tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.479
- Πόντοι
- 6.256
Αν το γνώριζα από την αρχή, δεν θα την ήθελα ούτε να την βλέπω. Βέβαια αυτό που να το μάθεις.
Η πλάκα είναι, ότι πολλοί άντρες λέμε δεν με νοιάζει τι έκανε πριν από εμένα.
Αν με κάποιο μαγικό τρόπο, υπήρχε η δυνατότητα να μάθει το πόσοι άντρες την είχαν γαμήσει θα τους έλεγα εγώ.
Και ας αφήσουμε τις εναλλακτικές απόψεις. Ολους τους άντρες τους πειράζει όταν η γυναίκα που θα παντρευτούν ήταν ξεκωλιάρα.![]()
Άλλο το έχει πάει με πολλούς ... άλλο το είναι ξεκωλιάρα ....
Εγώ θα έβαζα και έναν άλλο παράγοντα ..... ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ....
Το αναλύω.
Προσωπικά πάντα.
Αν μία γυναίκα, είχε πάει με πολλούς , στα αρχίδια μου.
Περισσότερο με νοιάζει το ΓΙΑΤΙ και με ποιούς.
Αν γούσταρε τρελά το γαμίσι και πήγαινε με πολλούς, για να τρώει πούτσες να χορταίνει , παίζει να γούσταρα.
Γιατί θα γουστάρει τρελά το γαμίσι , οπότε και μαζί μου θα ξεσκιζόταν .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ .... ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
Αποδεικνύεται , από το ότι καμία δεν αντέχει συνεχόμενα τρελά γαμίσια για πάντα.
Όλες, κάποια στιγμή , που διαφέρει πολύ, κουράζονται από το ατέλειωτο γαμίσι
και ζητάνε αυτές να αραιώσει . Ίσως εγώ είμαι σεξ μάνιακ , αλλά πιστεύω έτσι είναι οι άνδρες εκ φύσεως.
Και πιστεύω ότι αν δεν τους γαμήσουν την υγεία, το κουράγιο , την ψυχολογία, έτσι θα παρέμεναν όλοι για όλη τους τη ζωή.
Απλά πολλούς τους γαμάει η ζωή και κόβουν το γαμίσι .
Οι γκόμενες πάντως, άλλη μετά από ένα μήνα, άλλη μετά από ένα χρόνο , άλλη μετά από 5 χρόνια άλλη από δέκα
αραιώνουν το γαμίσι .
Τώρα, αν μια γκόμενα ... άλλαζε πολλούς ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ....
εκεί θα με χάλαγε ... γενικώς ! Όχι επειδή πήγε με πολλούς, επειδή είναι γκολντ ντίγκερ.
Αν κάποια .... λέμε τώρα .... ότι το μάθαινα .... πήγε με ξαπλωστρά σε παραλία ... επειδή το έβρισκε τρέντυ ....
ή μπαρμαν σε μπητσόμπαρο ..... αυτό θα με χάλαγε πολύ ... και θα έπαιρνε πούλο.
Ο αριθμός πάντως από μόνος του, σε καμία περίπτωση δεν θα με χάλαγε.