Εγώ πάντως με την "Αννα" πέρασα πολύ καλά. Αν έχει κάποιος κάνα κονε με καμία ανεξάρτητη που παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες ( πρωκτικό, υποτακτικό) θα εκτιμούσα να μου στείλει pm. Μακάρι να συνεχίζει η Άννα. Θα την είχα στανταρακι!!! Γούστα είναι αυτά παιδιά!
Αδερφέ όχι μόνο εσύ. Ας ρωτήσουμε όσους κατάφεραν να την συναντήσουν αν έμειναν δυσαρεστημένοι για οποιονδήποτε λόγο από τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν νομίζω να βρεις κάποιον. Κάποιοι θα πουν, όπως και η αφεντιά μου, ότι την συναντάς δύσκολα. Ισχύει. Εγώ κατάφερα και την είδα μόνο 2 φορές και στην τρίτη χάθηκε και αναζητείται ακόμη. Αλλά από την άλλη ας μας πούνε πόσο εύκολα κλείναν ραντεβουδάκι με την Αλεξία ή την Nicole ή ακόμη και με το Νεφελάκι (πού πηγε αυτή); Πιο παλιά την Ζωή50; Που στο κάτω κάτω μόνο αυτό κάνουνε ή κάνανε.
Μετά κάποιος άλλος πέταξε σκατοψυχιά με το να μας πει εμάς που την γουστάραμε, ότι είμαστε μαλάκες και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Δεν θα μου πει εμένα ΚΑΝΕΝΑΣ τι σενάριο θέλω να παίξω όταν πληρώνω μια κοπέλα για να βρεθώ μαζί της.
Οι μοντελοπνίχτες να πάνε να δίνουμε τα 300αρια για την ώρα και να φεύγουνε στο 10λεπτο ξενερωμένοι από τις φόλες που τρώνε. Η κοπέλα το γούσταρε και το κόστος για μένα τον πεινασμένο ήταν λιγότερο από 50 ευρώ την ώρα με όλα μέσα (100ευρώ 2.5ώρες). Ενδεικτικά η Jo στην Αθήνα ήταν/είναι στα 80 την ώρα και ο κόσμος κάνει ουρά για να την δει.
Προσωπικά μόνο τα καθημερινά κορίτσια με ενδιαφέρουν γιατί αυτές βλέπω και έχω γύρω μου.
Άσχετα με αυτό η κοπέλα ήταν η πιο VFM κατάσταση και όσοι ξέρουν θα την αναπολούν για καιρό.
ΤΕΛΟΣ