Νέα

Φραπέ με τα πόδια σε στριπτιζαδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim1212
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
παλια στο ανατολη,θα το θυμουνται οι παλιοτεροι επαιζε πολυ φραπε με ποδια στον πριβε στο παταρι!εμενα μου ειχε τυχει πολλες φορες αλλα μονο πανω απο τα ρουχα!Μια φορα ομως ειχα πετυχει σε πριβε μια τυπισα που τον ειχε βγαλει εξω σε ενα τυπο και του τον επαιζε κανονικα με τα ποδια της μεχρι που εχυσε!!!!Σας εχει τυχει σε στριπτιζαδικο?

OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μολις με ενημερωσε κολητος μου που πηγε στο baby gold οτι του εκανε πολυ καλο footjob μια χορευτρια ξανθια αλλα δεν μου ειπε ονομα!μηπως μπορειτε να βοηθησετε?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μολις με ενημερωσε κολητος μου που πηγε στο baby gold οτι του εκανε πολυ καλο footjob μια χορευτρια ξανθια αλλα δεν μου ειπε ονομα!μηπως μπορειτε να βοηθησετε?

αποκλειεται να του τον ειχε βγαλει εξω παντως!μην αναστατωνουμε τον κοσμο χωρις λογο!

Επισκέπτης
φιλε vaso καλωσορισες κ παλι,εχεισ δικιο γι αυτο που γραφεις.Οσο ξερω(δλδ οσο εχω δει κ οσο εχω ζησει εμπειρικα μεσα στο μαγαζι) δν παιζει να του εκανε κανονικο footjob...Oμως εχω δει μια μελαχρινη αρκετα ψηλη (δν ξερω ονομα),να τριβει με τα ποδια τον πουτσο αρκετων...(σαν να τριβει τον κωλο της επανω σε καποιον,αυτη το εκανε με τα ποδια..)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε vaso καλωσορισες κ παλι,εχεισ δικιο γι αυτο που γραφεις.Οσο ξερω(δλδ οσο εχω δει κ οσο εχω ζησει εμπειρικα μεσα στο μαγαζι) δν παιζει να του εκανε κανονικο footjob...Oμως εχω δει μια μελαχρινη αρκετα ψηλη (δν ξερω ονομα),να τριβει με τα ποδια τον πουτσο αρκετων...(σαν να τριβει τον κωλο της επανω σε καποιον,αυτη το εκανε με τα ποδια..)

μαλλον την bianca εννοεις ή την lina που τωρα δουλευει στο lido

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
36
Πόντοι
1

Σίγουρα θα είδες και έναν φίλο μου. Πώς ήταν αυτός που λές?  :grin:

jim1212, Μάλλον ψέμματα θα σου είπε γιατί όπως είπε και ο άλλος παραπάνω φίλος δεν γίνεται να βγάλεις τον πούτσο σου έξω.

Πάντως για ποδοφραπέ και γενικά για foot fetish δεν αξίζει με την καμία παιδιά σε τέτοια μαγαζιά και να σε κοιτάνε οι υπόλοιποι καλά καλά σαν να είσαι βιτσιόζος....  >:(

Θυμάμαι μία που της το είπα να μου το κάνει στο Baby Gold και αρχισε να με πατάει με τα πόδια στο πούτσο και μου έλεγε "Γουστάρεις έ?" Για σκλάβο με πέρασε  :grin: :grin: :-[

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
παλια στο ανατολη,θα το θυμουνται οι παλιοτεροι επαιζε πολυ φραπε με ποδια στον πριβε στο παταρι!εμενα μου ειχε τυχει πολλες φορες αλλα μονο πανω απο τα ρουχα!Μια φορα ομως ειχα πετυχει σε πριβε μια τυπισα που τον ειχε βγαλει εξω σε ενα τυπο και του τον επαιζε κανονικα με τα ποδια της μεχρι που εχυσε!!!!Σας εχει τυχει σε στριπτιζαδικο?

Αυτό όντως είχε γίνει, το θυμάμαι έτσι όπως το λές. Γενικά χωρίς πριβέ χώρο δεν είναι εύκολο γιατί είναι τρελλό κάρφωμα.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
36
Πόντοι
1
Γιατί δεν ζητάμε όλοι ένα foot fetish show ρε παιδιά απο το Βaby Gold ?  :grin:
Έχει μέχρι και σαδομαζοχιστικά και δεν έχει με πόδια τίποτα  :(

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε να μπεί κάτι τέτοιο στο show του

]

Κάντε post όλοι εκεί, εγώ έχω ήδη!  ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

για πηγαινε απεναντι στο 101 επι της συγγρου και ζητα απο 3,4 κοπελες αυτο που θελεις και θα το εχεις!!!!!!!!!

OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
τι ειναι απεναντι στο 101 στη συγγρού?

OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
υπαρχουν και δωματια για πριβε στο lido?οπου μπορει να παιχτει ποδοκατασταση?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
828
Πόντοι
86
ναί ,αλλά καλύτερα να πούμε και ποιές κοπέλες το κάνουν στο lido αυτό που ψάχνουμε !!! (μήν πηγένουμε αδιάβαστοι...)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
Στις μαύρες και στην Βραζιλιάνα ζήτα βασικά.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ρώτα τη, αμάσητη είναι γενικά. Αλλά χρεώνει με κάθε ευκαιρία.

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0

Και εμένα μου είχε τύχει αυτό στο "ΑΝΑΤΟΛΗ", με μια ψηλή αλβανέζα, που την έλεγαν Λάουρα

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τι όνομα φέρατε στην επιφάνεια πάλι... Λάουρα Αλβανέζα... το πιό τρελλό μωρό... κάναμε πολλά στο Princess και στο πατάρι της Ανατολής... αλλά τη χάσαμε... ας ελπίσουμε όλοι οι Λαουρικοί να ξανασκάσει μύτη!

OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι