεριστές" τις φούσκωσαν τα μυαλά, το κάνουν όποτε τις βολεύει και τις συμφέρει και θέλουν να ανταγωνίζονται τους άντρες. Και αφού υπάρχουν άντρες που τις ενθαρρύνουν σε αυτόν τον τρόπο ζωής, ελπίζοντας ότι θα τις πηδήξουν, τότε όλοι αυτοί θα υποστούν τις συνέπειες που συνεπάγονται από την αφύσικη συμπεριφορά και νοοτροπία των γυναικών.
 

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Μηνύματα
787
Κριτικές
8
Like
1.295
Πόντοι
486
Οι χαζές γυναίκες έλκονται από τα λεγόμενα κακά παιδιά (brutal, επιβλητικούς και νευρικούς). Οι πονηρές-καπατσες είναι οι λεγόμενες gold diggers που το μόνο προσόν είναι η εμφάνιση και ψάχνουν έναν λεφτά να του φάνε.
Οι έξυπνες είναι οι γυναίκες καριέρας που δουλεύουν και ψάχνουν έναν ίδιο με ίδια ή περισσότερα προσόντα από αυτές, ώστε να εξελιχθούν ως ζευγάρι.
Υπάρχουν και οι απεγνωσμένες που ζητάνε έναν μαλθακό κοινος του χεριού τους, ώστε να κάνουν οικογένεια και να του φορτώσουν τα ψυχολογικά τους.
 

Νίο

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.265
Κριτικές
6
Like
10.245
Πόντοι
2.736
παιδια μερικες φορες νομιζω τα παρα  λετε.
εγω εχω 65ρι γνωστο που γαμαει και γαμουσε απο τα 20 δηλαδη μετα τον στρατο  οσες ηθελε και οσες μπορουσε, και για αυτο χωρισε.
λεφτα πολλα δεν ειχε ποτε του  και μαλλον ουτε ομορφος ειναι κανονικος θα ελεγα, αλλα  τον εχω ακουσει στο τηλεφωνο να μιλα σε γκομενα και το μονο που μου εκανε εντυπωση απο αυτα που ελεγε ηταν οτι μιλουσε και υπερ ανελυε το καθε τι, μαλλον για να εχει να λεει; δεν ξερω.
τωρα ειλικρινα, δεν μου λεει ψεμματα, εχει 4-5 γκομενες, της ηλικιας του διαζευγμενες κτλ  αλλα ανα διαστηματα και μικροτερης ηλικιας, πριν κανα 1-2 χρονια ειχε και 45ρα και στα 44ρα του ειχε 25ρα.....την ειδα εγω ο ιδιος οσο ηταν παντρεμενος.
αλλα οταν συναντα μια γυναικα, που θελει να γαμησει παντα κατευθυνει την συζητηση προς τα εκει που θελει, για να κοβει αντιδρασεις και αν βρει εδαφος συνεχιζει παντα με ευγενεια κτλ ωσπου να φαει ακυρο η να του κατσει.
μου εχει πει πως επιασε μια της ηλικιας του, απλα ηταν στο σουπερ μαρκετ και της ειπε περιπαιχτηκα μοναξιες ε;;; ετσι της επιασε κουβεντα. θα μπορουσε να ειναι παντρεμενη σε αυτη την ηλικια αλλα ετυχε να ειναι χωρισμενη.
και μια αλλη,που την ειδε στον δρομο, απλα της ειπε τι ομορφιες ειναι αυτες; και απλα συνεχισε το ψησιμο.
εγω απο αυτον δεν εχω μαθει τιποτα.....
Ετσι πηγαίνει.. ρίχνεις τα διχτυα σου με τρόπο.. και κάτι θα κάτσει..
 

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Μηνύματα
568
Like
1.792
Πόντοι
206
Τα λεφτά ελκύουν τις γυναίκες... τελεία!!!
Ελκύουν ΟΛΕΣ τις γυναίκες ανεξαιρέτως... και παύλα!!!
Δεν με πείθει κανείς και τίποτα για το αντίθετο! Over and out!!!
:thumbsup: :thumbsup: ιδίως οσες εχουν γεννηθει απο 1990 και μετα. πιο πριν ολο και καμια μπορει να διεφερε.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.381
Πόντοι
2.786

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom