Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ανεβάστε και καμία φωτογραφία από τις κοπέλες για διαφήμιση ρε παιδιά.η σασα δεν γυρισε ακομα αλλα θα ερθει
η νταρντανουλα που εμοιαζε με την Καρινα λες?αυτη ηταν εντελως ξενερωτη τι την ψαχνεις?Αλ Πατσίνο που δουλεύει η Ευα η ψηλη μελαχροινη απο το fever , θα ξερεις εσυ..... Eμεινε στο morgan ??
...δεν ξερω που ειναι

ΟΚ Θα τιμηθει δεόντως.... την αλλη ομως κατι την χρωσταω...η νταρντανουλα που εμοιαζε με την Καρινα λες?αυτη ηταν εντελως ξενερωτη τι την ψαχνεις?![]()
...δεν ξερω που ειναι
εχει καλυτερη Ευα τωρα ελληνιδα βυζαρου και εντελως ξεκωλο![]()
![]()
!! Αν την παρει πουθενά το ματι σου σφυρα !! tnx παντως,,Ναι συμφωνώ, απλά υπάρχει μια φωτογραφία στο ΦΒ που όταν τη βλέπεις για 2 δευτερόλεπτα αναρωτιέσαι αν είναι αυτή.η ευα για μενα μοιαζει στην καρινα οσο ενα πλοιο με ενα αεροπλανο και τη ριχνει και καμια 30αρια κιλακια
ποιος γαμαει ποιον δηλαδη?....και ναι εχουμε live show απαγορευμενο xxx καθε μερα..![]()

λαθος συμπεριφορα...ασε τον πελατη να χαλαρωσει λιγο πρωτα.Μετα μου ξαναρθε αργα και μ'επρηζε μια ωρα να την κερασω ενα σφηνακι και οταν της αρνηθηκα μου ειπε δηθεν χαριτολογωντας να παω να γαμηθω.Και το επαναλαμβανε κιολας λεγοντας μου οτι μου λεει κατι ευχαριστο και δεν ειναι κακοπω πω αυτη η ιωαννα η αλβανιδα...ασχημοτερη γκομενα δεν ειχε ποτε το ιγκουανα