ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Στη Μύκονο.

Με αυτή τη φωτό της καύλωσε όλες τις πούτσες της χώρας και έδειξε στο Λιάγκα τί εχασε.
![]()
Φτανει ρε ανθρωπε,ΦΤΑΝΕΙ,εχεις γαμησει ολο το subforum με το σπαμαρισμα σου,ποσταρεις τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.Ελεος ρε...Τρομερό to γαμήσι Σκορδά και Λιάγκα
![]()
Είμαι μεγάλος φαν της Φαίης Σκορδά.Φτανει ρε ανθρωπε,ΦΤΑΝΕΙ,εχεις γαμησει ολο το subforum με το σπαμαρισμα σου,ποσταρεις τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.Ελεος ρε...
Οπως και οτι διασημης υπαρχει,ξερω.Εχεις φαει ενα σωρο μπαν με αλλα προφιλ και μυαλο δεν εβαλες...Αλλα τι λεω τωρα...Είμαι μεγάλος φαν της Φαίης Σκορδά.
Οποιος δεν γουστάρει κάτι ή όλα όσο λέω ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.Οπως και οτι διασημης υπαρχει,ξερω.Εχεις φαει ενα σωρο μπαν με αλλα προφιλ και μυαλο δεν εβαλες...Αλλα τι λεω τωρα...
Ρε απιθανε τυπε,επειδη εχεις και θρασος σου μιλαω ετσι,δεν εισαι μονος σου εδω μεσα.Ολοι σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει...Αιντε που θα μας πεις και τι θα γουσταρουμε,μπετοβλακαΟποιος δεν γουστάρει κάτι ή όλα όσο λέω ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
Εγώ έτσι κάνω σε όσα δε γουστάρω.
Το ότι βρίζεις ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επίπεδό σου.Ρε απιθανε,επειδη εχεις και θρασος σου μιλαω ετσι,δεν εισαι μονος σου εδω μεσα.Ολοι σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει...Αιντε που θα μας πεις και τι θα γουσταρουμε,μπετοβλακα
Οπως εσυ μαλακιζεσαι σπαμαροντας ολο το φορουμ,ετσι και γω βριζω...Οτι μπορει ο καθενας,που θα μου πεις και για παιδεια...Το ότι βρίζεις ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επίπεδό σου.
Η λέξη Παιδεία για σένα είναι ανύπαρκτη.
Το ότι βρίζεις δείχνει πέρα από ανύπαρκτο επίπεδο και έλλειψη ήθους.Οπως εσυ μαλακιζεσαι σπαμαροντας ολο το φορουμ,ετσι και γω βριζω...Οτι μπορει ο καθενας,που θα μου πεις και για παιδεια...
Θα σου δωσω μια τελευταια απαντηση για να μη καταχραζομαι το θεμα.Εδω εισαι ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ.Και οφειλεις να σεβεσαι τους κανονες του.Δεν σε διαβαζω μονο εγω και δεν ενοχλουμαι μονο εγω αλλα ενα σωρο χρηστες που σε κραζουν κατα καιρους.Αλλωστε δεν ειναι τυχαια τα πολλαπλα μπαν που χεις φαει με αλλα προφιλ στο παρελθον (satov κλπ).Κανενας δεν σου ειπε να μη ποσταρεις,αλλα εσυ το παραξεφτιλισες,δεν εχεις αφησει θεμα για θεμα διασημης που να μην σπαμαρεις,ανεβαζοντας και λεγοντας συνεχεια τα ιδια.Οποτε τις κουτοπονηριες και τις φαιδροτητες περι ελλειψης ηθους και επιπεδου σε μενα αστες.Δεν με ξερεις κι απο χθες,οποτε δεν μ αγγιζουν.Το ότι βρίζεις δείχνει πέρα από ανύπαρκτο επίπεδο και έλλειψη ήθους.
Αν σε ενοχλώ ρε ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ.
ήρεμα φίλε μου, το κατά μια έννοια "δημόσιο" φόρουμ είναι ιδιωτικό, έχει και κανόνες και moderators, άσε το παλικάρι να ποσταρει photoΘα σου δωσω μια τελευταια απαντηση για να μη καταχραζομαι το θεμα.Εδω εισαι ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ.Και οφειλεις να σεβεσαι τους κανονες του.Δεν σε διαβαζω μονο εγω και δεν ενοχλουμαι μονο εγω αλλα ενα σωρο χρηστες που σε κραζουν κατα καιρους.Αλλωστε δεν ειναι τυχαια τα πολλαπλα μπαν που χεις φαει με αλλα προφιλ στο παρελθον (satov κλπ).Κανενας δεν σου ειπε να μη ποσταρεις,αλλα εσυ το παραξεφτιλισες,δεν εχεις αφησει θεμα για θεμα διασημης που να μην σπαμαρεις,ανεβαζοντας και λεγοντας συνεχεια τα ιδια.Οποτε τις κουτοπονηριες και τις φαιδροτητες περι ελλειψης ηθους και επιπεδου σε μενα αστες.Δεν με ξερεις κι απο χθες,οποτε δεν μ αγγιζουν.
Θα σου δωσω μια τελευταια απαντηση για να μη καταχραζομαι το θεμα.Εδω εισαι ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ.Και οφειλεις να σεβεσαι τους κανονες του.Δεν σε διαβαζω μονο εγω και δεν ενοχλουμαι μονο εγω αλλα ενα σωρο χρηστες που σε κραζουν κατα καιρους.Αλλωστε δεν ειναι τυχαια τα πολλαπλα μπαν που χεις φαει με αλλα προφιλ στο παρελθον (satov κλπ).Κανενας δεν σου ειπε να μη ποσταρεις,αλλα εσυ το παραξεφτιλισες,δεν εχεις αφησει θεμα για θεμα διασημης που να μην σπαμαρεις,ανεβαζοντας και λεγοντας συνεχεια τα ιδια.Οποτε τις κουτοπονηριες και τις φαιδροτητες περι ελλειψης ηθους και επιπεδου σε μενα αστες.Δεν με ξερεις κι απο χθες,οποτε δεν μ αγγιζουν.
Εγώ τον αγαπητό τον έκανα ήδη μπλοκ.ήρεμα φίλε μου, το κατά μια έννοια "δημόσιο" φόρουμ είναι ιδιωτικό, έχει και κανόνες και moderators, άσε το παλικάρι να ποσταρει photo
τι το περάσαμε εδώ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?Το ότι βρίζεις ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επίπεδό σου.
Η λέξη Παιδεία για σένα είναι ανύπαρκτη.
Δεν είναι πρόβλημα ότι ποστάρεις πολύ αλλά το ότι ποστάρεις τις ίδιες παλιές φωτό, αυτή με το μαγιό στην πισίνα την έχεις βάλει δεκάδες φορές, αυτές με το γάμο με το λιάγκα κτλ. Αν έβαζες ΝΕΟ υλικό της Φαίης ή έστω όχι το ίδιο ξανά και ξανά δεν θα υπήρχε πρόβλημα (όπως κάνουν όλοι στα θέματα με διάσημες), το σπαμάρισμα ίδιου παλιού υλικού είναι το πρόβλημαΟποιος δεν γουστάρει κάτι ή όλα όσο λέω ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
Εγώ έτσι κάνω σε όσα δε γουστάρω.
Θα βάζω καινούριες Φαίη από εδώ και μετά.Δεν είναι πρόβλημα ότι ποστάρεις πολύ αλλά το ότι ποστάρεις τις ίδιες παλιές φωτό, αυτή με το ολόσωμο μαγιό στην πισίνα την έχεις βάλει δεκάδες φορές, αυτές με το γάμο με το λιάγκα κτλ. Αν έβαζες ΝΕΟ υλικό της Φαίης ή έστω όχι το ίδιο ξανά και ξανά δεν θα υπήρχε πρόβλημα (όπως κάνουν όλοι στα θέματα με διάσημες), το σπαμάρισμα ίδιου παλιού υλικού είναι το πρόβλημα
Θα βάζω καινούριες Φαίη από εδώ και μετά.