Καιρό σκέφτομαι: να πάω για πρώτη φορά σε μασατζίδικο; Με εξιτάρει η ιδέα αλλά έχω ενδοιασμούς. Η καθαριότητα των χώρων, των κοριτσιών, το επίπεδο υπηρεσιών και το γεγονός ότι δεν ξέρω πως προσεγγίζεις τέτοιους χώρους με φρενάρουν*. Είμαι τέρμα άπειρος σε αυτό όπως καταλάβατε. Ακούω ότι έχετε να μου πείτε μπας και ξεκαθαρίσω την κατάσταση.
*εννοώ πχ χτυπάς κουδούνι για να μπεις μέσα στο κατάστημα;
Άκου αδελφέ για αρχή ρίξε μελέτη εδώ έχει μπόλικο υλικό από μαγαζιά καί κριτικές (βέβαια δεν τίς πιστεύεις όλες) βλέπεις ποίο μαγαζί σού κάνει καί αρχίζεις.
Σέ κάποια έχει κουδούνι σέ κάτω είσοδο αλλά καί επάνω, στα περισσότερα ή κάτω πόρτα είναι ανοιχτή, βλέπεις καί πράττεις δεν είναι ντροπή ντρινννν καί μπήκες αν δεν σέ έχουν πάρει μάτι από την κάμερα καί έχουν ανοίξει ήδη

Στα περισσότερα ή καθαριότητα είναι δεδομένη αν καί κάποια θέλουν βελτίωση. Επίσης όι κοπέλες είναι καθαρές στην πλειοψηφία τούς βέβαια θά τσεκαρεις καί στο δωμάτιο πόσο ισχύει αυτό.
Υπηρεσίες ανάλογα τά γούστα σού έχει από όλα τά φρούτα αλλά είπαμε θέλει μελέτη.
Επίσης σέ οποίο μαγαζί πάς θά σέ υποδεχτεί ή κοπέλα, κυρία τής υποδοχής όπου θά σού παρουσίαση τής διαθέσιμες κοπέλες καί θά σού ανακοίνωση τά προγράμματα σέ χρόνο καί χρήμα, εάν δεν σού κάνει κάποια κοπέλα ευχάριστης καί αποχωρείς ευγενικά δεν σέ αναγκάζει κάνεις νά πάρεις.
Αυτά για αρχή καί για την πρώτη εξόρμηση.
Προτίμησε κριτικές γνώμες απόψεις από μύστες που έχουν καιρό στον χώρο.