Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 6.659
- Πόντοι
- 1.046
Ωραίο μουνι!
Mα δεν κατουράει όρθια αφού....αρκετα τραβελοφατσα, κριμα
Πειραγμενη φωτογραφία που να φαίνεται ότι έχει και κωλο
Για τις αναλογίες της Φαιης πιστεύω οτι ειναι μια χαρα κωλος.Ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν σας αρεσει ο κωλος της φαιης...ίσως μαλλον γιατι δεν ειναι τινγκα στο πλαστικο ωστε να πιανει τρια δωμάτια...εγω παντως τον θεωρω μια χαρα κωλο...στρογγυλό και φυσικο...
Εεεε μα πες τα συναδέλφε...απ ότι φαίνεται πολλοί εδώ μέσα γαμανε κωλους μεγαλύτερους και από γαλαξία και ξαφνικά ο κωλος της φαιης τους κακοπεφτειΓια τις αναλογίες της Φαιης πιστεύω οτι ειναι μια χαρα κωλος.
Θέλουν ολοι τους κωλους της Φυρού και της Γιουσεφ.
πιο ντεκαβλε ξυλαγγουρο πεθαινειΑ ρε Φαίη τι απίστευτη καύλα είσαι....
Άλλος ένας συνάδελφος που μάλλον γαμαει καλύτερα μουνια από τη φαιη και του κακοπεφτειπιο ντεκαβλε ξυλαγγουρο πεθαινει
Αυτό ακριβώς που λες φιλε...μόνο και μόνο που έχει τέτοιο κορμί λαμπάδα στα 44 έτη και μετά από δύο εγκυμοσύνες αξίζει συγχαρητήρια η φαιη...Η Φαίη έχει αυτό το ψιλόλιγνο κορμί που σπανίζει σε Ελληνίδα. Θυμίζει τον σωματότυπο που έχουν μοντέλα της ανατολικής Ευρώπης (επίσης άκωλα) που κυριαρχούν σε διαφημίσεις και σε πασαρέλες.
Το γεγονός ότι καταφέρνει και διατηρεί το κορμί αυτό στην ηλικία των 40+ είναι αξιοθαύμαστο. Μόνο μετά τις εγκυμοσύνες είχε λίγη κοιλιά που γρήγορα έχασε.
Κάτι μου λέει ότι και στα 50+ το ίδιο θα είναι. Έτσι είναι το σκαρί της.
Μου φαίνεται ότι μας διαβάζει η φαιη...δεν εξηγείται αλλιώς ότι έχει πέσει λογομαχία για τον πάτο της και την ίδια μέρα ανεβάζει βίντεο με κολάν με την κωλαρα φάτσα κάρταοτι και να λεμε ειναι μιλφαρος
οτι και να λεμε ειναι μιλφαρος
Είναι η άτιμη.. Απίστευτος πάτοςοτι και να λεμε ειναι μιλφαρος