Φίλε καλησπέρα. Αν την έχεις βρει στην Alexander και σε βολεύει, καλύτερα να πηγαίνεις εκεί.Καλησπέρα φίλε μου...ήθελα να ρωτήσω αν έχει χώρο για παρτούζες και γενικά αν γίνονται παρτούζες....όπως έχει το Alexander στο υπόγειο τον λαβύρινθο που μπαίνουν όλοι εντελώς γυμνοί και γίνεται χαμός...ρωτάω γιατί είμαι λάτρης της παρτουζας όπως καταλαβαίνεις
Η Flex Sauna έχει άλλο χαρακτήρα· πιο ώριμο, πιο σοβαρό, μαζεύει κόσμο 30+ που ξέρει γιατί πάει. Είναι για συνειδητοποιημένους τύπους που γουστάρουν διακριτικότητα και ένταση στο σωστό timing και παιχνίδι χωρίς φασαρίαα και τσίρκο τύπου Γκάζι.
Φάση «μπαίνω, χαλαρώνω, αφήνομαι λίγο στην ατμόσφαιρα, κάνω αυτό που γουστάρω και εξαφανίζομαι», χωρίς δράματα, χωρίς κουτσομπολιά, χωρίς βλέμματα από δω κι από κει. Πάω, κάνω τη δουλειά μου, περνάω καλά και μη τον είδατε τον Παναή.
Ο καθένας μόνος του, διακριτικά, με σεβασμό, αλλά και με αυτή τη σιωπηλή ένταση που λέει πολλά χωρίς να χρειάζεται κουβέντα. Γι’ αυτό και οι πελάτες της Flex αποφεύγουν το Γκάζι και την προτιμάνε. Μαζί κι εγώ.
Τώρα, αν ψάχνεις κάτι πιο σοβαρό, πιο διακριτικό και με λίγο ερωτικό ηλεκτρισμό στον αέρα… η Flex είναι για σένα.... αν με πιάνεις.