Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οπως το πες μυστη μου, ΜΟΥΝΑΡΑ!![]()
Ότι πρέπει,για ακά 69.....![]()
Απο θεμα εμφανισης η Δεσποινα ειναι οτι καλυτερο εχει το ιδρυμα...Παντως εγω εχοντας τιμησει οτι κινουταν στο ιδρυμα Δεσποινα,Νανσυ,Χριστινα,Σισσυ,Σοφη η μονη που θα ξαναεσκαγα το 25αρι θα ηταν η Σοφη...Την οποια τιμαω και στο Μυλλερου με 20αρικακι ;) ;)Ποιος έχει κάνει συγκριτικό τεστ;
Δέσποινα ή Νάνσυ;![]()
ξέρεις μέρες και ώρες; θα της έδινα μια 2η ευκαιρία....την πρώτη μου φάνηκε κάπως ψυχρή..Απο θεμα εμφανισης η Δεσποινα ειναι οτι καλυτερο εχει το ιδρυμα...Παντως εγω εχοντας τιμησει οτι κινουταν στο ιδρυμα Δεσποινα,Νανσυ,Χριστινα,Σισσυ,Σοφη η μονη που θα ξαναεσκαγα το 25αρι θα ηταν η Σοφη...Την οποια τιμαω και στο Μυλλερου με 20αρικακι ;) ;)
φιλε η μονη μερα που θυμαμαι ειναι Τεταρτη πρωι στο Μυλλερου(αξιζει περισσοτερο εκει,ηρεμια και ειναι και 20)....ξέρεις μέρες και ώρες; θα της έδινα μια 2η ευκαιρία....την πρώτη μου φάνηκε κάπως ψυχρή..
καλο κορμι η σοφι?φιλε η μονη μερα που θυμαμαι ειναι Τεταρτη πρωι στο Μυλλερου(αξιζει περισσοτερο εκει,ηρεμια και ειναι και 20)....
φιλε η μονη μερα που θυμαμαι ειναι Τεταρτη πρωι στο Μυλλερου(αξιζει περισσοτερο εκει,ηρεμια και ειναι και 20)....
τελικα συνεχιζουν να ισχυουν αυτα που ξερουμε ; δεσποινα τα απογευματα εκτος απο τριτη που ειναι νανσυ ;
αντε ρε φερτε νεα κοριτσια στο χωρο !!

θέλουμε νεα κορίτσια χωρίς να φύγουν τα παλιατελικα συνεχιζουν να ισχυουν αυτα που ξερουμε ; δεσποινα τα απογευματα εκτος απο τριτη που ειναι νανσυ ;
αντε ρε φερτε νεα κοριτσια στο χωρο !!

Το Σοφάκι,δεν εργάζεται στον οίκο?το απογευμα τι εχει ; παλι δεσποινα ;

θέλουμε νεα κορίτσια χωρίς να φύγουν τα παλια![]()

Το Σοφάκι,δεν εργάζεται στον οίκο?
![]()
Πάνε και κάνουν ρομαντικό 69,μερικοί μύστες...με τις προβοσκίδες...

Πάνε και κάνουν ρομαντικό 69,μερικοί μύστες...με τις προβοσκίδες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()