Νέα

FKK Artemis

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Μηνύματα
141
Κριτικές
2
Like
177
Πόντοι
281
Πρόσφατη επίσκεψη λόγω ταξιδιού στο Βερολίνο, ήταν Τετάρτη, ημέρα με εσώρουχα για τις κοπέλες.
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι πήγα πολύ σφιγμένος, μετά από σχόλια που διάβασα σε διεθνές site όπου όλοι λένε πώς δεν είναι όπως παλιά (με τα 8 χρόνια εμπειρίας μου όντως δεν είναι).
Δεν ήταν όμως τραγικό, ήταν ok.
Αν ξαναήμουν Βερολίνο, θα ξαναπήγαινα, απλώς αν διάλεγα σε ποιά πόλη θα πάω δεν θα ξεκινούσα μόνο για αυτό, θα πήγαινα Φραγκφούρτη Sharks.
Μπήκα 2.30 μεσημέρι, έφυγα 8 το βράδυ.
Εχουμε και λέμε: Εισοδος 90 ευρω. Μέχρι τις 3 έχει πρωϊνό. Καλούτσικο.
Μετά τις 6 έχει δείπνο. Η ποικιλία φαγητού έχει πέσει. Είχε μόλις ένα είδος κρέας, μακαρόνια, σαλάτες, πατάτες. Δεν πεινάς, αλλά δεν γουστάρεις όπως παλιά.
Οι χώροι στις τουαλέτες που κάποτε μυριζαν έχουν ανακαινησθεί και δεν μυρίζουν. Πρεπει να εγιναν ανακαινήσεις τον καιρο του κοβιντ.
Σάουνα: Εχει δυο, 60 και 90 βαθμών. Αντεξα 15 λεπτά στων 60 βαθμών, ίδρωσα όπως ήθελα. Ωραίο.
Πισίνα: ελάχιστα ζεστό το νερό, ίσως 20 ή λίγο περισσότερους βαθμούς.
Μασαζ. Πολύ καλό στον χώρο δίπλα από την πισίνα, 2 μασέρ ένας νεαρός και ένας 40+, προτίμησα τον δευτερο, 50ευρώ τα 40 λεπτά, άξιζε, επέμεινε εκεί που του είπα, συννενόηση στα αγγλικά καλή.
Τα 2 τσοντοσινεμά λειτουργούσαν. Τσιγάρο λίγο, ίσως λόγω λίγου κόσμου.
Κοπέλες: Λίγες, 15-20 συνολικά, όσοι και οι άντρες πελάτες, από τους οποίους πάντως λίγοι ψώνιζαν. Οι περισσότερες Ρουμάνες, 2-3 πραγματικά όμορφες με τουπέ (αλλά δεν πήρα γιατι βγαίνουν ψυχρές), μερικές τόσο μπάζα που λες τι στο καλό κάνουν εδώ, κάποιες με πολλά τατουαζ, κάποιες κανονικές 6-7/10, γενικά είχε ποικιλία. Συνιστώ μακριά από τις επιθετικές, λες "θα αποφασισω σε 2 ωρες" και ξεμπλέκεις.
Τέλος για καλή μου τύχη και ενώ έλεγα οτι ίσως δεν πάω με καμία, ήρθε ένα καυλάκι 25, ονόματι Melissa, ισχυριζεται ότι είναι Γερμανίδα (ίσως Γερμανο-Τουρκάλα γιατί είχε δέρμα μελαμψό, είπε οτι κάνει solarium), το οποίο ήταν πολύ κοντά στα γούστα που θέλω, δεκτική σε όλα, έδινε φιλάκια στο λαιμό, ήταν πολύ GFE.
Η τιμή της ήταν 70 το μισάωρο+20 για ακάποτη πίπα, ξεκίνησα για μισή ώρα μήπως βγει φόλα, αλλά της είπα ότι στα 10 πρώτα λεπτά θα της πω αν θα πάμε για ώρα, ήταν υπέροχη, πήγαμε ώρα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom