Νέα

Γάμος μετά τα 40+

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 504
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.037
Πόντοι
216
Συγχαρητήρια κύριε Agapoulitsa είστε ένας θησαυρός. Καλοσυνάτος άνθρωπος και άσπιλος.
Μην δίνετε σημασία σε μικρά πράγματα. Εσείς έχετε ένα σκοπό. Ένα στόχο.
Να αποκαταστήσετε την κοπέλα σας. Ασχετα αν ήταν ακόμα και ισλαμογαμημένη.
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι και να παραδειγματίζονται. :rockon:
εσυ δηλαδη αν μια γυναικα εχει ξεσκιστεί και ψωλοχυθεί στα νιάτα της αλλα μετα αλλαξει και θελει μια σοβαρη σχεση και γαμο,δεν θα την δεχόσουν για κατι τετοιο?ειλικρινα θελω να μου πεις...
Εγω επειδη εχω μεγαλη καρδιά θα την εμπιστευτώ παντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συγχαρητήρια κύριε Agapoulitsa είστε ένας θησαυρός. Καλοσυνάτος άνθρωπος και άσπιλος.
Μην δίνετε σημασία σε μικρά πράγματα. Εσείς έχετε ένα σκοπό. Ένα στόχο.
Να αποκαταστήσετε την κοπέλα σας. Ασχετα αν ήταν ακόμα και ισλαμογαμημένη.
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι και να παραδειγματίζονται. :rockon:
εσυ δηλαδη αν μια γυναικα εχει ξεσκιστεί και ψωλοχυθεί στα νιάτα της αλλα μετα αλλαξει και θελει μια σοβαρη σχεση και γαμο,δεν θα την δεχόσουν για κατι τετοιο?ειλικρινα θελω να μου πεις...

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706

Αν το γνώριζα από την αρχή, δεν θα την ήθελα ούτε να την βλέπω. Βέβαια αυτό που να το μάθεις.
Η πλάκα είναι, ότι πολλοί άντρες λέμε δεν με νοιάζει τι έκανε πριν από εμένα.
Αν με κάποιο μαγικό τρόπο, υπήρχε η δυνατότητα να μάθει το πόσοι άντρες την είχαν γαμήσει θα τους έλεγα εγώ.
Και ας αφήσουμε τις εναλλακτικές απόψεις. Ολους τους άντρες τους πειράζει όταν η γυναίκα που θα παντρευτούν ήταν ξεκωλιάρα. :rockon:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.112
Πόντοι
1.406
Δεν διακωμωδώ κατι.Αλλα απο το να μεινω μόνος μου και να μην εχω εναν ανθρωπο τα επόμενα χρόνια αν μου συμβει κατι,προτιμω να εχω μια γυναικα συζυγο ακομα κι αν προκειται να συνεχισει να γαμιεται και να την βρισκω οταν γυριζω σπιτι ψωλοχυμένη στην μούρη
Καλυτερα ένα λουλουδι και να το μυρίζουν κ άλλοι, παρα ένα κουβά σκατα και να τα τρως μόνος σου :confused:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Θυμήσου ότι τα παιδιά, οι γάμοι και τα λουλούδια αντανακλούν το είδος της φροντίδας που παίρνουν.
H. Jackson Brown, Jr :rose:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.136
Πόντοι
6.246

Είσαι έντιμος, ειλικρινής και άξιος. Σε στηρίζω, και θα έρθω στο γάμο να χορέψω δημοτικά να φλεξάρω στις ανύπαντρες.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.206
Πόντοι
1.071
Ένας μπάρμπας μου είχε πει κάποτε
Τον κολυμβητή τον βλέπεις άμα βγαίνει απο τη θάλασσα όχι όταν μπαίνει!
¨Ετσι είναι και ο γαμός! Τον καλό θα τον δείς μετά απο καιρό όχι στη γαμήλια τελετή!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.593
Πόντοι
26.435
Ένας μπάρμπας μου είχε πει κάποτε
Τον κολυμβητή τον βλέπεις άμα βγαίνει απο τη θάλασσα όχι όταν μπαίνει!
¨Ετσι είναι και ο γαμός! Τον καλό θα τον δείς μετά απο καιρό όχι στη γαμήλια τελετή!
αν περιμένεις να δεις αν σου βγει ή όχι καλός/καλή αφού παντρευτείς χέστο! Παντρεύεσαι γνωρίζοντας από πριν τι παντρευρσαι, μετά είναι...μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος!

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
844
Πόντοι
366
Μόνο καλά χωρισμένη με περιουσία αξίζει να παντρευτείς ποιος ο λόγος να είσαι με 40 φεύγα γυναίκα όταν έξω γίνεται χαμός από μικρές

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
ας αφήσουμε τις εναλλακτικές απόψεις. Ολους τους άντρες τους πειράζει όταν η γυναίκα που θα παντρευτούν ήταν ξεκωλιάρα.
Είναι δύο τα θέματα.
Πρώτο οι γαμιάδες του παρελθόντος θα γελάνε μαζί σου, γιατί αυτοί την ξεφτιλίσαν ενώ εσύ την παντρεύτηκες.
Δεύτερο γιατί το σεξ είναι εξάρτηση σαν το τσιγάρο. Αν ήταν ξεκωλιάρα, ακόμα κι αν το χει κόψει, είναι κάθε στιγμή έτοιμη να το ξαναρχίσει.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.055
Πόντοι
3.556
αν περιμένεις να δεις αν σου βγει ή όχι καλός/καλή αφού παντρευτείς χέστο! Παντρεύεσαι γνωρίζοντας από πριν τι παντρευρσαι, μετά είναι...μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος!
Εν τούτοις, μετά τα παιδιά έρχονται συνήθως τα περισσότερα απρόβλεπτα. Όχι τόσο στο γενικό pattern, αλλά ενίοτε σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.593
Πόντοι
26.435
Εν τούτοις, μετά τα παιδιά έρχονται συνήθως τα περισσότερα απρόβλεπτα. Όχι τόσο στο γενικό pattern, αλλά ενίοτε σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
το έχω σκεφτεί, τα παιδιά το κάνουν άνω κάτω το σπίτι αλήθεια είναι.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.055
Πόντοι
3.556
Είναι δύο τα θέματα.
Πρώτο οι γαμιάδες του παρελθόντος θα γελάνε μαζί σου, γιατί αυτοί την ξεφτιλίσαν ενώ εσύ την παντρεύτηκες.
Δεύτερο γιατί το σεξ είναι εξάρτηση σαν το τσιγάρο. Αν ήταν ξεκωλιάρα, ακόμα κι αν το χει κόψει, είναι κάθε στιγμή έτοιμη να το ξαναρχίσει.
Και πού το πρόβλημα με αυτά τα δύο όταν ΕΣΥ γαμάς; Από Madonna-Whore syndrome πάσχεις;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.585
Πόντοι
3.936
Γάμος μετά τα 40- ένας αντρας δεν έχει προλάβει να ζήσει ολοκληρωμενα την ελεύθερη ζωή του γιατί μέχρι τότε δημιουργεί προϋποθέσεις επαγγελματικής εξέλιξης και οικονομικών αποθεμάτων. Πιστεύω ότι μετά τα 50 είναι η κατάλληλη ηλικία να δεσμευτεί κάποιος κάνοντας οικογένεια υπό προϋποθέσεις. Τι σημαίνει αυτό? Το έτερο ήμισυ που θα επιλέξει να έχει μια καλή δουλειά και ένα τουλάχιστον σπίτι δικό της. Διαφορετικά μην χτίζετε παλάτια στην άμμο κ μη ποντάρετε σε κουτσα άλογα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα-γιατί θα υπάρχουν καθημερινές προστριβές με τα παράλογα θέλω (της καθεμιάς τελειωμένης) και τότε θα χάσετε τα αβγά και τα πασχαλια- παίρνοντας τα όλα επ' ωμου για να της αποδείξετε ότι μπορείτε .

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Είναι δύο τα θέματα.
Σίγουρα είναι πως το βλέπει ο καθένας. Εγώ σταθερά υποστηρίζω αυτή την άποψη.
Το έχω δει σε φίλο μου αυτό, με την γυναίκα που παντρεύτηκε και είχα πάθει πλάκα.
Δεν το πίστευα και έπεσε πολύ στα μάτια μου. :rockon:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.374
Πόντοι
2.916
Από τα γραφόμενα εδώ καταλαβαίνει κανείς πολύ εύκολα ποιος έχει κάνει μερικές σχέσεις και ποιος όχι και αντιλαμβάνεται τι όντως μπορείς να ξέρεις για τον άλλο και αν έχει κάποια σημασία και πόση.

Οι περισσότεροι γράφουν πράγματα που είναι science fiction.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.374
Πόντοι
2.916
Και πού το πρόβλημα με αυτά τα δύο όταν ΕΣΥ γαμάς; Από Madonna-Whore syndrome πάσχεις;
Ρε bro, στον άνδρα είναι πολύ κοινό να νιώθει σύνδρομο κατωτερότητας αν αισθάνεται ότι η γυναίκα υπερτερεί σε κάτι.
Πολλοί άνδρες δε θέλουν μια γυναίκα που βγάζει περισσότερα λεφτά/έχει μεγαλύτερη περιουσία/ καλύτερη μόρφωση/ ανώτερη εξωτερική εμφάνιση κλπ. γιατί αισθάνονται ότι δεν ελέγχουν μια κατάσταση, δεν είναι από πάνω κλπ. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Το ίδιο γίνεται με τις σεξουαλικές εμπειρίες. Είναι συχνό κάποιος με Χ εμπειρίες να μη μπορεί να διαχειριστεί ψυχολογικά την υποψία (γιατί με βεβαιότητα δε ξέρει, απλά εικάζει) ότι η γυναίκα του έχει εμπειρίες 2Χ, 3Χ κοκ.
Είναι κοινή συμπεριφορά ατόμων με αδύναμο χαρακτήρα. Πολλοί λειτουργούν ακόμα και στις φιλίες τους με παρόμοιο τρόπο.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.055
Πόντοι
3.556
Ρε bro, στον άνδρα είναι πολύ κοινό να νιώθει σύνδρομο κατωτερότητας αν αισθάνεται ότι η γυναίκα υπερτερεί σε κάτι.
Πολλοί άνδρες δε θέλουν μια γυναίκα που βγάζει περισσότερα λεφτά/έχει μεγαλύτερη περιουσία/ καλύτερη μόρφωση/ ανώτερη εξωτερική εμφάνιση κλπ. γιατί αισθάνονται ότι δεν ελέγχουν μια κατάσταση, δεν είναι από πάνω κλπ. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Το ίδιο γίνεται με τις σεξουαλικές εμπειρίες. Είναι συχνό κάποιος με Χ εμπειρίες να μη μπορεί να διαχειριστεί ψυχολογικά την υποψία (γιατί με βεβαιότητα δε ξέρει, απλά εικάζει) ότι η γυναίκα του έχει εμπειρίες 2Χ, 3Χ κοκ.
Είναι κοινή συμπεριφορά ατόμων με αδύναμο χαρακτήρα. Πολλοί λειτουργούν ακόμα και στις φιλίες τους με παρόμοιο τρόπο.
Σε καταλαβαίνω απολύτως, απλώς εγώ δεν έχω τον ψυχισμό και τις προσλαμβάνουσες των ανδρών που περιγράφεις και μου φαίνεται άκυρο να διαβάζω συνέχεια τέτοια εν έτι 2026.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.206
Πόντοι
1.071
Είναι πάντως δείγμα κατώτερης αντίληψης και μάλλον κατάλοιπα θρησκευτικών αντιλήψεων το ότι μια γυναίκα που έχει πάει με πολλούς άντρες είναι ανάξια για σύζυγος ενώ ένας άντρας μάλλον το ανάποδο!
Και γω μέσα σε αυτούς βρίσκομαι αλλά είναι ηλίθια λογική! Προσπαθώ να μην το βλέπω έτσι αλλά δεν είναι πάντα εφικτό (κακός θα έλεγα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom