Νέα

FLEX Sauna -Μοναστηράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperfect
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Ρε μάγκες, ξέρει κανείς τι παίζει στη Flex Sauna τα Σάββατα 3–5; Έχει καθόλου κίνηση ή μούγκα; Δεν έχω πάει ποτέ Σάββατο και το σκέφτομαι για αύριο, λέω να πεταχτώ.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Ρε μάγκες, ξέρει κανείς τι παίζει στη Flex Sauna τα Σάββατα 3–5; Έχει καθόλου κίνηση ή μούγκα; Δεν έχω πάει ποτέ Σάββατο και το σκέφτομαι για αύριο, λέω να πεταχτώ.
Ρε τύπε τράβα για κάνα κεμπάπ στον Θανάση μεσημεριατικα και πας αργότερα να ρίξεις κι ένα καλό χέσιμο :confused::confused:

s0meone

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2016
Like
24
Πόντοι
0
θα πάει κανενας σήμερα ?

telis67

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
10
Like
284
Πόντοι
290
Σήμερα όχι. Αλλά την Τετάρτη που πήγα για πρώτη φορά πέρασα αρκετά καλά. Είχε αρκετό κόσμο, οι πιο πολλοί δεν ήταν του γούστου μου, αλλά με κάποιους λίγους ταιριάξαμε απόλυτα.
Σε γενικές γραμμές ήταν value for money.

s0meone

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2016
Like
24
Πόντοι
0
Σήμερα όχι. Αλλά την Τετάρτη που πήγα για πρώτη φορά πέρασα αρκετά καλά. Είχε αρκετό κόσμο, οι πιο πολλοί δεν ήταν του γούστου μου, αλλά με κάποιους λίγους ταιριάξαμε απόλυτα.
Σε γενικές γραμμές ήταν value for money.
τι ηλικιες ειχε?

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Γενικά μαζεύει διάφορες ηλικίες ...
Κυρίως 30-40-50
Ρε φίλε, εκεί μέσα παίζει κόσμος από όλες τις ηλικίες. Από 25 και πάνω, ό,τι θες βρίσκεις. Πήγα την Κυριακή και γινόταν χαμός — μιλάμε δεν έπεφτε καρφίτσα. Περίμενα κι εγώ με τους υπόλοιπους, μέχρι να ελευθερωθεί κανένα ντουλάπι για να μπω. Ευτυχώς, τη γλίτωσα με κανα τέταρτο αναμονή.

Μόλις μπήκα όμως… άλλο πράγμα. Και το θέαμα και η φάση γενικά ήταν φωτιά. Το απόλαυσα στο φουλ, έφυγα με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Mikros1924

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2016
Like
834
Πόντοι
81
Ρε φίλε, εκεί μέσα παίζει κόσμος από όλες τις ηλικίες. Από 25 και πάνω, ό,τι θες βρίσκεις. Πήγα την Κυριακή και γινόταν χαμός — μιλάμε δεν έπεφτε καρφίτσα. Περίμενα κι εγώ με τους υπόλοιπους, μέχρι να ελευθερωθεί κανένα ντουλάπι για να μπω. Ευτυχώς, τη γλίτωσα με κανα τέταρτο αναμονή.

Μόλις μπήκα όμως… άλλο πράγμα. Και το θέαμα και η φάση γενικά ήταν φωτιά. Το απόλαυσα στο φουλ, έφυγα με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Τι ώρα πήγες φίλε ;

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Τι ώρα πήγες φίλε ;
Καλησπέρα μάγκα. Πέρασα μια γύρα κάπου μεταξύ 4 μ 4:30, και κατά τις 6:30 την έκανα γιατί είχα ήδη παίξει τρεις φάσεις και δεν πήγαινε άλλο — με είχαν στύψει κανονικά.
Κι επειδή μετά είχα και δουλειά, με πίεζε κι ο χρόνος…

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
404
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκα. Πέρασα μια γύρα κάπου μεταξύ 4 μ 4:30, και κατά τις 6:30 την έκανα γιατί είχα ήδη παίξει τρεις φάσεις και δεν πήγαινε άλλο — με είχαν στύψει κανονικά.
Επειδή έχω πάει μόνο Alexander ...ποιο είναι καλύτερο λες ? Εκεί γίνονται παρτούζες χύμα όπως στο Alexander ?

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

s0meone

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2016
Like
24
Πόντοι
0
εγω παλι που ημουν εκει αυτες τις ωρες γιατι εβλεπα μονο 50+ ??? :embarrased:

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
εγω παλι που ημουν εκει αυτες τις ωρες γιατι εβλεπα μονο 50+ ??? :embarrased:
Γεια σου φίλε. Δίκιο έχεις σ’ αυτό που λες. Έτυχε εκείνη τη μέρα να ’χουν μαζευτεί αρκετοί 50άρηδες, αλλά μην τρελαθούμε… δεν ήταν μόνο αυτοί. Υπήρχε και νεότερος κόσμος, και στο κάτω–κάτω οι 50άρηδες δεν είναι όλοι για πέταμα — κάποιοι απ’ αυτούς είναι πιο γοητευτικοί κι απ’ τους πιτσιρικάδες.
Εσύ, τι ηλικίες κυνηγάς;

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Κρος-τρανσ-φεμ έχει καθόλου?
Ρε φίλε, τόσο καιρό που τριγυρνάω εκεί μέσα, δεν έχω πετύχει κανέναν crossdresser. Δεν νομίζω πως κολλάει και πολύ με το σκηνικό. Μαζεύονται αρρενωποί άντρες που ψάχνουν άντρες εκεί.

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Λοιπόν, για να λέμε και τα νέα απ’ τη σάουνα… Σχόλασα νωρίς και είπα να περάσω μια βόλτα αργά το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 8:30. Ήταν ψιλοήρεμα, καμιά 25αριά με 30 άτομα, κι απ’ αυτούς καμιά δεκαριά τουρίστες. Καλά κύλησε η φάση. Στην αρχή έπεσα πάνω σε δυο φιλαράκια από Γαλλία, ίδια φάση κι οι δυο, και κλειστήκαμε σ’ ένα δωματιάκι δίπλα στα ντουλαπάκια… κι εκεί άναψε το πράγμα κανονικά. Μετά έπαιξε μια πιο ελαφριά φάση με έναν τύπο απο Γλυφάδα, κι όπως πήγε η ώρα, κατά τις 10:30 άρχισε το πανηγύρι στο dark room, δίπλα στις τσόντες – και κράτησε κάνα ωρίτσα μέχρι τις 11:30. 7-8 νοματαίοι τα έδωσαν όλα... μαζί τους κι εγώ.
Μέχρι να μαζευτώ, να ντυθώ και να φύγω, είχε πάει 12 παρά πέντε… και στο φινάλε, πάλι δεν ήμουν ο τελευταίος που την έκανε!

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.140
Πόντοι
1.786
Ρε φίλε, τόσο καιρό που τριγυρνάω εκεί μέσα, δεν έχω πετύχει κανέναν crossdresser. Δεν νομίζω πως κολλάει και πολύ με το σκηνικό. Μαζεύονται αρρενωποί άντρες που ψάχνουν άντρες εκεί.
Δυστηχως τα ίδια έχω δει και εγω

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.758
Πόντοι
456
OP
OP
sperfect

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
429
Πόντοι
21
Επίσκεψη χθες Σάββατο το απόγευμα. Αρκετός κόσμος διαφόρων ηλικιών και κάποιοι εμφανίσιμοι. Με ξεκωλιασε ένας Λιβανέζος με μεγάλη πουτσα και κατόπιν ένας έλληνας 44ρης με απίστευτα χοντρή πουτσα. Έφυγα χυμένος και χορτάτος

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Τον τελευταίο καιρό που σκάω στη Flex, έχω πάρει χαμπάρι ότι μετά την ανακαίνιση έχει αλλάξει τελείως το πράγμα. Ο κόσμος έχει ανέβει level, πολύ καλή φάση. Όλοι πάνε solo, ξέρουν τι θέλουν και δεν χαζολογάνε. Απόλυτη διακριτικότητα στον χώρο, χαλαρό κλίμα και καθαρή απόλαυση. Δηλαδή ό,τι ψάχνει ο καθένας. Ανωνυμία full, προσωπικό και πελάτες κύριοι, όλα προσεγμένα και ασφαλή. Και απ’ όσους έχω πιάσει κουβέντα, οι περισσότεροι έχουν κόψει τους άλλους και το έχουν γυρίσει μόνιμα εκεί.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Επίσκεψη χθες Σάββατο το απόγευμα. Αρκετός κόσμος διαφόρων ηλικιών και κάποιοι εμφανίσιμοι. Με ξεκωλιασε ένας Λιβανέζος με μεγάλη πουτσα και κατόπιν ένας έλληνας 44ρης με απίστευτα χοντρή πουτσα. Έφυγα χυμένος και χορτάτος
Τύπε πήρες ακα πρωκτοκρεμπιε από τους γαμιαδες :think::think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom