ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.496
- Πόντοι
- 37.762
Δεν κανει αυτή τιποτα...Με τη συγκεκριμενη ποσα θες για παιχνιδι?
Οι άλλες κανουν...
Σε κάθε περιπτωση,συννενοησε με την κοπελα τι θες ,τι προσφερει κλπ.
Δεν κανει αυτή τιποτα...Με τη συγκεκριμενη ποσα θες για παιχνιδι?
Εχουμε κανενα ενδιαφερον show στα κοντινα??

αν εχεις φεισμπουκ μπες στην σελιδα του μαγαζιου...ετσι θα ενημερωνεσαι αμεσαΕχουμε κανενα ενδιαφερον show στα κοντινα??

δωσε pls λιγο τη σελιδα γιατι δεν εχω FB και θα πρεπει να το ψαξω, σε καθε περιπτωση εχει τιποτα ενδιαφερον στα κοντα, Ευχαριστω πολυ,
fever studio for men οπως ειπε και ο αζαζελ κοντα στα χριστουγεννα θα φερουν κοσμοδωσε pls λιγο τη σελιδα γιατι δεν εχω FB και θα πρεπει να το ψαξω, σε καθε περιπτωση εχει τιποτα ενδιαφερον στα κοντα, Ευχαριστω πολυ,
6 κοπέλες έχει τις ίδιες που είχε και το καλοκαίρι!ποιες εμειναν στο roster του μαγαζιου ??? μονο μην μου πειτε Λια :S :S :S![]()
Φαντασου για να πάρω την Λιά τι είχε!
Πέρα από το καλό σερβίς το μαγαζί που είναι εντάξει σε αυτό τον τομέα. Όλα τα αλλά είναι περασμένα μεγαλεία! Τιμές τσιμπημενες σφηνακι και 10€ ρε πάτε καλά?
χορός 5 λεπτού 20€! Ή ατάκα που πρέπει να λες σε αυτά τα μαγαζιά τέτοιου τύπου είναι" Ασε τον παίζω και μόνος μου "! 6 κοπέλες έχει τις ίδιες που είχε και το καλοκαίρι!Πήρα την Λιά για πριβέ έτσι τιμής ένεκεν!
Φαντασου για να πάρω την Λιά τι είχε!
Πέρα από το καλό σερβίς το μαγαζί που είναι εντάξει σε αυτό τον τομέα. Όλα τα αλλά είναι περασμένα μεγαλεία! Τιμές τσιμπημενες σφηνακι και 10€ ρε πάτε καλά?
χορός 5 λεπτού 20€! Ή ατάκα που πρέπει να λες σε αυτά τα μαγαζιά τέτοιου τύπου είναι" Ασε τον παίζω και μόνος μου "!
![]()

Το μαγαζι εχει ενα πολυ βασικο προβλημα εδω και καιρο....δεν εχει γυναικες...
δεν εχει γυναικες που να ξερουν να χορευουν στην πιστα...δεν εχει γυναικες αξιολογες για πριβε και ειδικα για τα λεφτα που ζητανε...δεν εχει γυναικες με προσωπικοτητα ωστε να σε ερεθισουν εγκεφαλικα και να θες να τις κερασεις ποτο οπως παλια στο SOL
Αλλα αυτο καπου εχει παρατραβηξει...Με δυο λογια δεν εχει γυναικες![]()
![]()
δε θα ξαναυπαρξει μαγαζι σαν το σολ και σαν τι γκομενες που ειχε τοτε μεσα και αυτα που κανανε...ασε ασε τα θυμομαστε και κλαιμε!!!Το μαγαζι εχει ενα πολυ βασικο προβλημα εδω και καιρο....δεν εχει γυναικες...
δεν εχει γυναικες που να ξερουν να χορευουν στην πιστα...δεν εχει γυναικες αξιολογες για πριβε και ειδικα για τα λεφτα που ζητανε...δεν εχει γυναικες με προσωπικοτητα ωστε να σε ερεθισουν εγκεφαλικα και να θες να τις κερασεις ποτο οπως παλια στο SOL
Αλλα αυτο καπου εχει παρατραβηξει...Με δυο λογια δεν εχει γυναικες![]()
![]()
Καλησπέρα... Εχουμε καιρό να τα πούμε.. Λοιπόν καταρχήν όλο το Δεκέμβριο έχουμε live sex shows με γνωστά ζευγάρια του είδους... Και δεύτερον ενημερωτικά έχουν έρθει καινούριες κοπέλες που χορεύουν πολύ ωραία (για τον φίλο πιο πάνω που έχει παράπονο) :-P.... Όπως κάθε χρόνο θα είμαστε κοντά σας όλες τις γιορτές για να διασκεδασουμε όπως παλιά.... Όπως μόνο εμείς ξέρουμε.....
χαχαχαχα τρελε....παντος προχτες λιγο πιο κατω ειχε μια νταλικα που στον μουσαμα εγραφε "μεταφορες νταβας"εχει εκει απεξω μια νταλικα παρατημενη