Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε φιλε με ``χαλασες``...τι μου θυμισες...

), αλλες περιεργες sexy φατσες, παντα με καλα σωματα σε γενικες γραμμες. Φυσικα εχει και μπαζα οπως και κανα δυο χοντρες για βιτσιοζους 

Τα πάντα όλα λέμε, τα πάντα όλα.
ειναι πολυ καλο videaκι... καταλαβαινει καποιος που δεν εχει παει περιπου τι παιζει εκει! βεβαια αν δεν πας...εγω παντως το ειδα και συγκινηθηκα!Τα πάντα όλα λέμε, τα πάντα όλα.
Πέρασα super. Γάμησα μια Τσέχα όλα τα λεφτά.
οτι θες κανεις!!!....μόνο μία? Εκεί νομίζω όταν πας, γαμάς περισσότερες από μία!
....μόνο μία? Εκεί νομίζω όταν πας, γαμάς περισσότερες από μία!
εχει και κατι Πολωνεζες...Πήγα και σε άλλα μέρη για sex.
Δεν πειράζει, διάλεξα ένα από τα καλυτερα κομμάτια στο Artemis.

Πήγα και σε άλλα μέρη για sex.
Δεν πειράζει, διάλεξα ένα από τα καλυτερα κομμάτια στο Artemis.

ΥΠΕΡΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Θα γερασουμε για να δουμε και τετοια εδω και αν ΑΛΛΙΩΣ μεταξι και αγια μαγδαληνη
μακαρι φιλε μου...δεν μπορει να γινει κατι τετοιο! δεν το επιτρεπει η νομοθεσια! επισης ο Ελληνας ειναι μου....νο! αν γινει κατι τετοιο ποιος θα ξανα παει σε μπουρδελα, studio, στριπιτζαδικα κλπ ???? ΚΑΝΕΝΑΣ! Ειναι ολοκληρο κυκλωμα!Πως δέν σκέφτηκε κανένας επιχειρηματίας του είδους να κάνει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα??
μήπως υπάρχει κατι ανάλογο και δέν το ξέρουμε???/
μακαρι φιλε μου...δεν μπορει να γινει κατι τετοιο! δεν το επιτρεπει η νομοθεσια! επισης ο Ελληνας ειναι μου....νο! αν γινει κατι τετοιο ποιος θα ξανα παει σε μπουρδελα, studio, στριπιτζαδικα κλπ ???? ΚΑΝΕΝΑΣ! Ειναι ολοκληρο κυκλωμα!
Λαρισα...σε ειδα κ λαχταρισα!!! ειναι παρανομα...καλα θα ηταν να υπηρχαν παντου!!!Χθές διαβασα κάτι στους οικους ανοχής βίλλα ερώτικα στην Λάρισα
καμια σχέση βέβαια με το ως άνω.