Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε φιλε παντα ετσι ηταν το μαγαζι...απλα καποιοι τα προμοταραν για ευνοητους λογους!πρεπει να φερει κανα πιπινακι το μαγαζι!
μουχει παρει κατι πιπες η δεσποινα άλλο πραμα μονο για τι πιπα της πιγενα για καιρο.....ελαχηστες περνουν τετιες πιπες στα δαχτηλαρε φιλε παντα ετσι ηταν το μαγαζι...απλα καποιοι τα προμοταραν για ευνοητους λογους!
Και αυτη η Δεσποινα -το βουλγαροτραβελο- μετροιοτατη!
Ποια Χαρά είναι αυτή ρε παιδιά; Δε νομίζω η παλιά από Μυτιλήνης;
Έχει κανένας ιδέα ποιες δουλεύουν σήμερα?
γενικα δεν υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα απο οτι εχω καταλαβει
αλλα αν δεν φερει κανα φρεσκο πιπινακι δεν θα παει μπροστα
καλα παλια ηταν καλα τα πραγματα . θυμαμαι την καυλα την αφροδιτηπαλια ολο και κατι εφερνε .. θυμαμαι πριν μερικα χρονια ενα λεπτο ψηλο ξανθο πιπινι οχι τιποτα ιδιαιτερο στο δωματιο αλλα ηταν καυλα εμφανισιακα
από μικρος στα κολπα ιακυνθεκαλα παλια ηταν καλα τα πραγματα . θυμαμαι την καυλα την αφροδιτη
δυστυχως δεν την ειχα παρει γιατι ημουν λυκειοπαιδο και κολωνα !από μικρος στα κολπα ιακυνθε

αυτοι οι δισταγμοι μας φαγανε ιακυνθεδυστυχως δεν την ειχα παρει γιατι ημουν λυκειοπαιδο και κολωνα !![]()
πες τααυτοι οι δισταγμοι μας φαγανε ιακυνθε
αυτη που λεω εγω νομιζω τη λεγανε αννα![]()
αυτή κανει πιατσα στη συγγρου ρε μουτρο ....
γραψε λαθος......ελα ρε ;; για πες λεπτομερειες που τη βρισκω ; εχω πολλα χρονια να τη δω, δεν τη θυμαμαι και να τη ξαναδω