Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.113
Πόντοι
9.931
Στη Μύκονο.
449391636_18439170787052697_2680735739328185638_n.jpg

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
268
Πόντοι
21
Με αυτή τη φωτό της καύλωσε όλες τις πούτσες της χώρας και έδειξε στο Λιάγκα τί εχασε.:bigdick::bigdick::bigdick:
1764787822276.jpeg
Τρομερό to γαμήσι Σκορδά και Λιάγκα :bigdick::bigdick::bigdick:
1764793731163.jpeg
Φτανει ρε ανθρωπε,ΦΤΑΝΕΙ,εχεις γαμησει ολο το subforum με το σπαμαρισμα σου,ποσταρεις τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.Ελεος ρε...

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.113
Πόντοι
9.931

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
268
Πόντοι
21

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.113
Πόντοι
9.931
Οπως και οτι διασημης υπαρχει,ξερω.Εχεις φαει ενα σωρο μπαν με αλλα προφιλ και μυαλο δεν εβαλες...Αλλα τι λεω τωρα...
Οποιος δεν γουστάρει κάτι ή όλα όσο λέω ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
Εγώ έτσι κάνω σε όσα δε γουστάρω.

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
268
Πόντοι
21
Ρε απιθανε τυπε,επειδη εχεις και θρασος σου μιλαω ετσι,δεν εισαι μονος σου εδω μεσα.Ολοι σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει...Αιντε που θα μας πεις και τι θα γουσταρουμε,μπετοβλακα

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.113
Πόντοι
9.931
Ρε απιθανε,επειδη εχεις και θρασος σου μιλαω ετσι,δεν εισαι μονος σου εδω μεσα.Ολοι σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει...Αιντε που θα μας πεις και τι θα γουσταρουμε,μπετοβλακα
Το ότι βρίζεις ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επίπεδό σου.
Η λέξη Παιδεία για σένα είναι ανύπαρκτη.

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
268
Πόντοι
21
Οπως εσυ μαλακιζεσαι σπαμαροντας ολο το φορουμ,ετσι και γω βριζω...Οτι μπορει ο καθενας,που θα μου πεις και για παιδεια...

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.113
Πόντοι
9.931
Οπως εσυ μαλακιζεσαι σπαμαροντας ολο το φορουμ,ετσι και γω βριζω...Οτι μπορει ο καθενας,που θα μου πεις και για παιδεια...
Το ότι βρίζεις δείχνει πέρα από ανύπαρκτο επίπεδο και έλλειψη ήθους.
Αν σε ενοχλώ ρε ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ.

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
268
Πόντοι
21
Το ότι βρίζεις δείχνει πέρα από ανύπαρκτο επίπεδο και έλλειψη ήθους.
Αν σε ενοχλώ ρε ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ.
Θα σου δωσω μια τελευταια απαντηση για να μη καταχραζομαι το θεμα.Εδω εισαι ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ.Και οφειλεις να σεβεσαι τους κανονες του.Δεν σε διαβαζω μονο εγω και δεν ενοχλουμαι μονο εγω αλλα ενα σωρο χρηστες που σε κραζουν κατα καιρους.Αλλωστε δεν ειναι τυχαια τα πολλαπλα μπαν που χεις φαει με αλλα προφιλ στο παρελθον (satov κλπ).Κανενας δεν σου ειπε να μη ποσταρεις,αλλα εσυ το παραξεφτιλισες,δεν εχεις αφησει θεμα για θεμα διασημης που να μην σπαμαρεις,ανεβαζοντας και λεγοντας συνεχεια τα ιδια.Οποτε τις κουτοπονηριες και τις φαιδροτητες περι ελλειψης ηθους και επιπεδου σε μενα αστες.Δεν με ξερεις κι απο χθες,οποτε δεν μ αγγιζουν.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.588
Πόντοι
26.435
Θα σου δωσω μια τελευταια απαντηση για να μη καταχραζομαι το θεμα.Εδω εισαι ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ.Και οφειλεις να σεβεσαι τους κανονες του.Δεν σε διαβαζω μονο εγω και δεν ενοχλουμαι μονο εγω αλλα ενα σωρο χρηστες που σε κραζουν κατα καιρους.Αλλωστε δεν ειναι τυχαια τα πολλαπλα μπαν που χεις φαει με αλλα προφιλ στο παρελθον (satov κλπ).Κανενας δεν σου ειπε να μη ποσταρεις,αλλα εσυ το παραξεφτιλισες,δεν εχεις αφησει θεμα για θεμα διασημης που να μην σπαμαρεις,ανεβαζοντας και λεγοντας συνεχεια τα ιδια.Οποτε τις κουτοπονηριες και τις φαιδροτητες περι ελλειψης ηθους και επιπεδου σε μενα αστες.Δεν με ξερεις κι απο χθες,οποτε δεν μ αγγιζουν.
ήρεμα φίλε μου, το κατά μια έννοια "δημόσιο" φόρουμ είναι ιδιωτικό, έχει και κανόνες και moderators, άσε το παλικάρι να ποσταρει photo

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.113
Πόντοι
9.931

ήρεμα φίλε μου, το κατά μια έννοια "δημόσιο" φόρουμ είναι ιδιωτικό, έχει και κανόνες και moderators, άσε το παλικάρι να ποσταρει photo
Εγώ τον αγαπητό τον έκανα ήδη μπλοκ.
Να κάνει και αυτός το ίδιο σε μένα και να μην με διαβάζει.
Αντε γιατί από παιδεία σκίζουν κάποιοι από εδώ.
Υπάρχουν και ΠΟΛΛΕΣ εξαιρέσεις.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.588
Πόντοι
26.435
τι το περάσαμε εδώ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ? :grin: πάντως η Φαίη είναι επιρρεπής σε ξινίλα/φιδοφατσα αν κάτι της στραβωνει

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.879
Πόντοι
1.056
Δεν είναι πρόβλημα ότι ποστάρεις πολύ αλλά το ότι ποστάρεις τις ίδιες παλιές φωτό, αυτή με το μαγιό στην πισίνα την έχεις βάλει δεκάδες φορές, αυτές με το γάμο με το λιάγκα κτλ. Αν έβαζες ΝΕΟ υλικό της Φαίης ή έστω όχι το ίδιο ξανά και ξανά δεν θα υπήρχε πρόβλημα (όπως κάνουν όλοι στα θέματα με διάσημες), το σπαμάρισμα ίδιου παλιού υλικού είναι το πρόβλημα

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.113
Πόντοι
9.931
Δεν είναι πρόβλημα ότι ποστάρεις πολύ αλλά το ότι ποστάρεις τις ίδιες παλιές φωτό, αυτή με το ολόσωμο μαγιό στην πισίνα την έχεις βάλει δεκάδες φορές, αυτές με το γάμο με το λιάγκα κτλ. Αν έβαζες ΝΕΟ υλικό της Φαίης ή έστω όχι το ίδιο ξανά και ξανά δεν θα υπήρχε πρόβλημα (όπως κάνουν όλοι στα θέματα με διάσημες), το σπαμάρισμα ίδιου παλιού υλικού είναι το πρόβλημα
Θα βάζω καινούριες Φαίη από εδώ και μετά.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.844
Πόντοι
10.131
Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με ενα ξεκάθαρα προβληματικο ατομο. Τσαμπα ο κοπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom