Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 10.363
- Πόντοι
- 2.256
Τέτοια κωλαρα μόνο η ιγγλέζου έχει
Τέτοια κωλαρα μόνο η ιγγλέζου έχει
Τέτοιες γυναίκες τις θες να εχουν το βασικό επίπεδο νοημοσύνης γιατι αν ειναι και μουναρες και έξυπνες σε γαμησαν για πλακα, ειναι συνδυασμός που σκοτώνει!Ευτυχως δεν την θελουμε για το μυαλο της..διοτι ειναι ΤΟΠ ΒΛΗΜΑ
Αρχικά φιλαρακι συγκρίνεις δύο εντελώς διαφορετικές γυναίκες...κανείς δεν διαφωνεί ότι η παντελη είναι αρκετά σεξυ γυναίκα...αλλά κατά τη γνώμη μου ξεχνάς να αναφέρεις κάτι σημαντικό...πρώτων η παντελη είναι πιο μικρή ηλικιακά από τη φαιη και έχει δουλέψει παραπάνω με το σώμα της...ενώ η φαιη είναι 43 ετών μιλφαρα με κορμί λαμπάδα χωρίς ιδιαίτερη γυμναστική...και δεύτερον η παντελη μας "αδειάζει" τα τελευταία 4-5 χρόνια...αντίθετα η φαιη μας "αδειάζει" για μια γεμάτη 15ετια χωρίς σταματημόΔυναμιτης η φαιη σκορδα ... ομως προσκοπικά δωρα παντελη την θεωρω 100000 ποιο πανω .. πυραυλος
Εχεις απολυτό δικιο και το εθεσες καταλληλά ... και σου ειπα ειναι δικη μου προσκοπική αποψη .... ενω η φαιη ειναι γυναικαρα με τα ολα της και πρωταγωνίστρια για πολλα χρονια ..μου βγαζει μια απάθεια / ξινίλα ...... Αλλα οπως ειπες η φαιη αδειαζει 15 χρονια ... ειναι τρομερη....Αρχικά φιλαρακι συγκρίνεις δύο εντελώς διαφορετικές γυναίκες...κανείς δεν διαφωνεί ότι η παντελη είναι αρκετά σεξυ γυναίκα...αλλά κατά τη γνώμη μου ξεχνάς να αναφέρεις κάτι σημαντικό...πρώτων η παντελη είναι πιο μικρή ηλικιακά από τη φαιη και έχει δουλέψει παραπάνω με το σώμα της...ενώ η φαιη είναι 43 ετών μιλφαρα με κορμί λαμπάδα χωρίς ιδιαίτερη γυμναστική...και δεύτερον η παντελη μας "αδειάζει" τα τελευταία 4-5 χρόνια...αντίθετα η φαιη μας "αδειάζει" για μια γεμάτη 15ετια χωρίς σταματημό
Aν εννοείς το μέγεθος ,κάνεις λάθος ..αυτό το ατελείωτο σώμα δεν γίνεται να περιορίζεται σε 37 νούμερο παπούτσι λες και είναι κάνα κοριτσάκι της μάζας.Μια χαρά είναι . Δεν μπορώ αυτές τις δαχτυλάρες ποδιών.... Με τίποτα .
Έμπαινα , μην έχετε απορία
Λειώνει στα γυμναστήρια το κορίτσι...τι σαγόνι θες να έχει;και σαγονι σαν του ριτζ απο την τολμη και γοητεια....
Δεν εννοώ το μέγεθος. Απλά μου φαίνονται λίγο περίεργα για την όλη αισθητική...Aν εννοείς το μέγεθος ,κάνεις λάθος ..αυτό το ατελείωτο σώμα δεν γίνεται να περιορίζεται σε 37 νούμερο παπούτσι λες και είναι κάνα κοριτσάκι της μάζας.
Τα γλείφω στο πολύ χαλαρό...Δεν εννοώ το μέγεθος. Απλά μου φαίνονται λίγο περίεργα για την όλη αισθητική...
ας "λιωσει" καπου και αυτη εφοσον μεροκαματο τιμιο και σωστο δεν εβγαλε ποτε της οπως οι υπολοιπες τσουλαρες της τηλεορασηςAν εννοείς το μέγεθος ,κάνεις λάθος ..αυτό το ατελείωτο σώμα δεν γίνεται να περιορίζεται σε 37 νούμερο παπούτσι λες και είναι κάνα κοριτσάκι της μάζας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λειώνει στα γυμναστήρια το κορίτσι...τι σαγόνι θες να έχει;
Nα διδάξει Θεατρολογία;ας "λιωσει" καπου και αυτη εφοσον μεροκαματο τιμιο και σωστο δεν εβγαλε ποτε της οπως οι υπολοιπες τσουλαρες της τηλεορασης
Έμπαινα και ξαναέμπαινα.
Όλοι μαςΈμπαινα και ξαναέμπαινα.