Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πες καμια παραπανω πληροφορια για τζουλιανα...και ενας συναγωνιστης απο εδω ειχε καλη εμπειρια με τζουλιανα
ποια η γνωμη σου για τονια βατραχε?
...........
...............![]()
![]()
![]()
εχω μερες να παω . πριν καμια βδομαδα ειδα την σοφηκανενα τελευταιο νέο από το εν λογο σπιτι..?
Εκτως από τη Σοφη ξερεις ποιες άλλες δουλευουν αυτή την περιοδο..?εχω μερες να παω . πριν καμια βδομαδα ειδα την σοφη
βανεσα κυριως μετα τις 12 το βραδυ, δεσποινα ,χαρα καθε τριτη και τονια καποιες φορες. αν ξερει καποιος τπτ καινουριο ας γραψει γτ εχω να παω και για βολτα και για γαμησι κανα μηνα λογω δουλειαςΕκτως από τη Σοφη ξερεις ποιες άλλες δουλευουν αυτή την περιοδο..?
daH Δέσποινα είναι η Deni Laz... στο fb;
cpaciba!
ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε..η τονια είναι η τζουλιαννα η άλλη?γιατι ειδα κατι φωτο από προσφατη αγγελια και μ φανηκε η μελαχρινη σαν την τζουλιαναΣίγουρα Τρίτη βράδυ Τετάρτη και Πέμπτη πρωί είναι η Χαρά Τετάρτη βράδυ είχα πετύχει την Τόνια και Σάββατο βράδυ τη Δέσποινα επίσης αν θυμάμαι καλά Τρίτη και Παρασκευή πρωί είναι η Σόφη.
Η Τόνια είναι άλλη τη Τζουλιάνα δεν την έχω πάρει προσπάθησα να την πετύχω αλλα ειχε φύγει δεν ηταν βασική στο μαγαζί.ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε..η τονια είναι η τζουλιαννα η άλλη?γιατι ειδα κατι φωτο από προσφατη αγγελια και μ φανηκε η μελαχρινη σαν την τζουλιανα