Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε τύπε τράβα για κάνα κεμπάπ στον Θανάση μεσημεριατικα και πας αργότερα να ρίξεις κι ένα καλό χέσιμοΡε μάγκες, ξέρει κανείς τι παίζει στη Flex Sauna τα Σάββατα 3–5; Έχει καθόλου κίνηση ή μούγκα; Δεν έχω πάει ποτέ Σάββατο και το σκέφτομαι για αύριο, λέω να πεταχτώ.
τι ηλικιες ειχε?Σήμερα όχι. Αλλά την Τετάρτη που πήγα για πρώτη φορά πέρασα αρκετά καλά. Είχε αρκετό κόσμο, οι πιο πολλοί δεν ήταν του γούστου μου, αλλά με κάποιους λίγους ταιριάξαμε απόλυτα.
Σε γενικές γραμμές ήταν value for money.
Ρε φίλε, εκεί μέσα παίζει κόσμος από όλες τις ηλικίες. Από 25 και πάνω, ό,τι θες βρίσκεις. Πήγα την Κυριακή και γινόταν χαμός — μιλάμε δεν έπεφτε καρφίτσα. Περίμενα κι εγώ με τους υπόλοιπους, μέχρι να ελευθερωθεί κανένα ντουλάπι για να μπω. Ευτυχώς, τη γλίτωσα με κανα τέταρτο αναμονή.Γενικά μαζεύει διάφορες ηλικίες ...
Κυρίως 30-40-50
Ρε φίλε, εκεί μέσα παίζει κόσμος από όλες τις ηλικίες. Από 25 και πάνω, ό,τι θες βρίσκεις. Πήγα την Κυριακή και γινόταν χαμός — μιλάμε δεν έπεφτε καρφίτσα. Περίμενα κι εγώ με τους υπόλοιπους, μέχρι να ελευθερωθεί κανένα ντουλάπι για να μπω. Ευτυχώς, τη γλίτωσα με κανα τέταρτο αναμονή.
Μόλις μπήκα όμως… άλλο πράγμα. Και το θέαμα και η φάση γενικά ήταν φωτιά. Το απόλαυσα στο φουλ, έφυγα με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.
Καλησπέρα μάγκα. Πέρασα μια γύρα κάπου μεταξύ 4 μ 4:30, και κατά τις 6:30 την έκανα γιατί είχα ήδη παίξει τρεις φάσεις και δεν πήγαινε άλλο — με είχαν στύψει κανονικά.Τι ώρα πήγες φίλε ;
Επειδή έχω πάει μόνο Alexander ...ποιο είναι καλύτερο λες ? Εκεί γίνονται παρτούζες χύμα όπως στο Alexander ?Καλησπέρα μάγκα. Πέρασα μια γύρα κάπου μεταξύ 4 μ 4:30, και κατά τις 6:30 την έκανα γιατί είχα ήδη παίξει τρεις φάσεις και δεν πήγαινε άλλο — με είχαν στύψει κανονικά.
Κι επειδή μετά είχα και δουλειά, με πίεζε κι ο χρόνος…
εγω παλι που ημουν εκει αυτες τις ωρες γιατι εβλεπα μονο 50+ ???Καλησπέρα μάγκα. Πέρασα μια γύρα κάπου μεταξύ 4 μ 4:30, και κατά τις 6:30 την έκανα γιατί είχα ήδη παίξει τρεις φάσεις και δεν πήγαινε άλλο — με είχαν στύψει κανονικά.
Κι επειδή μετά είχα και δουλειά, με πίεζε κι ο χρόνος…
Γεια σου φίλε. Δίκιο έχεις σ’ αυτό που λες. Έτυχε εκείνη τη μέρα να ’χουν μαζευτεί αρκετοί 50άρηδες, αλλά μην τρελαθούμε… δεν ήταν μόνο αυτοί. Υπήρχε και νεότερος κόσμος, και στο κάτω–κάτω οι 50άρηδες δεν είναι όλοι για πέταμα — κάποιοι απ’ αυτούς είναι πιο γοητευτικοί κι απ’ τους πιτσιρικάδες.εγω παλι που ημουν εκει αυτες τις ωρες γιατι εβλεπα μονο 50+ ???![]()
Ρε φίλε, τόσο καιρό που τριγυρνάω εκεί μέσα, δεν έχω πετύχει κανέναν crossdresser. Δεν νομίζω πως κολλάει και πολύ με το σκηνικό. Μαζεύονται αρρενωποί άντρες που ψάχνουν άντρες εκεί.Κρος-τρανσ-φεμ έχει καθόλου?
Δυστηχως τα ίδια έχω δει και εγωΡε φίλε, τόσο καιρό που τριγυρνάω εκεί μέσα, δεν έχω πετύχει κανέναν crossdresser. Δεν νομίζω πως κολλάει και πολύ με το σκηνικό. Μαζεύονται αρρενωποί άντρες που ψάχνουν άντρες εκεί.
ρε φιλε πως θα παει ενα κρος σε σαουνα αφου ειναι γυμνοι ολοι μονο περουκα μπορει να φοραει αλλα μπορει να του φυγει με τοση υγρασιαΚρος-τρανσ-φεμ έχει καθόλου?
Τύπε πήρες ακα πρωκτοκρεμπιε από τους γαμιαδεςΕπίσκεψη χθες Σάββατο το απόγευμα. Αρκετός κόσμος διαφόρων ηλικιών και κάποιοι εμφανίσιμοι. Με ξεκωλιασε ένας Λιβανέζος με μεγάλη πουτσα και κατόπιν ένας έλληνας 44ρης με απίστευτα χοντρή πουτσα. Έφυγα χυμένος και χορτάτος