Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πέρασα σημερα κατα τις 9 και δούλευε το τούμπανο η τονια. Για όσους ενδιαφέρονται η δεσποινα θα ειναι για κανά μήνα διακοπες :S
προσωπαρα, βυζαρες , πατουσαρες με κάστανο μαλλί πλεον. Φόραγε μονο ενα μαύρο στρινγκ. Ειχε πορτοκαλί νύχια ποδιών . Μικρο πουλάκιwho is Τονια ;
περιγραφη ;
αυτην την τονια λες?
με πολλα τατουαζ?προσωπαρα, βυζαρες , πατουσαρες με κάστανο μαλλί πλεον. Φόραγε μονο ενα μαύρο στρινγκ. Ειχε πορτοκαλί νύχια ποδιών . Μικρο πουλάκι
Ξέρετε κανένας συναγωνιστής πότε θα γυρίσει η ΔέσποιναΠέρασα σημερα κατα τις 9 και δούλευε το τούμπανο η τονια. Για όσους ενδιαφέρονται η δεσποινα θα ειναι για κανά μήνα διακοπες :S
σωστά !με πολλα τατουαζ?
αυτη δουλευε σε δικο της χορο καλλιθεα πως και γυρισε παλι στο μπουρδελοσωστά !
Δεν νομιζω πως θα ειναι αυτη, χωρις να την εχω δει, καθως αυτη εχει μαλλον μεγαλουτσικο πουλι, ενω ο φιλος μας ειπε πως εχει μικρο. Αλλα μπορει να κανω λαθος.
Κανοντας την βολτα μου πριν απο λιγο, περασα και απο το μαγαζι, που ειχε μια Εφη (ή Ευη, δεν θυμαμαι), νεο τρανσακι στο μαγαζι, οπως ειπε η τσατσα, καστανο μαλλι, καλο σωμα, καλουτσικο προσωπο νομιζω. Δεν περασα, γιατι δεν ειχα πολυ ορεξη.
για δοστε φωτα ν ξερω τ θα πεζει κ εκει σε κανα 10 ημερο αθηνα .....καθε ποτε ειναι εκει η εφη-ευη ; ξερουμε ;
καινούριο πράμα στο φυλής 99;καθε ποτε ειναι εκει η εφη-ευη ; ξερουμε ;

για δοστε φωτα ν ξερω τ θα πεζει κ εκει σε κανα 10 ημερο αθηνα .....
Δεσπο τελος .....Χαρα 45 κ φευγα για μια φορα καλη κ άλλη μια γνωστη μπωρει κ προιν τσατσα με μου@ακιΓειάσας συναγωνιστες, θάθελα μια χάρη επειδή μενω εκτός Αθήνας μπορείς να μάθει καποις περνωντας από κει πότε δουλεύει η ΚΑΒΛΟΔΕΣΠΟΙΝΑ, από Τρίτη- ΚΥΡΙΑΚΗ,. Για να μην κατεβαίνω άσκοπα. απάντηση στο forum η με p.m.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!
θα δουμε εχει και αγγελεια παντος...Την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα περασει παντως η δεσποινα ηταν