Νέα

FLEX Sauna -Μοναστηράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperfect
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.920
Πόντοι
456
Τον τελευταίο καιρό που σκάω στη Flex, έχω πάρει χαμπάρι ότι μετά την ανακαίνιση έχει αλλάξει τελείως το πράγμα. Ο κόσμος έχει ανέβει level, πολύ καλή φάση. Όλοι πάνε solo, ξέρουν τι θέλουν και δεν χαζολογάνε. Απόλυτη διακριτικότητα στον χώρο, χαλαρό κλίμα και καθαρή απόλαυση. Δηλαδή ό,τι ψάχνει ο καθένας. Ανωνυμία full, προσωπικό και πελάτες κύριοι, όλα προσεγμένα και ασφαλή. Και απ’ όσους έχω πιάσει κουβέντα, οι περισσότεροι έχουν κόψει τους άλλους και το έχουν γυρίσει μόνιμα εκεί.
πεστους να ερθουν αθηναικον να νοιωσουν πως ειναι η ζωη και ολα τα ωραια μεχρι το πρωι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.920
Πόντοι
456
Επίσκεψη χθες Σάββατο το απόγευμα. Αρκετός κόσμος διαφόρων ηλικιών και κάποιοι εμφανίσιμοι. Με ξεκωλιασε ένας Λιβανέζος με μεγάλη πουτσα και κατόπιν ένας έλληνας 44ρης με απίστευτα χοντρή πουτσα. Έφυγα χυμένος και χορτάτος
τετοιος λιβανεζος?

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν θα είναι ανοιχτά Πρωτοχρονιά και επόμενες μέρες;

s0meone

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2016
Like
24
Πόντοι
0
εχει αυτες τις μερες κοσμο ? θα παει κανεις σημερα ?

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
200
Πόντοι
20
εχει αυτες τις μερες κοσμο ? θα παει κανεις σημερα ?

Μετά την τελευταία ανακαίνιση, η φάση ανέβηκε level και ο χώρος τραβάει κόσμο για τα καλά. Δεν είναι υπερβολή να πεις ότι η Flex Sauna είναι η μόνη ελληνική σάουνα που μπορεί να σταθεί άξια δίπλα σε ονόματα βαριάς κατηγορίας τύπου Sun City, Der Boiler, Phoenix κτλ. Όποιος έχει πατήσει έστω και σε μία από αυτές, πιάνει αμέσως το νόημα.

ΟΚ, δεν μιλάμε για τα πλήθη που μαζεύουν αυτά τα μεγαθήρια, αλλά στη Flex ο κόσμος είναι διαλεγμένος. Διακριτικός, με μυαλό και –το βασικό– αποφασισμένος για γερές φάσεις. Είναι δύσκολο να πας και να φύγεις άπραγος, σχεδόν απίθανο.

Η Flex έχει φανατικό κοινό που την στηρίζει και δεν είναι τυχαίο· μιλάμε για ποιοτικό κόσμο, που ξέρει να περνάει καλά και να ζει τη ζωή του χωρίς πολλά-πολλά. Συνήθως παίζει ηλικία 30+, αλλά δεν λείπουν και οι πιο μικροί που ξέρουν τι ζητάνε και μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι. Και φυσικά δεν λείπουν οι τουρίστες!

s0meone

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2016
Like
24
Πόντοι
0
για σημερα ψαχνω κανεναν τοπ να περασουμε καλα ;)

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
200
Πόντοι
20
για σημερα ψαχνω κανεναν τοπ να περασουμε καλα ;)
Θα σου ’λεγα να μας σκάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αποκλείεται να μη βρεις κάποιον να περάσεις φίνα. Και σήμερα Κυριακή, που είναι η πιο δυνατή μέρα, γίνεται χαμός… full καύλες, full τεκνά, φάση να μη θες να φύγεις.

s0meone

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2016
Like
24
Πόντοι
0
Θα σου ’λεγα να μας σκάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αποκλείεται να μη βρεις κάποιον να περάσεις φίνα. Και σήμερα Κυριακή, που είναι η πιο δυνατή μέρα, γίνεται χαμός… full καύλες, full τεκνά, φάση να μη θες να φύγεις.
τι ωρα πιστευεις οτι ειναι καλα?

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
200
Πόντοι
20
Λέω κι εγώ χτες, Κυριακή πράμα, να κάνω μια πέρατζα από τη Flex Sauna. Σκάω μύτη κάπου πέντε και κάτι. Μέσα χαμός, αρκετός κόσμος, γενικά καλό υλικό — εντάξει, υπήρχαν και κάτι σπαστικοί, αλλά αυτούς τους έχω μάθει πια με το μάτι και τους κάνω ντρίπλα χωρίς πολλά-πολλά.

Με το που μπαίνω, δεν προλαβαίνω να ακουμπήσω: δύο φάσεις κολλητές. Παίρνομαι με τον έναν, στη μέση σκάει κι άλλος, γίνεται ένα ωραίο μπέρδεμα. Τελειώνει ο πρώτος, συνεχίζω χαλαρά με τον δεύτερο. Αφού κλείσαμε κι εκεί, λέω «πάμε για τσιγαράκι».

Πάω στο ντουλαπάκι να πάρω τα τσιγάρα και τι να δω; 15 αναπάντητες απ’ τη δουλειά. Παίρνω πίσω σαν τον χαζό… αρρώστησε λέει ο συνάδελφος και έπρεπε να τρέξω να τον καλύψω γιατί δεν υπήρχε ψυχή άλλη. Μαύρη ξενέρα. Γιατί αν έμενα λίγο ακόμα, άνετα θα είχα παίξει με άλλα 3-4 άτομα.

Γενικά πάντως, χτες ο κόσμος είχε ψωμί. Βέβαια, όλα είναι σχετικά — γούστα είναι αυτά και ο καθένας βλέπει αλλιώς το έργο.

Gemini78

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2026
Like
11
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θέλω να επισκεφτώ το χώρο για πρώτη φορά! ποια μέρα προτείνετε να πάω ; Γνωρίζω ότι Σάββατο έχει τον πιο πολύ κόσμο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κατάλληλη ημέρα για κάποιον που πάει για πρώτη του φορά. Είμαι ενεργητικός που του αρέσει να παίρνει πίπες
Ευχαριστω!

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
200
Πόντοι
20
Καλησπέρα, θέλω να επισκεφτώ το χώρο για πρώτη φορά! ποια μέρα προτείνετε να πάω ; Γνωρίζω ότι Σάββατο έχει τον πιο πολύ κόσμο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κατάλληλη ημέρα για κάποιον που πάει για πρώτη του φορά. Είμαι ενεργητικός που του αρέσει να παίρνει πίπες
Ευχαριστω!
Αν θες να το πιάσεις σωστά το πράγμα στη Flex Sauna, Κυριακές και Τετάρτες είναι οι δυνατές μέρες. Τις υπόλοιπες, αν θες να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, πήγαινε μετά τις 8 το βράδυ.

Καθημερινές και Σάββατα παίζει συνεχόμενη ροή· μπαίνει κόσμος χωρίς σταματημό μέχρι περίπου τις 8 και μετά αρχίζει σιγά-σιγά να σπάει η κίνηση.

Αν με ρωτάς, πήγαινε πρώτη φορά μια καθημερινή — ιδανικά Δευτέρα ή Πέμπτη — μετά τις 8, να πάρεις τον αέρα του χώρου, να χαλαρώσεις και να δεις πώς δουλεύει το μαγαζί.

Την επόμενη φορά, αν θες περισσότερο κόσμο και πιο έντονη φάση, παίζεις νωρίτερα ή χτυπάς Κυριακή.

Αυτή είναι η εικόνα που μου έμεινε από τις 20 - 25 φορές που πήγα μέσα στην προηγούμενη χρονιά.

netwolf

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
17
Πόντοι
0
Αν θες να το πιάσεις σωστά το πράγμα στη Flex Sauna, Κυριακές και Τετάρτες είναι οι δυνατές μέρες. Τις υπόλοιπες, αν θες να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, πήγαινε μετά τις 8 το βράδυ.

Καθημερινές και Σάββατα παίζει συνεχόμενη ροή· μπαίνει κόσμος χωρίς σταματημό μέχρι περίπου τις 8 και μετά αρχίζει σιγά-σιγά να σπάει η κίνηση.

Αν με ρωτάς, πήγαινε πρώτη φορά μια καθημερινή — ιδανικά Δευτέρα ή Πέμπτη — μετά τις 8, να πάρεις τον αέρα του χώρου, να χαλαρώσεις και να δεις πώς δουλεύει το μαγαζί.

Την επόμενη φορά, αν θες περισσότερο κόσμο και πιο έντονη φάση, παίζεις νωρίτερα ή χτυπάς Κυριακή.

Αυτή είναι η εικόνα που μου έμεινε από τις 20 - 25 φορές που πήγα μέσα στην προηγούμενη χρονιά.
παιζουν με προφυλαξη ή χυμα οπως στο Alexander?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.920
Πόντοι
456
. Είμαι ενεργητικός που του αρέσει να παίρνει πίπες
Ευχαριστω!
και ο ραννια ετσι ξεκινησε απο ενεργητικος που επαιρνε πιπες και κατεληξε σε σκλαβοπαζαρα στα βαθη της ανατολης να κανει την χανουμισα σε σατραπιδες αφεντες

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
200
Πόντοι
20
παιζουν με προφυλαξη ή χυμα οπως στο Alexander?
Φίλε σε όλους είπα να βάλουμε προφυλακτικό δεν μου είπαν όχι. Άμα κάποιος δεν γουστάρει καπότα ας τραβήξει αλλού. Έχεις κι εσύ επιλογή. Δεν είναι μόνο ότι θέλουν οι άλλοι.

netwolf

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
17
Πόντοι
0
Φίλε σε όλους είπα να βάλουμε προφυλακτικό δεν μου είπαν όχι. Άμα κάποιος δεν γουστάρει καπότα ας τραβήξει αλλού. Έχεις κι εσύ επιλογή. Δεν είναι μόνο ότι θέλουν οι άλλοι.
Σωστος

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
406
Πόντοι
21

Καλησπέρα φίλε μου...ήθελα να ρωτήσω αν έχει χώρο για παρτούζες και γενικά αν γίνονται παρτούζες....όπως έχει το Alexander στο υπόγειο τον λαβύρινθο που μπαίνουν όλοι εντελώς γυμνοί και γίνεται χαμός...ρωτάω γιατί είμαι λάτρης της παρτουζας όπως καταλαβαίνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom