Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.845
Πόντοι
216

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.354
Πόντοι
2.746
δεν εχω καμια διαθεση να το παιξω δικηγορος της αλλα και σπουδες εχει και πτυχια. οσο αφορα την προσωπικοτητα της θα διαφωνησω μαζι σου αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο. τελος παντων. την κοπελα την ξερω και δεν νομιζω οτι της αξιζει τετοια κριτικη. παιζει το παιχνιδι της τηλεορασης οπως και παρα πολλες αλλες.
Πτυχίο ιατρικής από την Ιταλία... Πολλά από τα πτυχία της Ιταλίας ειδικά από τον νότο είναι πιο υποβαθμισμένα από αυτά του πρώην Ανατολικού Μπλοκ (τάδε έφη ο dimitrakis29), άσχετα αν τα πρώτα αναγνωρίζονται αυτόματα ως πτυχία από χώρα της Ε.Ε...
Τέλος πότε θα καταλάβουμε ότι γυναίκες από 50 και πάνω είναι ανάξιες λόγου για σχολιασμό γιατί είναι κωλόγριες πια....
Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη ούτε νέα...

sentinel21

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2025
Like
8.517
Πόντοι
1.056
post_fayskorda_DZYHSrqDSKl_1.jpg
post_fayskorda_DZYHSrqDSKl_2.jpg
post_fayskorda_DZYHSrqDSKl_3.jpg

Jimmy_Belarike

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
1.482
Πόντοι
206
Ιδέα μου είναι ή απ' όταν ανακοινώθηκε ότι παντρέυεται επανήλθε στις ξέκωλες εμφανίσεις???
Επειδή περίμενε να κλειδώσει το κελεπούρι ήταν σα θείτσα προηγουμένως??

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
8.454
Πόντοι
1.056
Ιδέα μου είναι ή απ' όταν ανακοινώθηκε ότι παντρέυεται επανήλθε στις ξέκωλες εμφανίσεις???
Επειδή περίμενε να κλειδώσει το κελεπούρι ήταν σα θείτσα προηγουμένως??
Εντωμεταξύ τί βυζομπαλάρες έχει πετάξει και σήμερα. Μας έχει βγάλει τα μάτια και τα καυλιά έξω από τα παντελόνια πάλι. Αλλά έτσι μας αρέσει, να βγαίνει σαν ξέκωλο και να το παίζει κάπως και θιγμένη...
:bigdick::tits:

Screenshot_20260611_101425_Gallery.jpg
Screenshot_20260611_100750_Free Adblocker Browser.jpg

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
8.454
Πόντοι
1.056
Τις τελευταίες μέρες μας έχει ταράξει στις ξώβυζες καυλωτικές εμφανίσεις. Εγώ αν ήμουν στη θέση του αρχιτέκτονα και έβλεπα αυτές τις εμφανίσεις που κάνει το πρωί στο γραφείο μου, θα πήγαινα το βράδυ σπίτι και θα την τρέλαινα στα ισπανικά! Να βγάλω το άχτι μου! Κάθε βράδυ όμως! Για όσες μέρες συνέχιζε αυτές τις εμφανίσεις στην εκπομπή! Και φυσικά τελείωμα μόνο εκεί... :tits::cum:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.298
Πόντοι
16.235
"Πόσοι καυλώνουν κάθε μέρα άραγε για την γυναίκα μου; Πόσα καυλια κελαηδούν για πάρτι της" αυτό πιστεύω σκέφτεται και καυλώνει και αυτός
Aυτο είναι πολύ καλύτερο και πιο υγιές από το να έχει ένα μπαζο που δεν το κοιτάζει κανένας .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.298
Πόντοι
16.235
Πτυχίο ιατρικής από την Ιταλία... Πολλά από τα πτυχία της Ιταλίας ειδικά από τον νότο είναι πιο υποβαθμισμένα από αυτά του πρώην Ανατολικού Μπλοκ (τάδε έφη ο dimitrakis29), άσχετα αν τα πρώτα αναγνωρίζονται αυτόματα ως πτυχία από χώρα της Ε.Ε...
Τέλος πότε θα καταλάβουμε ότι γυναίκες από 50 και πάνω είναι ανάξιες λόγου για σχολιασμό γιατί είναι κωλόγριες πια....
Βασικά η Φαίη είναι κάτω των 50...μόνο αστρατευτα πιτσιρίκια με ακμή στην μάπα βλέπουν έτσι μια ώριμη γυναίκα...η όσοι έχουν μυαλό ανάλογου επιπέδου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αυτή και η καινούργιου έχουν πετάξει τις βυζαρες έξω
Ζεστάθηκαν αφού...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.354
Πόντοι
2.746
Βασικά η Φαίη είναι κάτω των 50...μόνο αστρατευτα πιτσιρίκια με ακμή στην μάπα βλέπουν έτσι μια ώριμη γυναίκα...η όσοι έχουν μυαλό ανάλογου επιπέδου.

Ζεστάθηκαν αφού...
Συγγνώμη Αργύρη αν έθιξα την μούσα σου, ίσως έχεις δίκιο...
Πάντως εμένα μου βγάζει κάτι κρύο και ντεκαυλέ, παρά το πολύ καλό σώμα που έχει...
Το ίδιο και η Μανωλίδου για παράδειγμα...
Πάω να βάλω κλεραζίλ και να ετοιμάσω τα χαρτιά της αναβολής...

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.298
Πόντοι
16.235
Πάντως εμένα μου βγάζει κάτι κρύο και ντεκαυλέ, παρά το πολύ καλό σώμα που έχει...
Kαλυτερα αυτές που είναι και κάτι στην κοινωνία παρά κάτι σουργελα πιτσιρίκες που ντύνονται σαν πεντάχρονα.

:cheesy::cheesy::thumbsup:

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.963
Πόντοι
1.056
Kαλυτερα αυτές που είναι και κάτι στην κοινωνία παρά κάτι σουργελα πιτσιρίκες που ντύνονται σαν πεντάχρονα.
Ενώ συμφωνω 100% και εγω δεν μπορω καθολου casual αλλα το λες τοσο συχνα που πιστευω κατα βαθος πιστευω σε καυλωνουν πιτσιρικες με σπορτεξ

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.298
Πόντοι
16.235
Πτυχίο ιατρικής;
Είχα την εντύπωση ότι σπούδασε θεατρολογία η κάτι τέτοιο τέλος παντων .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom