Νέα

Γάμος μετά τα 40+

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 504
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.479
Πόντοι
6.256
Αν το γνώριζα από την αρχή, δεν θα την ήθελα ούτε να την βλέπω. Βέβαια αυτό που να το μάθεις.
Η πλάκα είναι, ότι πολλοί άντρες λέμε δεν με νοιάζει τι έκανε πριν από εμένα.
Αν με κάποιο μαγικό τρόπο, υπήρχε η δυνατότητα να μάθει το πόσοι άντρες την είχαν γαμήσει θα τους έλεγα εγώ.
Και ας αφήσουμε τις εναλλακτικές απόψεις. Ολους τους άντρες τους πειράζει όταν η γυναίκα που θα παντρευτούν ήταν ξεκωλιάρα. :rockon:

Άλλο το έχει πάει με πολλούς ... άλλο το είναι ξεκωλιάρα ....

Εγώ θα έβαζα και έναν άλλο παράγοντα ..... ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ....

Το αναλύω.

Προσωπικά πάντα.
Αν μία γυναίκα, είχε πάει με πολλούς , στα αρχίδια μου.
Περισσότερο με νοιάζει το ΓΙΑΤΙ και με ποιούς.

Αν γούσταρε τρελά το γαμίσι και πήγαινε με πολλούς, για να τρώει πούτσες να χορταίνει , παίζει να γούσταρα.
Γιατί θα γουστάρει τρελά το γαμίσι , οπότε και μαζί μου θα ξεσκιζόταν .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ .... ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

Αποδεικνύεται , από το ότι καμία δεν αντέχει συνεχόμενα τρελά γαμίσια για πάντα.
Όλες, κάποια στιγμή , που διαφέρει πολύ, κουράζονται από το ατέλειωτο γαμίσι
και ζητάνε αυτές να αραιώσει . Ίσως εγώ είμαι σεξ μάνιακ , αλλά πιστεύω έτσι είναι οι άνδρες εκ φύσεως.
Και πιστεύω ότι αν δεν τους γαμήσουν την υγεία, το κουράγιο , την ψυχολογία, έτσι θα παρέμεναν όλοι για όλη τους τη ζωή.
Απλά πολλούς τους γαμάει η ζωή και κόβουν το γαμίσι .
Οι γκόμενες πάντως, άλλη μετά από ένα μήνα, άλλη μετά από ένα χρόνο , άλλη μετά από 5 χρόνια άλλη από δέκα
αραιώνουν το γαμίσι .

Τώρα, αν μια γκόμενα ... άλλαζε πολλούς ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ....
εκεί θα με χάλαγε ... γενικώς ! Όχι επειδή πήγε με πολλούς, επειδή είναι γκολντ ντίγκερ.

Αν κάποια .... λέμε τώρα .... ότι το μάθαινα .... πήγε με ξαπλωστρά σε παραλία ... επειδή το έβρισκε τρέντυ ....
ή μπαρμαν σε μπητσόμπαρο ..... αυτό θα με χάλαγε πολύ ... και θα έπαιρνε πούλο.

Ο αριθμός πάντως από μόνος του, σε καμία περίπτωση δεν θα με χάλαγε.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.479
Πόντοι
6.256
Ρε bro, στον άνδρα είναι πολύ κοινό να νιώθει σύνδρομο κατωτερότητας αν αισθάνεται ότι η γυναίκα υπερτερεί σε κάτι.
Πολλοί άνδρες δε θέλουν μια γυναίκα που βγάζει περισσότερα λεφτά/έχει μεγαλύτερη περιουσία/ καλύτερη μόρφωση/ ανώτερη εξωτερική εμφάνιση κλπ. γιατί αισθάνονται ότι δεν ελέγχουν μια κατάσταση, δεν είναι από πάνω κλπ. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Το ίδιο γίνεται με τις σεξουαλικές εμπειρίες. Είναι συχνό κάποιος με Χ εμπειρίες να μη μπορεί να διαχειριστεί ψυχολογικά την υποψία (γιατί με βεβαιότητα δε ξέρει, απλά εικάζει) ότι η γυναίκα του έχει εμπειρίες 2Χ, 3Χ κοκ.
Είναι κοινή συμπεριφορά ατόμων με αδύναμο χαρακτήρα. Πολλοί λειτουργούν ακόμα και στις φιλίες τους με παρόμοιο τρόπο.
Αυτός με λίγες εμπειρίες .... βρίσκει πρόφαση τις πολλές της γκόμενας ... για να βγάλει τα κόμπλεξ του.
Είναι προβληματικό άτομο .
Θα τα βγάλει και με άλλους τρόπους.

Το ότι δεν μπορεί να ανεχτεί γκόμενα που έχει πάει με πολλούς, είναι ένα από τα πολλά προβλήματά του.
Βέβαια, για να καταντήσει κάποια με τέτοιο μπουρτζόβλαχο , πρέπει ή να έχει ξεπέσει πολύ ... ή να έχει μεγάλη ανάγκη ...
ή να έχει πολύ χρήμα ο μπουρτζόβλαχος ... που το απέκτησε προσφάτως.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Άλλο το έχει πάει με πολλούς ... άλλο το είναι ξεκωλιάρα ....

Εγώ θα έβαζα και έναν άλλο παράγοντα ..... ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ....

Το αναλύω.

Προσωπικά πάντα.
Αν μία γυναίκα, είχε πάει με πολλούς , στα αρχίδια μου.
Περισσότερο με νοιάζει το ΓΙΑΤΙ και με ποιούς.

Αν γούσταρε τρελά το γαμίσι και πήγαινε με πολλούς, για να τρώει πούτσες να χορταίνει , παίζει να γούσταρα.
Γιατί θα γουστάρει τρελά το γαμίσι , οπότε και μαζί μου θα ξεσκιζόταν .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ .... ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

Αποδεικνύεται , από το ότι καμία δεν αντέχει συνεχόμενα τρελά γαμίσια για πάντα.
Όλες, κάποια στιγμή , που διαφέρει πολύ, κουράζονται από το ατέλειωτο γαμίσι
και ζητάνε αυτές να αραιώσει . Ίσως εγώ είμαι σεξ μάνιακ , αλλά πιστεύω έτσι είναι οι άνδρες εκ φύσεως.
Και πιστεύω ότι αν δεν τους γαμήσουν την υγεία, το κουράγιο , την ψυχολογία, έτσι θα παρέμεναν όλοι για όλη τους τη ζωή.
Απλά πολλούς τους γαμάει η ζωή και κόβουν το γαμίσι .
Οι γκόμενες πάντως, άλλη μετά από ένα μήνα, άλλη μετά από ένα χρόνο , άλλη μετά από 5 χρόνια άλλη από δέκα
αραιώνουν το γαμίσι .

Τώρα, αν μια γκόμενα ... άλλαζε πολλούς ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ....
εκεί θα με χάλαγε ... γενικώς ! Όχι επειδή πήγε με πολλούς, επειδή είναι γκολντ ντίγκερ.

Αν κάποια .... λέμε τώρα .... ότι το μάθαινα .... πήγε με ξαπλωστρά σε παραλία ... επειδή το έβρισκε τρέντυ ....
ή μπαρμαν σε μπητσόμπαρο ..... αυτό θα με χάλαγε πολύ ... και θα έπαιρνε πούλο.

Ο αριθμός πάντως από μόνος του, σε καμία περίπτωση δεν θα με χάλαγε.
Κάπου είχα γράψει κύριε Τέλη, ότι και πρίν γνωρίσουμε την γυναίκα είμασταν κερατάδες.
Αλλά και τώρα που την γνωρίσαμε...πάλι κερατάδες είμαστε.
Και συμφωνώ και διαφωνώ με αυτά που λέτε. :rockon:

Όταν μάθει ο κερατάς την τέχνη του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με τη νοικοκυρά του.
Ελληνική παροιμία

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.479
Πόντοι
6.256
Κάπου είχα γράψει κύριε Τέλη, ότι και πρίν γνωρίσουμε την γυναίκα είμασταν κερατάδες.
Αλλά και τώρα που την γνωρίσαμε...πάλι κερατάδες είμαστε.
Και συμφωνώ και διαφωνώ με αυτά που λέτε. :rockon:
Αρχηγέ μου ... η έννοια του κερατά ... δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου.
Όποιος φοβάται η γυναίκα με την οποία έχει οποιαδήποτε σχέση ... μην πάει ... με άλλον ... έχει τεράστιο προβλημα κατά τη γνώμη μου.

Κι εδώ που τα λέμε .... κι εμείς οι άνδρες .... δεν είμαστε και τα καλύτερα παιδιά .... έτσι ;;;;;

Δηλαδή αν ο χ άνδρας .... έχει πηδήξει 350 βίζιτες .... 500 σε τζάδικα σε σπέσιαλ πριβέ ...
700 σε μασατζίδικα .....

Και μετά από ... όλα αυτά .... η γυναίκα του πηδηχτεί ... θα το παίξει τι ; Ηθικός ; Αδικημένος ;;;;
Θύμα ;;;

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Αρχηγέ μου ... η έννοια του κερατά ... δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου.
Όποιος φοβάται η γυναίκα με την οποία έχει οποιαδήποτε σχέση ... μην πάει ... με άλλον ... έχει τεράστιο προβλημα κατά τη γνώμη μου.

Κι εδώ που τα λέμε .... κι εμείς οι άνδρες .... δεν είμαστε και τα καλύτερα παιδιά .... έτσι ;;;;;

Δηλαδή αν ο χ άνδρας .... έχει πηδήξει 350 βίζιτες .... 500 σε τζάδικα σε σπέσιαλ πριβέ ...
700 σε μασατζίδικα .....

Και μετά από ... όλα αυτά .... η γυναίκα του πηδηχτεί ... θα το παίξει τι ; Ηθικός ; Αδικημένος ;;;;
Θύμα ;;;
Δηλαδή κύριε Τέλη, αν γνωρίζατε εξ αρχής ότι η γυναίκα που θα παντρευτείτε, την έχει γαμήσει το μισό Παγκράτι...δεν θα είχατε πρόβλημα ?
Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Οχι δηλαδή ότι δεν γίνεται και είναι ακατόρθωτο, αλλά μου φαίνεται λίγο ανφέρ. :sunglasses:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.479
Πόντοι
6.256
Δηλαδή κύριε Τέλη, αν γνωρίζατε εξ αρχής ότι η γυναίκα που θα παντρευτείτε, την έχει γαμήσει το μισό Παγκράτι...δεν θα είχατε πρόβλημα ?
Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Οχι δηλαδή ότι δεν γίνεται και είναι ακατόρθωτο, αλλά μου φαίνεται λίγο ανφέρ. :sunglasses:
Είμαι τύπος των προαστείων τύπε ... οπότε δεν θα έμπλεκα με Παγκρατιότισα.
Επίσης είμαι τύπος που είναι ολίγον ... (μάλλον προς το πολύ) στα @@ του ....
Οπότε τα πράγματα που με νοιάζουν είναι

1)Να επιβιώνω . Όσο γίνεται καλύτερα και για περισσότερο .
2)Να γαμώ πολύ.
3)Να έχω λεφτά.
4)Να μην έχω αφεντικά στο κεφάλι μου και κόσμο να με πρήζει .

Τα υπόλοιπα στα @@ μου.
Βλέπεις το νούμερο των περασμένων εραστών της οποιασδήποτε, να περιλαμβάνεται στα 4 παραπάνω σημεία ;
Εφόσον , όχι ... στα @@ μου.

Τόσο απλά.

Εσύ δηλαδή , θες σχέσεις με παρθένες ;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.494
Πόντοι
6.236
Ιδίως για το Παγκράτι, υπάρχει πρόβλημα. Αν ήταν το μισό Κολωνάκι, αλλάζει.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.409
Πόντοι
4.546
Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάσαι που έχουν απωθημένα,όχι τις χορτάτες.Η χορτάτη αν δαγκώσει τη λαμαρίνα δεν θα σε κερατώσει.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.479
Πόντοι
6.256
Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάσαι που έχουν απωθημένα,όχι τις χορτάτες.Η χορτάτη αν δαγκώσει τη λαμαρίνα δεν θα σε κερατώσει.

Τυπάρα .... πήγα σε ένα πάρτυ παλιών συμμαθητών ... και έλειπαν 3 !
Μπορεί να μου εγγυηθεί κανείς ... ότι σε επόμενο ... μετά από 10 χρόνια ... δεν θα λείπει κανένας ;;;

Από εκεί και πέρα, η οποιαδήποτε , αν γουστάρει , ας γαμηθεί με όποιον γουστάρει .
Στα @@ μου.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Εσύ δηλαδή , θες σχέσεις με παρθένες ;
Αυτό είναι ενα θέμα που θέλει μεγάλη συζήτηση.
Παρθένες σίγουρα όχι...
Αλλά να χωράω να περνάω κάτω απο τις πόρτες. :rockon:
Ιδίως για το Παγκράτι, υπάρχει πρόβλημα. Αν ήταν το μισό Κολωνάκι, αλλάζει.
:hi:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.479
Πόντοι
6.256

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
έχει πέσει στην αντίληψή σου ... να γαμιέται γυναίκα με άλλον ... ενώ είστε μαζί ;
τι φοβίες είναι αυτές ;
Οχι για να πω την αλήθεια.
Αλλά το έχω δει σε φίλο μου,και μου έπεσαν τα μάτια.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.479
Πόντοι
6.256
Οχι για να πώ την αλήθεια.
Αλλά το έχω δει σε φίλο μου,και μου έπεσαν τα μάτια.
Ήταν κανένας κλαψιάρης ο φίλος ... και έφαγε φρίκη ;

Έχεις υπόψη σου ... τι έγραφε πριν 30 χρόνια ο Ρος .... για όσους δηλώνουν ότι πληγώθηκαν από κέρατο ...
ή θεωρούν ότι είναι ερωτευμένοι με μία γυναίκα ;

Τους πλήγωσε το κέρατο ... ή είναι ερωτευμένοι .....
ΑΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΤΑ ... ΚΑΙ ΤΗ ΘΥΜΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ !!!!!!!!!

Αν δεν γάμησαν καμία μετά, το πρόβλημά τους δεν είναι ο έρωτας ... ή το κέρατο ....

ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ !!!!!!!!!

Πικρές αλήθειες .... για σκληρούς χύστες !

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ήταν κανένας κλαψιάρης ο φίλος ... και έφαγε φρίκη ;

Έχεις υπόψη σου ... τι έγραφε πριν 30 χρόνια ο Ρος .... για όσους δηλώνουν ότι πληγώθηκαν από κέρατο ...
ή θεωρούν ότι είναι ερωτευμένοι με μία γυναίκα ;

Τους πλήγωσε το κέρατο ... ή είναι ερωτευμένοι .....
ΑΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΤΑ ... ΚΑΙ ΤΗ ΘΥΜΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ !!!!!!!!!

Αν δεν γάμησαν καμία μετά, το πρόβλημά τους δεν είναι ο έρωτας ... ή το κέρατο ....

ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ !!!!!!!!!

Πικρές αλήθειες .... για σκληρούς χύστες !

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.374
Πόντοι
2.916
Αυτός με λίγες εμπειρίες .... βρίσκει πρόφαση τις πολλές της γκόμενας ... για να βγάλει τα κόμπλεξ του.
Είναι προβληματικό άτομο .
Θα τα βγάλει και με άλλους τρόπους.

Το ότι δεν μπορεί να ανεχτεί γκόμενα που έχει πάει με πολλούς, είναι ένα από τα πολλά προβλήματά του.
Βέβαια, για να καταντήσει κάποια με τέτοιο μπουρτζόβλαχο , πρέπει ή να έχει ξεπέσει πολύ ... ή να έχει μεγάλη ανάγκη ...
ή να έχει πολύ χρήμα ο μπουρτζόβλαχος ... που το απέκτησε προσφάτως.
Δεν έχει να κάνει με καταγωγή ή νεοπλουτισμό ρε bro, υπάρχουν τύποι που για διάφορους λόγους δεν έχουν υπάρξει με αρκετές γκόμενες.
Κάποιοι είναι από ιδιοσυγκρασία ντροπαλοί, άλλοι βρέθηκαν πιτσιρίκια σε μεγάλη σχέση που κράτησε 10 χρόνια, άλλοι την είχαν πέσει με τα μούτρα σε σπουδές, καριέρες, νερντιλίκια, κλπ.
Υπάρχουν άτομα 30 χρονών με λίγες εμπειρίες, που αν τους προκύψει μια συνομήλικη που υποψιάζονται ότι μπορεί να έχει πηδηχτεί με 10-15 πιο πριν (που δεν είναι τεράστιο νούμερο για 30άρα) νιώθουν μειονεκτικά, αρχίζουν ζήλιες, ελέγχους, γκρίνια, μιζέρια κλπ.
Μπορεί κατά τα άλλα να είναι σε γενικές γραμμές ΟΚ τύποι. Εγώ π.χ. είχα έναν παλιό γνωστό που ήταν από το σχολείο μέχρι τα 27-28-29 με την ίδια κοπέλα (δε θυμάμαι ακριβώς τώρα, πέρασαν και χρόνια), όταν χώρισε και άρχισε να βγαίνει με άλλες αυτή η έλλειψη εμπειριών του έβγαινε σε ανασφάλεια.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.479
Πόντοι
6.256
Δεν έχει να κάνει με καταγωγή ή νεοπλουτισμό ρε bro, υπάρχουν τύποι που για διάφορους λόγους δεν έχουν υπάρξει με αρκετές γκόμενες.
Κάποιοι είναι από ιδιοσυγκρασία ντροπαλοί, άλλοι βρέθηκαν πιτσιρίκια σε μεγάλη σχέση που κράτησε 10 χρόνια, άλλοι την είχαν πέσει με τα μούτρα σε σπουδές, καριέρες, νερντιλίκια, κλπ.
Υπάρχουν άτομα 30 χρονών με λίγες εμπειρίες, που αν τους προκύψει μια συνομήλικη που υποψιάζονται ότι μπορεί να έχει πηδηχτεί με 10-15 πιο πριν (που δεν είναι τεράστιο νούμερο για 30άρα) νιώθουν μειονεκτικά, αρχίζουν ζήλιες, ελέγχους, γκρίνια, μιζέρια κλπ.
Μπορεί κατά τα άλλα να είναι σε γενικές γραμμές ΟΚ τύποι. Εγώ π.χ. είχα έναν παλιό γνωστό που ήταν από το σχολείο μέχρι τα 27-28-29 με την ίδια κοπέλα (δε θυμάμαι ακριβώς τώρα, πέρασαν και χρόνια), όταν χώρισε και άρχισε να βγαίνει με άλλες αυτή η έλλειψη εμπειριών του έβγαινε σε ανασφάλεια.
Δεν έχει να κάνει ούτε με δικές τους εμπειρίες.

Έχω κολλητό .... που γαμάει 15 πουτάνες το μήνα ... και έχει και 2-3 παντρεμένες που πηδιούνται ...
και πηδάει και σε τζάδικα ....

Αλλά σε κάποια φάση που η γυναίκα του πηδήχτηκε με έναν παλιό της συμμαθητή (γνωστός μου κι αυτός)
ο τύπος φρίκαρε .... πρέπει να είχε μείνει άγρυπνος 3-4 μήνες ... στην τσίτα .... έπινε 40 καφέδες την ημέρα ...

είχε κάνει κάτι κύκλους στα μάτια σαν να είναι του θανατά .... τέρμα φρικαρισμένος !!!!
ΚΑΙ ... ΤΟ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΚΛΑΨΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΟΒΑΡΑ !!!!!

Πως του το έκανε αυτό η καριόλα !!!!!

Ο τύπος σε 10 χρόνια γάμου, είχε γαμήσει 100 γκόμενες και 3000 πουτάνες έτσι ;;;

Ακόμη παραμιλάει αν το θυμηθεί ....

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.037
Πόντοι
216
Στο δια ταύτα,ο Αγαπουλίτσας σας φετος το καλοκαιρι και οντας σε ηλικια 44 ετων θα παντρευτεί μια συνομιληκη του η οποια μου φερεται σαν να ειμαι σκουπιδι αλλα αυτο ειναι και το αλάτι στην σχεση μας.Εχω φαει καφέδες στην μούρη,κέρατο με κατι παλιους γκομενους(αλλα μου ειπε πως μετά τον γάμο θα το κοψει)και φυσικα με εκμεταλλευεται οικονομικα αλλα το ερωτημα ειναι αλλο...
Πόσα παιδια να κανω μαζι της?Προλαβαινω για πεντε που θα ηθελα ή να βολευτω με λιγοτερα μωράκια?
τι με συμβουλευετε?

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Στο δια ταύτα,ο Αγαπουλίτσας σας φετος το καλοκαιρι και οντας σε ηλικια 44 ετων θα παντρευτεί μια συνομιληκη του η οποια μου φερεται σαν να ειμαι σκουπιδι αλλα αυτο ειναι και το αλάτι στην σχεση μας.Εχω φαει καφέδες στην μούρη,κέρατο με κατι παλιους γκομενους(αλλα μου ειπε πως μετά τον γάμο θα το κοψει)και φυσικα με εκμεταλλευεται οικονομικα αλλα το ερωτημα ειναι αλλο...
Πόσα παιδια να κανω μαζι της?Προλαβαινω για πεντε που θα ηθελα ή να βολευτω με λιγοτερα μωράκια?
τι με συμβουλευετε?
Ε σιγά το πράγμα κύριε Agapoulitsa, δεν είναι σοβαροί λόγοι αυτοί που αναφέρετε για να μην την παντρευτείτε την κοπέλα.
Δηλαδή επειδή σας έριξε κάποιους καφέδες στην μούρη, και ότι σας γαμιέται δεξιά-αριστερά με τον καθένα είναι σοβαροί λόγοι ?
Μην λέμε ότι θέλουμε. Τώρα για τα παιδιά που ρωτάτε, ξεκινήστε με ένα, και βλέπετε στην πορεία τι θα κάνετε. :think:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.494
Πόντοι
6.236
τι με συμβουλευετε?
Άλλοι κάνουν παιδιά μέχρι τα ογδόντα τους.
Πέντε παιδιά είναι πολύ λίγα. Γνώμη μου.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.753
Πόντοι
456
Άμα δεν αντέχεις εσύ, φώναξε τους άλλους

Stories

Νέο!

Stories