Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχουν βαλει καμια αγγελια σε εφημεριδα;;νομιζω στα νεα το ειδα
μια σταλια πιο πανω ειναι και το νεκροταφειο του βυρωνα.
τα προγραμματα ειναι γνωστα. εχουν αναφερθει πιο πανω, απο αλλουs. δεν υπαρχει κανενα απολυτωs προβλημα , για καποιον που παει για πρωτη φορα. λειτουργει σαν studio με την αναλογη αδεια. μου εκαναν μια περιηγηση των χωρων και πανω και κατω. απλα εχει προστεθει και το μασαζ( για οσουs θελουν). την μονη που ειδα απο τιs εργαζομενεs , επειδη ηταν η μονη ελευθερη εκεινη την ωρα, ηταν μια μαρια ξανθια νταρντανα γνωστη και αυτη, απο το ΜΕΛΙΝΟΣΠΙΤΟ πριν κανενα χρονο. 
Master μου εγώ πάντως άλλα είδα, και πρόβλημα δεν είχα. Διευκρίνηση : το μελαχρινό πιπίνι που είδα φευγαλέα ήταν γύρω στα 25, όχι πραγματικό δηλαδή αλλά για μασατζίδικο αυτή την ηλικία για πιπίνι την λες. Το κατάστημα είναι αντίστοιχο από πλευράς ποιότητας με όλα του είδους. Το συν του ήταν η φιλικότητα και άνεση, που σε εσένα δεν έκαστε. Πάρε κοκκαλάκι νυχτερίδας την επόμενη φορά, τι να πω... :-απορω εαν οντω καποιοι το επισκεφθηκαν και ονομαζουν πιπινια αυτα που ειδα με τα μτια μου σημερα στις 4,40-4,45. ρε παλικαρια η κατασταση εκει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!εεε οχ και 50 γιουρια για τις πατσοκοιλιες που εμφανιστηκαν... και μαλιστα μου το παιξανε και δυσκολες μια περσεφονη οτι γινετε μονο μασαζ και καποιο λαθος εγινε κτλ. μολις ανεβηκα 1ο οροφο στην κουζινα κι ειδα αυτα τα χαλια που θελουν να τις πληρωσεις κιολας την εκανα... το μαγαζι δεν αξιζει απο αποψη παρουσιων απο ντεκορ ομως καλο ειναι.
επομενη φορα δεν θα υπαρξει σε αυτο το μπαζομαγαζο. και δεν χρειαζεται να ασχολειται σωστος συναθλητης με τοσες πατσοκοιλιες μαζεμενες εκει μεσα.Master μου εγώ πάντως άλλα είδα, και πρόβλημα δεν είχα. Διευκρίνηση : το μελαχρινό πιπίνι που είδα φευγαλέα ήταν γύρω στα 25, όχι πραγματικό δηλαδή αλλά για μασατζίδικο αυτή την ηλικία για πιπίνι την λες. Το κατάστημα είναι αντίστοιχο από πλευράς ποιότητας με όλα του είδους. Το συν του ήταν η φιλικότητα και άνεση, που σε εσένα δεν έκαστε. Πάρε κοκκαλάκι νυχτερίδας την επόμενη φορά, τι να πω... :-
extra ball παιζει η ειναι μονο για μια φορα?περασα μια βολτιτσα χθεσ για ελεγχο κατα τησ 17.30 με 18.00(ενασ συναγωνιστησ εφευγε και μετα απο λιγο ηρθε ενασ αλλος .ηταν κανεισ απο εδω μεσα???)
τα τεμαχια απο αρκετα καλα εωσ καλα(ηταν μια με ενα πατο αλλο πραγμα).στην υποδοχη μια ελληνιδα μεγαλη,ευγενικη και χαμογελαστη.τα προγραμματα 50 Ε για μιση ωρα μονο "ερωτα" οπωσ μου το ειπε,60 Ε για μιση ωρα
ερωτα και μασσαζ,80 Ε για 45 λεπτα.ειδωμεν.
(εγω κινουμαι με μηχανη οποτε δεν εχω προβλημα στο παρκιγκ,οπου ναναι οτι ναναι το βαζω)![]()
![]()
![]()
οπωs και για αυτεs ειναι σημαντικοs ο χρονοs, αλλο τοσο και περισσοτερο ειναι και για μενα. και τουs το τονισα(για τον χρονο) ιδιαιτερα σημερα. ειναι και καινουργιο το μαγαζι, και ομωs αρχισαμε και εδω τιs γνωστεs μαλακιεs. αρα το 30λεπτο δεν ειναι καθαρο.. Στο 20λεπτο μου είπε «μουρό μου, σε λίγο θα πρέπει να βγω έξω».
εκεινη την ωρα που λεs, μηπωs πηγεs με μηχανη και την παρκαρεs ακριβωs απ εξω?απορω εαν οντω καποιοι το επισκεφθηκαν και ονομαζουν πιπινια αυτα που ειδα με τα μτια μου σημερα στις 4,40-4,45. ρε παλικαρια η κατασταση εκει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!εεε οχ και 50 γιουρια για τις πατσοκοιλιες που εμφανιστηκαν... και μαλιστα μου το παιξανε και δυσκολες μια περσεφονη οτι γινετε μονο μασαζ και καποιο λαθος εγινε κτλ. μολις ανεβηκα 1ο οροφο στην κουζινα κι ειδα αυτα τα χαλια που θελουν να τις πληρωσεις κιολας την εκανα... το μαγαζι δεν αξιζει απο αποψη παρουσιων απο ντεκορ ομως καλο ειναι.
Δεν ζήτησα, αλλά εκτιμώ πως όχι (στο βασικό πακέτο, δεν συζήτησα για έξτρα λόγω πρώτης φοράς).extra ball παιζει η ειναι μονο για μια φορα?

Αν κατάλαβα ποια λες, όχι αυτή πρέπει να'ναι νέο τεμάχιοMmm.. Μήπως αυτή η Αννα, είναι η Άννα του Μελινόσπιτου προ διετίας ?
Μια στρουμπουλή, ψιλοπαλαβή, με πιασίματα και καλή συμμετοχή-
Μελαχροινή--- σε κάποια φάση είχε βάλει και ξανθιά περούλα ..!!![]()
![]()
Χαίρομαι που πέρασες καλά, αλλά υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που γουστάρουν τη μασαζοχαλάρωση πριν το ρίξουν στο κοψίδι. Οι υπηρεσίες του μαγαζιού είναι λίγο ξερές...Συμφωνώ απόλυτα, το μαγαζί τείνει περισσότερο προς το σεξ παρά στο μασάζ. Πάντως κι εγώ μετά τη δεύτερη επίσκεψη έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Όποιος θέλεο περαιτέρω πληροφορίες μπορώ να του στείλω και με pm.
αυτεs ομωs δεν γουσταρουν, το βαριουνται παρα πολυ.Χαίρομαι που πέρασες καλά, αλλά υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που γουστάρουν τη μασαζοχαλάρωση πριν το ρίξουν στο κοψίδι.