matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.920
- Πόντοι
- 456
μεγαλος μυστης και ανωμαλιστης ο σπεφεκτΤύπε πήρες ακα πρωκτοκρεμπιε από τους γαμιαδες![]()
μεγαλος μυστης και ανωμαλιστης ο σπεφεκτΤύπε πήρες ακα πρωκτοκρεμπιε από τους γαμιαδες![]()
πεστους να ερθουν αθηναικον να νοιωσουν πως ειναι η ζωη και ολα τα ωραια μεχρι το πρωιΤον τελευταίο καιρό που σκάω στη Flex, έχω πάρει χαμπάρι ότι μετά την ανακαίνιση έχει αλλάξει τελείως το πράγμα. Ο κόσμος έχει ανέβει level, πολύ καλή φάση. Όλοι πάνε solo, ξέρουν τι θέλουν και δεν χαζολογάνε. Απόλυτη διακριτικότητα στον χώρο, χαλαρό κλίμα και καθαρή απόλαυση. Δηλαδή ό,τι ψάχνει ο καθένας. Ανωνυμία full, προσωπικό και πελάτες κύριοι, όλα προσεγμένα και ασφαλή. Και απ’ όσους έχω πιάσει κουβέντα, οι περισσότεροι έχουν κόψει τους άλλους και το έχουν γυρίσει μόνιμα εκεί.
τετοιος λιβανεζος?Επίσκεψη χθες Σάββατο το απόγευμα. Αρκετός κόσμος διαφόρων ηλικιών και κάποιοι εμφανίσιμοι. Με ξεκωλιασε ένας Λιβανέζος με μεγάλη πουτσα και κατόπιν ένας έλληνας 44ρης με απίστευτα χοντρή πουτσα. Έφυγα χυμένος και χορτάτος
εχει αυτες τις μερες κοσμο ? θα παει κανεις σημερα ?
Θα σου ’λεγα να μας σκάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αποκλείεται να μη βρεις κάποιον να περάσεις φίνα. Και σήμερα Κυριακή, που είναι η πιο δυνατή μέρα, γίνεται χαμός… full καύλες, full τεκνά, φάση να μη θες να φύγεις.για σημερα ψαχνω κανεναν τοπ να περασουμε καλα ;)
τι ωρα πιστευεις οτι ειναι καλα?Θα σου ’λεγα να μας σκάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αποκλείεται να μη βρεις κάποιον να περάσεις φίνα. Και σήμερα Κυριακή, που είναι η πιο δυνατή μέρα, γίνεται χαμός… full καύλες, full τεκνά, φάση να μη θες να φύγεις.
Μέχρι τις 10 το βράδυ θα γίνεται χαμός, θα έχει μπόλικο κόσμο και κίνηση για τα καλά. Μετά πιο χαλαρά.τι ωρα πιστευεις οτι ειναι καλα?
Λέω κι εγώ χτες, Κυριακή πράμα, να κάνω μια πέρατζα από τη Flex Sauna. Σκάω μύτη κάπου πέντε και κάτι. Μέσα χαμός, αρκετός κόσμος, γενικά καλό υλικό — εντάξει, υπήρχαν και κάτι σπαστικοί, αλλά αυτούς τους έχω μάθει πια με το μάτι και τους κάνω ντρίπλα χωρίς πολλά-πολλά.Θα περασω κ εγω
Αν θες να το πιάσεις σωστά το πράγμα στη Flex Sauna, Κυριακές και Τετάρτες είναι οι δυνατές μέρες. Τις υπόλοιπες, αν θες να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, πήγαινε μετά τις 8 το βράδυ.Καλησπέρα, θέλω να επισκεφτώ το χώρο για πρώτη φορά! ποια μέρα προτείνετε να πάω ; Γνωρίζω ότι Σάββατο έχει τον πιο πολύ κόσμο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κατάλληλη ημέρα για κάποιον που πάει για πρώτη του φορά. Είμαι ενεργητικός που του αρέσει να παίρνει πίπες
Ευχαριστω!
παιζουν με προφυλαξη ή χυμα οπως στο Alexander?Αν θες να το πιάσεις σωστά το πράγμα στη Flex Sauna, Κυριακές και Τετάρτες είναι οι δυνατές μέρες. Τις υπόλοιπες, αν θες να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, πήγαινε μετά τις 8 το βράδυ.
Καθημερινές και Σάββατα παίζει συνεχόμενη ροή· μπαίνει κόσμος χωρίς σταματημό μέχρι περίπου τις 8 και μετά αρχίζει σιγά-σιγά να σπάει η κίνηση.
Αν με ρωτάς, πήγαινε πρώτη φορά μια καθημερινή — ιδανικά Δευτέρα ή Πέμπτη — μετά τις 8, να πάρεις τον αέρα του χώρου, να χαλαρώσεις και να δεις πώς δουλεύει το μαγαζί.
Την επόμενη φορά, αν θες περισσότερο κόσμο και πιο έντονη φάση, παίζεις νωρίτερα ή χτυπάς Κυριακή.
Αυτή είναι η εικόνα που μου έμεινε από τις 20 - 25 φορές που πήγα μέσα στην προηγούμενη χρονιά.
και ο ραννια ετσι ξεκινησε απο ενεργητικος που επαιρνε πιπες και κατεληξε σε σκλαβοπαζαρα στα βαθη της ανατολης να κανει την χανουμισα σε σατραπιδες αφεντες. Είμαι ενεργητικός που του αρέσει να παίρνει πίπες
Ευχαριστω!
Φίλε σε όλους είπα να βάλουμε προφυλακτικό δεν μου είπαν όχι. Άμα κάποιος δεν γουστάρει καπότα ας τραβήξει αλλού. Έχεις κι εσύ επιλογή. Δεν είναι μόνο ότι θέλουν οι άλλοι.παιζουν με προφυλαξη ή χυμα οπως στο Alexander?
ΣωστοςΦίλε σε όλους είπα να βάλουμε προφυλακτικό δεν μου είπαν όχι. Άμα κάποιος δεν γουστάρει καπότα ας τραβήξει αλλού. Έχεις κι εσύ επιλογή. Δεν είναι μόνο ότι θέλουν οι άλλοι.
Καλησπέρα φίλε μου...ήθελα να ρωτήσω αν έχει χώρο για παρτούζες και γενικά αν γίνονται παρτούζες....όπως έχει το Alexander στο υπόγειο τον λαβύρινθο που μπαίνουν όλοι εντελώς γυμνοί και γίνεται χαμός...ρωτάω γιατί είμαι λάτρης της παρτουζας όπως καταλαβαίνειςΑν θες να το πιάσεις σωστά το πράγμα στη Flex Sauna, Κυριακές και Τετάρτες είναι οι δυνατές μέρες. Τις υπόλοιπες, αν θες να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, πήγαινε μετά τις 8 το βράδυ.
Καθημερινές και Σάββατα παίζει συνεχόμενη ροή· μπαίνει κόσμος χωρίς σταματημό μέχρι περίπου τις 8 και μετά αρχίζει σιγά-σιγά να σπάει η κίνηση.
Αν με ρωτάς, πήγαινε πρώτη φορά μια καθημερινή — ιδανικά Δευτέρα ή Πέμπτη — μετά τις 8, να πάρεις τον αέρα του χώρου, να χαλαρώσεις και να δεις πώς δουλεύει το μαγαζί.
Την επόμενη φορά, αν θες περισσότερο κόσμο και πιο έντονη φάση, παίζεις νωρίτερα ή χτυπάς Κυριακή.
Αυτή είναι η εικόνα που μου έμεινε από τις 20 - 25 φορές που πήγα μέσα στην προηγούμενη χρονιά.