You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gay μπουρδέλο...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aprilis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 234
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αν κ δεν νομιζο οτι οι Gay γαμανε με οπιον κ οπου βρουνε...
εγο ΓΟΥΣΤΑΡΟ να πλιρονο τους Γαμιαδες μου...;-)
Εχις προβλημα εσι? Δικα μου τα φραγκα τα χαλαο οπου με καβλονι.... δε χαλαρονετε λιγο ρε μαγκες???
Δε ζιτισα αναγνορισι σιμβουλες κ καταξιοσι εδο μεσα, ξερο καλα τι ιμε κ τι γουσταρο, αν ξερι κανις κανα σχετικο μπουρδελο ροτισα...τα ιπολιπα ινε περιτα που λετε....
εγο ΓΟΥΣΤΑΡΟ να πλιρονο τους Γαμιαδες μου...;-)
Εχις προβλημα εσι? Δικα μου τα φραγκα τα χαλαο οπου με καβλονι.... δε χαλαρονετε λιγο ρε μαγκες???
Δε ζιτισα αναγνορισι σιμβουλες κ καταξιοσι εδο μεσα, ξερο καλα τι ιμε κ τι γουσταρο, αν ξερι κανις κανα σχετικο μπουρδελο ροτισα...τα ιπολιπα ινε περιτα που λετε....
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 222
- Πόντοι
- 36
Οποτε μαλλον πρεπει να το σκεφτο σοβαρα....να ανιξο εγο το προτο Gay μπορντελο.....κ ετσι κ 8α εχο οπιον γουσταρο αφου εγο 8α δοκιμαζο πρωτος το εμπορευμα κ θα αποκατασταθο επαγγελματικα...!!!!!!!!
θα κονομησεις
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Στείλτε του το(η)ν Νένα.Αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή;
σας πληροφορω οτι εχω γνωρισει αρκετους ομοφυλοφιλους και απο το πανεπιστημιο αλλα και απο τη νυχτα οπου δουλευα (bar,clubs κλπ) και ειναι οι καλυτεροι χαρακτηρες οσον αφορα τις φιλικες τους σχεσεις απο οσο ξερω εγω τουλαχιστον.
για μενα το να τους
δεν ειναι και το πιο ευγενικο πραγμα . εγω αρχικα ημουν κατηγορηματικη με το θεμα τον gay δεν τους πηγαινα με τιποτα και τους κοροιδευα.υπαρχουν ομως και ατομα με σπουδαιο χαρακτηρα και ακομα και επιστημονες που απλα εχουν μια διαφορετικη προτιμηση στο sex.γνωμη μιας 20 χρονης φοιτητριουλας βεβαια αλλα αυτο νομιζω εγω.

...Ενο εσι που ισε πολιασχολος ρε φιλε.... μεσιμεριατικα...βλεπο το φιλοσοφις το πραγμα εδο μεσα....χα χα χα χα χα χα.....τοσο πολι σε χαλαι που ιμε πουστης???? α?
Ρε μπας κ 8ες κ σι απο το φρουτο κ φοβασε??? Ελα να σου χοσο μαθιματα κ θα τα ξεπερασις ολα.....
Τοσο πολι σας τι χαλαο?...αν ινε να φυγο...Αντρας ιμε κ εγω κ για γαμισια μιλαω....κ εκανα μια ερωτιση απλη...αν ξερη κανις ενα γαμημενο μπουρδελο να πηγαινουμε κ εμεις τα πουστρονια να γαμιομαστε...δεν εβρισα ουτε ειρωνευτικα κανεναν....
Ρε μπας κ 8ες κ σι απο το φρουτο κ φοβασε??? Ελα να σου χοσο μαθιματα κ θα τα ξεπερασις ολα.....
Τοσο πολι σας τι χαλαο?...αν ινε να φυγο...Αντρας ιμε κ εγω κ για γαμισια μιλαω....κ εκανα μια ερωτιση απλη...αν ξερη κανις ενα γαμημενο μπουρδελο να πηγαινουμε κ εμεις τα πουστρονια να γαμιομαστε...δεν εβρισα ουτε ειρωνευτικα κανεναν....
Αν ηξερες ποσοι αντρες που γαμανε μουνια μετα πηγενουν κ τον αρπαζουν....8α σουφευγε το κλαπετο...
Και για το ακριβες τις υποθεσης ειμαι σουπερ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ....κ γαμαο οτι μουνι γουσταρο....κ χορις να πλιρονο...το οτι γαμαω πουστηδες κ τον αρπαζω απο κολομπαραδες....ινε ζhτιμα hypersexoual φυσης κ τεραστιων αποθεματων τεστοστερονης....
Και για το ακριβες τις υποθεσης ειμαι σουπερ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ....κ γαμαο οτι μουνι γουσταρο....κ χορις να πλιρονο...το οτι γαμαω πουστηδες κ τον αρπαζω απο κολομπαραδες....ινε ζhτιμα hypersexoual φυσης κ τεραστιων αποθεματων τεστοστερονης....
20χρονη φοιτητριουλα...χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα....χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.....καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα......πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....νασε καλα ρε φοιτητριουλα.....χα χα χα χα χα χα χα χα...ηταν το καλιτερο που ακουσα....χα χα χα χα χα χα....
Αν ηξερες ποσοι αντρες που γαμανε μουνια μετα πηγενουν κ τον αρπαζουν....8α σουφευγε το κλαπετο...
αυτό πάντως είναι αλήθεια. δυστυχώς...
Όπα ρε μεγάλε, ανατρίχιασα !
Σιγά μην σου φύγει κανάς πόντος στο καλτσόν !!
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 222
- Πόντοι
- 36
δεν αντιλεγω σ αυτο...
αφου τη βρισκεις ετσι... μαγκια σου...γουστα ειναι αυτα!
τωρα το πως συνδεεις την τεστοστερονη που σου περισευει με τη σουφρα σου που σε τρωει? δεν μπορω να καταλαβω!!!
minotauros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θέλω να μάθω κι εγώ
Επισκέπτης
Παιδιά, δεν είσαστε ενημερωμένοι. Βεβαίως και υπάρχει γκέι μπουρδέλο στην Αθήνα, εδώ και πολλά χρόνια. Όμως, σε αντίθεση με τους στρέιτ, αν είσαι γκέι δε χρειάζεται να πληρώσεις για να κάνεις περιστασιακό σεξ. Υπάρχουν ένα σωρό άλλα μέρη όπου το μόνο που πληρώνεις είναι την επιχείρηση που διαθέτει το χώρο. Ψωνιστήρι γίνεται επίσης σε δημόσιους χώρους όπου δεν πληρώνεις τίποτα! Οι γκέι που πληρώνουν για σεξ είναι ηλικιωμένοι, χοντροί και γενικά άτομα που δε βλέπονται. Δεν θέλω να γράψω περισσότερα για να μην πονηρέψω αθώα στρέιτ αγόρια όπως λέτε ότι είσαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα.
χικ χικ...υπαρχει...τα λουτρα στην οδο ξουθου κοντα στην ομονοια..νοικιαζεις δωματιακι 15ε περιμενεις με ανοιχτη τη πορτα,ερχονται αρκετα ''παλληκαρια''για να διαλεξεις(δουλευουν εκει) και σου προσφερουν τις υπηρεσιες τους με 50ε...χικ χικ
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.721
- Πόντοι
- 7.715
αυτο που λεει ο κολλητος το ειχε κανει και θεμα...ο μανεσης νομιζω στις αποκαλυψεις....χικ χικ...υπαρχει...τα λουτρα στην οδο ξουθου κοντα στην ομονοια..νοικιαζεις δωματιακι 15ε περιμενεις με ανοιχτη τη πορτα,ερχονται αρκετα ''παλληκαρια''για να διαλεξεις(δουλευουν εκει) και σου προσφερουν τις υπηρεσιες τους με 50ε...χικ χικ
περαστε!!! περαστε!!! το καταστημα διανυκτερευει!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις