- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 224
- Like
- 18.861
- Πόντοι
- 66.277
Εσύ θα εσκαζες αν δεν το φλέβες
Δεν ξέρω ρε φίλε
Θα σου πω μετά κάτι στο τηλεφωνο
Τι θα γινει με την κριτικη για 'κεινο το τρανσφορμερ???
Ποσο ακομα θα σε περιμενουμε???

Εσύ θα εσκαζες αν δεν το φλέβες
Δεν ξέρω ρε φίλε
Θα σου πω μετά κάτι στο τηλεφωνο

Τον Απρίλιο την είχε στην Αθήνα το GDE με 200 την ωρα αλλά με το πληρωμένο πήδημα δεν είναι εξοικειωμενη...
Πάντως show και lap dance αξίζει με 1000

κατα τ άλλα ήταν και η ψηλή η μόνικα αν θυμάμαι καλά αλλά τα πράγματα ήταν ψόφια
, σταθερή αξίαΗ Νατάσα έκανε και sex show πριν κανα δυο βδομάδες που πήγαμε.Επίσκεψη χθές στο μαγαζί μετά από εξάμηνο !!
Παρούσες οι σπαστικές και μη εξαιρετέες Λία, Μακρίνα, Αναστασία, Νατάσα σερραία, μαυρούλες κλπ.
Σταμάτησε η Ειρήνη καβλιδερό αλβανάκι που είχε τιμηθεί παλαιότερα αλλά και η Ελεωνόρα - η μοναδική που έχω ......... εντός Sol / Fever πολύ συμπαθητική
New entries :
Μια κοντούλα ρωσσίδα αλλά σωστό καβλιτζέκι με πολύ καλή κίνηση που την προωθούσε η Ματάσα ωωωχχ
Μια ελληνίδα 33 χρ. νορμάλ σώμα με πολύ καλή κίνηση στο χωρό (ξένα και τσιφτετέλια) αλλά ανεκπαίδευτη στον στύλο
Νέες παροιυσίες στο μπαρ μάλλον μάπα και η Ρούλα στην θέση της
Ετιμηθη (μόνον ποτά) η Μαρία η ουκρανέζα πρώην Caligula που επιμένει για κοκό έξω κατεβαίνοντυας έως τα 100 € δίωρο τα ποάντα μέσα ????
Αν πατήσεις πάνω στο tab που λέει Strip και μετά επιλέξεις τη Θεσσαλονίκη θα στο βγάλει που είναι στον χάρτη, με οδό.αυτο το μαγαζακι που ειναι στην σαλονικα/οδος?![]()

Τους εχω δει και στην αθηνα στο λιντο τυχαια αλλα δεν τους ειχα προσεξει κ απο κοντα κ εξηγω ρε μαγκες.αυτος ο τεο παναθεμα τον παιζει να ειναι ο ποιο κοντος πορνοσταρ της πλακας οχι πανω απο 1.66 67!!!ηρθε διπλα μου στο μπαρ να παρει ποτο κ νομιζα πως μπηκε κανα ανηλικο παιδακι στο μαγαζι.μιλαμε αστο ρε φιλεINA & TEO στο Fever club 16-17 Δεκεμβρίου.
![]()
![]()
![]()
Καμιά σχέση με Αλβανία η Ινα, Βουλγάρα είναι όπως και ο Τεό και είναι ζευγάρι χρόνιαΤους εχω δει και στην αθηνα στο λιντο τυχαια αλλα δεν τους ειχα προσεξει κ απο κοντα κ εξηγω ρε μαγκες.αυτος ο τεο παναθεμα τον παιζει να ειναι ο ποιο κοντος πορνοσταρ της πλακας οχι πανω απο 1.66 67!!!ηρθε διπλα μου στο μπαρ να παρει ποτο κ νομιζα πως μπηκε κανα ανηλικο παιδακι στο μαγαζι.μιλαμε αστο ρε φιλε!!!οσο για το αλβανακι την ΙΝΑ κ λεω αλβανακι απο φιλη μου που με ειπε πως ειναι και δουλευε μαζι της στο γκολντεν στο περιστερι εκανε καλουτσικο σοου αν και εδειχνε οτι βαριεται λιγο!!τρελο διδυμο για γελια!!!
Υπάρχει μια Ελεωνόρα στο blue Inguana. Πιτσιρίκα, μελαχροινή 23 χρονών. Η ίδια είναι;και η Ελεωνόρα - η μοναδική που έχω ......... εντός Sol / Fever πολύ συμπαθητική
καμια σχεση με την ιναΥπάρχει μια Ελεωνόρα στο blue Inguana. Πιτσιρίκα, μελαχροινή 23 χρονών. Η ίδια είναι;