Νέα

Γάμος μετά τα 40+

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 504
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.936
Πόντοι
456
Πολλοί που προέρχονται ήδη από γάμο αλλά χώρισαν η χηρευσαν θέλουν απλώς μια παρέα / συγκάτοικο για τα γεράματα.
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΧ ΒΛΕΠΕ πΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - λΙΑΝΗ, να παω εκει στο Πουκετ θα βρω κανα 40χρονο , να με νατνταευει ε θα κληρονομησει και οτι εχω ,ολα μια χαρα παιδια σκυλια δεν εχω γατες εχω 2 απρναντι και τις ταιζω αλλα δεν θα εχουν αντιρηση μαλλον τωρα ειμαι ηδη 59 Μαιων , τι λετε γαι ποτε θα ειναι καλα?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.284
Πόντοι
16.235
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΧ ΒΛΕΠΕ πΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - λΙΑΝΗ, να παω εκει στο Πουκετ θα βρω κανα 40χρονο , να με νατνταευει ε θα κληρονομησει και οτι εχω ,ολα μια χαρα παιδια σκυλια δεν εχω γατες εχω 2 απρναντι και τις ταιζω αλλα δεν θα εχουν αντιρηση μαλλον τωρα ειμαι ηδη 59 Μαιων , τι λετε γαι ποτε θα ειναι καλα?
Θα έρχεται η σύνταξη σου εκεί;
Οι πιο μεγάλοι μάγκες είναι κάτι παππούδες στην παραμεθόριο που περνάνε απέναντι βρίσκουν μια γιαγιά εγκαθίστανται εκεί και όποτε πληρώνονται κατεβαίνουν για βόλτες, να βλέπουν συγγενείς ,φίλους, εγγόνια κτλ.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
454
Πόντοι
21
υπάρχει ένα κορυφαίο σημείο που προσπέρναμε λόγω ανωνυμίας: έχει 50αρηδες που αισθάνονται ότι τώρα αρχίζει η ζωή...και 50αρηδες με το ένα πόδι στο τάφο ...
Αναλόγως πως νοιώθει κάποιος..κάνει αντίστοιχα όνειρα...

bilakoss

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
20
Μετά τα 40 τα "λάθη" πληρώνονται δίπλα...

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.614
Πόντοι
6.255
Δεν ξέρω τι λέτε για γάμο μετά τα 40, αλλά 45 και χωρισμένος εδώ και 3 χρόνια, έχω σύντροφο ίδιας ηλικίας, που δεν συγκατοικούμε και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς.

Π

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι είναι χρήσιμος ο γάμος. Να ικανοποιήσει μια ανάγκη θα πει κάποιος. Ποια ανάγκη ακριβώς ?
Μπορείς να ζήσεις με το έτερον ήμισυ, σε οποιαδήποτε ηλικία χωρίς την διαδικασία του γάμου.
Αν και υπάρχουν ζευγάρια που το κάνουν για θρησκευτικούς λόγους.
Πέρα από αυτό δεν βρίσκω κάποια άλλη σοβαρή δικαιολογία. :rockon:

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.037
Πόντοι
216
Οι λόγοι για τους οποιους εγώ που ειμαι 44 θα παντρευτώ μια γυναικα της ηλικιας μου το καλοκαιρι που μας ερχεται ειναι οι εξής...
1)θελω να κάνω παιδιά και δεν εχω πολυ χρονο μπροστά μου
2)ειμαι γνησιος χριστιανός και πρεπει να κανω το σωστο συμφωνα με την θρησκεια,δηλαδη να την παντρευτώ
3)εχω αναγκη την συντροφικότητα και με τον γάμο θα την 'δέσω' κατα καποιον τρόπο και θα την εχω δικιά μου
4)για κοινωνικους λογους διότι δεν θελω να με σχολιάζει περιεργα ο κόσμος(μενω και σε επαρχια)
5)ειμαι καλό παιδί και τα καλά παιδιά πρεπει να παντρεύονται
6)η γυναικα που θα παντρευτώ μου υποσχέθηκε οτι θα με αγαπά και θα μου ειναι πιστή,παρά το παρελθον που εχει(σεξ δηλαδη με παρα πολλους ανδρες,χυσιματα στη μούρη της,ξεκολιάσματα κτλ)

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Οι λόγοι για τους οποιους εγώ που ειμαι 44 θα παντρευτώ μια γυναικα της ηλικιας μου το καλοκαιρι που μας ερχεται ειναι οι εξής...
2)ειμαι γνησιος χριστιανός και πρεπει να κανω το σωστο συμφωνα με την θρησκεια,δηλαδη να την παντρευτώ
3)εχω αναγκη την συντροφικότητα και με τον γάμο θα την 'δέσω' κατα καποιον τρόπο και θα την εχω δικιά μου
4)για κοινωνικους λογους διότι δεν θελω να με σχολιάζει περιεργα ο κόσμος(μενω και σε επαρχια)
6)η γυναικα που θα παντρευτώ μου υποσχέθηκε οτι θα με αγαπά και θα μου ειναι πιστή,παρά το παρελθον που εχει(σεξ δηλαδη με παρα πολλους ανδρες,χυσιματα στη μούρη της,ξεκολιάσματα κτλ)
Πολύ σωστά κύριε Agapoulitsa. Θα κάνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια, άξια θαυμασμού.
Αυτό θα πει ανιδιοτέλεια. :think:

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.399
Πόντοι
1.056
Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι είναι χρήσιμος ο γάμος. Να ικανοποιήσει μια ανάγκη θα πει κάποιος. Ποια ανάγκη ακριβώς ?
Μπορείς να ζήσεις με το έτερον ήμισυ, σε οποιαδήποτε ηλικία χωρίς την διαδικασία του γάμου.
Αν και υπάρχουν ζευγάρια που το κάνουν για θρησκευτικούς λόγους.
Πέρα από αυτό δεν βρίσκω κάποια άλλη σοβαρή δικαιολογία. :rockon:
Για την σύνταξη και την περιουσία μλκα γίνονται όλα τέλος

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.133
Πόντοι
6.246
Για την σύνταξη και την περιουσία μλκα γίνονται όλα τέλος
Δηλαδή τι μας λες τώρα, ότι ο κύριος Αγαπουλίτσας μας τρολάρει; Ότι δεν είναι όλοι ειλικρινείς εδώ στο μπου; Αυτό μας λες;

Πως είναι δυνατόν να το λες αυτό μετά τα απόλυτα πειστικά επιχειρήματα που παρέθεσε ο κύριος Αγαπουλίτσας.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Δηλαδή τι μας λες τώρα, ότι ο κύριος Αγαπουλίτσας μας τρολάρει; Ότι δεν είναι όλοι ειλικρινείς εδώ στο μπου; Αυτό μας λες;

Πως είναι δυνατόν να το λες αυτό μετά τα απόλυτα πειστικά επιχειρήματα που παρέθεσε ο κύριος Αγαπουλίτσας.
:heavymetalbig:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.549
Πόντοι
2.046
1) Παιδια σ αυτην την ηλικια που εισαι μην κανεις ουτε για αστειο. Ακομα και αν η γυναικα ειναι μικροτερη.
2) Με εναν Γαμο δεν σωζεσαι.. αν αμαρτανεις στην κολαση θα πας και ας εισαι παντρεμενος με θρησκευτικο.
3) Ρωτα εμας που παντρευτηκαμε τι ακριβως δεσαμε με τον γαμο. Ενα ωραιοτατο διαζυγιο!
4) Αλλος ενας που εκανε το λαθος και παντρευτηκε μου ελεγαν ολοι..και τελικα δεν ειχαν αδικο.
5) Καλο κοριτσι να παρεις.
6) Καλη ιεροδουλη να παρεις.

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.037
Πόντοι
216
1) Παιδια σ αυτην την ηλικια που εισαι μην κανεις ουτε για αστειο. Ακομα και αν η γυναικα ειναι μικροτερη.
2) Με εναν Γαμο δεν σωζεσαι.. αν αμαρτανεις στην κολαση θα πας και ας εισαι παντρεμενος με θρησκευτικο.
3) Ρωτα εμας που παντρευτηκαμε τι ακριβως δεσαμε με τον γαμο. Ενα ωραιοτατο διαζυγιο!
4) Αλλος ενας που εκανε το λαθος και παντρευτηκε μου ελεγαν ολοι..και τελικα δεν ειχαν αδικο.
5) Καλο κοριτσι να παρεις.
6) Καλη ιεροδουλη να παρεις.
γιατι να μην κανω παιδια σε αυτη την ηλικια?εγω ξερω ανθρωπους με καριερα ,γιατρους κτλ. που εκαναν παιδί με την γυναικα τους και ηταν στην ηλικία μου...

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Αν το καλοσκεφτούμε βέβαια οι περισσότεροι γάμοι Plus 40, έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά,
που διακωμωδεί εύστοχα ο κύριος Agapoulitsas.
Δηλαδή κάποιοι θέλουν παιδιά για διάφορους λόγους, προσωπικούς, κοινωνικούς κτλ
Αλλοι πάλι για θρησκευτικούς λόγους, πολύ συχνό αυτό.
Και άλλοι άντρες πάλι, παίρνουν μία γκόμενα που την είχε γαμήσει το μισό Παγκράτι εν αγνοία τους βέβαια. :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.549
Πόντοι
2.046
γιατι να μην κανω παιδια σε αυτη την ηλικια?εγω ξερω ανθρωπους με καριερα ,γιατρους κτλ. που εκαναν παιδί με την γυναικα τους και ηταν στην ηλικία μου...
Λαθος μεγαλο.. μπορουν και νωριτερα να κανουν παιδια, δεν σε εμποδιζει καμια καριερα. Η ηλικια ειναι προβλημα, τα παιδια θελουν πατερα διπλα τους.. με 40+ χρονια διαφορα δεν γινεται, ουτε ειναι ολοι γιατροι για να βγαζουν πολλα λεφτα, σκεψου εναν μεροκαματιαρη που στα 40+ θελει να γινει πατερας, ουτε χρονο θα αφιερωσει στο παιδι του ουτε οικονομικα θα μπορει να τον στηριξει, ειδικα οταν παει 60+ και τοτε θα ερθουν τα πραγματικα εξοδα, σπουδες και αλλα.

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.037
Πόντοι
216
Αν το καλοσκεφτούμε βέβαια οι περισσότεροι γάμοι Plus 40, έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά,
Και άλλοι άντρες πάλι, παίρνουν μία γκόμενα που την είχε γαμήσει το μισό Παγκράτι εν αγνοία τους βέβαια. :rockon:
Eγω θα την παντρευτώ κι ας λέτε εσεις οτι θελετε.
Το γεγονός οτι ειχε στο παρελθον πολλες ελευθερες σχεσεις και την εχυναν αλλοι στην μούρη κι αλλοι στο λαρυγγι δεν σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα να μετανοησει και να θελει να ζησει μια οικογενειακη ζωή μαζι μου.
Αλλωστε εγω ειμαι μεγαλη καρδιά κι αμεσως οταν μου τα ειπε αυτά,την πηρα αγκαλιά κι εκλαιγα μαζι της οταν μου εξιστορούσε τον τροπο με τον οποιο καποιοι αλητες την εκμεταλλευτηκαν και την πηδουσαν και φυσικα το πόσο εχει μετανιωσει γι αυτα τωρα που γνωρισε εμενα.

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.037
Πόντοι
216
Δεν διακωμωδώ κατι.Αλλα απο το να μεινω μόνος μου και να μην εχω εναν ανθρωπο τα επόμενα χρόνια αν μου συμβει κατι,προτιμω να εχω μια γυναικα συζυγο ακομα κι αν προκειται να συνεχισει να γαμιεται και να την βρισκω οταν γυριζω σπιτι ψωλοχυμένη στην μούρη

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Eγω θα την παντρευτώ κι ας λέτε εσεις οτι θελετε.
Το γεγονός οτι ειχε στο παρελθον πολλες ελευθερες σχεσεις και την εχυναν αλλοι στην μούρη κι αλλοι στο λαρυγγι δεν σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα να μετανοησει και να θελει να ζησει μια οικογενειακη ζωή μαζι μου.
Αλλωστε εγω ειμαι μεγαλη καρδιά κι αμεσως οταν μου τα ειπε αυτά,την πηρα αγκαλιά κι εκλαιγα μαζι της οταν μου εξιστορούσε τον τροπο με τον οποιο καποιοι αλητες την εκμεταλλευτηκαν και την πηδουσαν και φυσικα το πόσο εχει μετανιωσει γι αυτα τωρα που γνωρισε εμενα.
Δεν διακωμωδώ κατι.Αλλα απο το να μεινω μόνος μου και να μην εχω εναν ανθρωπο τα επόμενα χρόνια αν μου συμβει κατι,προτιμω να εχω μια γυναικα συζυγο ακομα κι αν προκειται να συνεχισει να γαμιεται και να την βρισκω οταν γυριζω σπιτι ψωλοχυμένη στην μούρη
Συγχαρητήρια κύριε Agapoulitsa είστε ένας θησαυρός. Καλοσυνάτος άνθρωπος και άσπιλος.
Μην δίνετε σημασία σε μικρά πράγματα. Εσείς έχετε ένα σκοπό. Ένα στόχο.
Να αποκαταστήσετε την κοπέλα σας. Ασχετα αν ήταν ακόμα και ισλαμογαμημένη.
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι και να παραδειγματίζονται. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom