Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.830
- Πόντοι
- 216
Ὅμοιος ὁμοίῳ ἀεί πελάζει......πλουτίζουν με συμβόλαια εκατομμυρίων ..... γι' αυτό 15 χρόνια στην τηλεόραση κάνει συμβόλαια πρώτης γραμμής σε μεγάλα κανάλια
Ὅμοιος ὁμοίῳ ἀεί πελάζει......πλουτίζουν με συμβόλαια εκατομμυρίων ..... γι' αυτό 15 χρόνια στην τηλεόραση κάνει συμβόλαια πρώτης γραμμής σε μεγάλα κανάλια
Πτυχίο ιατρικής από την Ιταλία... Πολλά από τα πτυχία της Ιταλίας ειδικά από τον νότο είναι πιο υποβαθμισμένα από αυτά του πρώην Ανατολικού Μπλοκ (τάδε έφη ο dimitrakis29), άσχετα αν τα πρώτα αναγνωρίζονται αυτόματα ως πτυχία από χώρα της Ε.Ε...δεν εχω καμια διαθεση να το παιξω δικηγορος της αλλα και σπουδες εχει και πτυχια. οσο αφορα την προσωπικοτητα της θα διαφωνησω μαζι σου αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο. τελος παντων. την κοπελα την ξερω και δεν νομιζω οτι της αξιζει τετοια κριτικη. παιζει το παιχνιδι της τηλεορασης οπως και παρα πολλες αλλες.
Εντωμεταξύ τί βυζομπαλάρες έχει πετάξει και σήμερα. Μας έχει βγάλει τα μάτια και τα καυλιά έξω από τα παντελόνια πάλι. Αλλά έτσι μας αρέσει, να βγαίνει σαν ξέκωλο και να το παίζει κάπως και θιγμένη...Ιδέα μου είναι ή απ' όταν ανακοινώθηκε ότι παντρέυεται επανήλθε στις ξέκωλες εμφανίσεις???
Επειδή περίμενε να κλειδώσει το κελεπούρι ήταν σα θείτσα προηγουμένως??

Aυτο είναι πολύ καλύτερο και πιο υγιές από το να έχει ένα μπαζο που δεν το κοιτάζει κανένας ."Πόσοι καυλώνουν κάθε μέρα άραγε για την γυναίκα μου; Πόσα καυλια κελαηδούν για πάρτι της" αυτό πιστεύω σκέφτεται και καυλώνει και αυτός
Βασικά η Φαίη είναι κάτω των 50...μόνο αστρατευτα πιτσιρίκια με ακμή στην μάπα βλέπουν έτσι μια ώριμη γυναίκα...η όσοι έχουν μυαλό ανάλογου επιπέδου.Πτυχίο ιατρικής από την Ιταλία... Πολλά από τα πτυχία της Ιταλίας ειδικά από τον νότο είναι πιο υποβαθμισμένα από αυτά του πρώην Ανατολικού Μπλοκ (τάδε έφη ο dimitrakis29), άσχετα αν τα πρώτα αναγνωρίζονται αυτόματα ως πτυχία από χώρα της Ε.Ε...
Τέλος πότε θα καταλάβουμε ότι γυναίκες από 50 και πάνω είναι ανάξιες λόγου για σχολιασμό γιατί είναι κωλόγριες πια....
Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη ούτε νέα...
Ζεστάθηκαν αφού...Και αυτή και η καινούργιου έχουν πετάξει τις βυζαρες έξω
Συγγνώμη Αργύρη αν έθιξα την μούσα σου, ίσως έχεις δίκιο...Βασικά η Φαίη είναι κάτω των 50...μόνο αστρατευτα πιτσιρίκια με ακμή στην μάπα βλέπουν έτσι μια ώριμη γυναίκα...η όσοι έχουν μυαλό ανάλογου επιπέδου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζεστάθηκαν αφού...
20 χρόνια μετά παραμένει η πρώτη πουταναραΕχει το κατι αλλο, ειναι για πολλα-πολλα....![]()
νμδενείχε βυζι παλιαΚαλά το τερμάτισε σήμερα η μιλφαρα !!
Τα κανόνια του Ναβαρόνε .
Πάντως νομίζω πως έχει βάλει βυζι δεν νομίζω πως ήταν έτσι !!
Kαλυτερα αυτές που είναι και κάτι στην κοινωνία παρά κάτι σουργελα πιτσιρίκες που ντύνονται σαν πεντάχρονα.Συγγνώμη Αργύρη αν έθιξα την μούσα σου, ίσως έχεις δίκιο...
Πάντως εμένα μου βγάζει κάτι κρύο και ντεκαυλέ, παρά το πολύ καλό σώμα που έχει...
Το ίδιο και η Μανωλίδου για παράδειγμα...
Πάω να βάλω κλεραζίλ και να ετοιμάσω τα χαρτιά της αναβολής...
Συγγνώμη Αργύρη αν έθιξα την μούσα σου, ίσως έχεις δίκιο...
Πάντως εμένα μου βγάζει κάτι κρύο και ντεκαυλέ, παρά το πολύ καλό σώμα που έχει...
Το ίδιο και η Μανωλίδου για παράδειγμα...
Πάω να βάλω κλεραζίλ και να ετοιμάσω τα χαρτιά της αναβολής...
Ενώ συμφωνω 100% και εγω δεν μπορω καθολου casual αλλα το λες τοσο συχνα που πιστευω κατα βαθος πιστευω σε καυλωνουν πιτσιρικες με σπορτεξKαλυτερα αυτές που είναι και κάτι στην κοινωνία παρά κάτι σουργελα πιτσιρίκες που ντύνονται σαν πεντάχρονα.
Πτυχίο ιατρικής;Πτυχίο ιατρικής από την Ιταλία... Πολλά από τα πτυχία της Ιταλίας ειδικά από τον νότο είναι πιο υποβαθμισμένα από αυτά του πρώην Ανατολικού Μπλοκ (τάδε έφη ο dimitrakis29), άσχετα αν τα πρώτα αναγνωρίζονται αυτόματα ως πτυχία από χώρα της Ε.Ε...
Τέλος πότε θα καταλάβουμε ότι γυναίκες από 50 και πάνω είναι ανάξιες λόγου για σχολιασμό γιατί είναι κωλόγριες πια....
Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη ούτε νέα...