Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.519
- Πόντοι
- 1.046
Πολύ ωραίο σώμα η μιλφαρα!Kαυλιάρα μιλφ τι μας κάνεις!!!
Τσολιά μου εσύ...με τα ζουμακια σου από τις τρυπουλες σου γίνεται ένα υπέροχο άρωμα η ένα υπέροχο κοκτε'ι'λ.Καυλα ατελειωτη Φαιη...
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαλαρώστε λίγο ρε σεις...έχει και παιδιά ...αυτά θα χρηματοδοτεί και όχι τους πλαστικούς χειρουργούς.Και βυζι!!!
Όλα στο κόκκινο.Δειτε τι κανει η καυλα!![]()
Eυτυχως έχω χύσει σε μπότες πάνω από το γόνατο και δεν έχω απωθημένο....Δειτε τι κανει η καυλα!![]()
Σαν κούκλα Μπάρμπι είναι...Φαιαρα αρρωστια...
![]()
Το λες και πρόχειρο νυφικόΦαιαρα αρρωστια...
![]()
ΚαυλιάραααααΜας το δειξε λιγο το λευκο κιλοτακι της χθες η πουτανα...Σε χυνουμε αβερτα Φαιη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Οντως,καθε μερα με τα 2 μετρα ποδια ειναι η μιλφαρα,παντως τα βλεπεις μονο οταν ειναι ορθια ή οταν κανει συνεντευξεις με αυτα τα επικα σταυροποδια,το θεμα ειναι να βγαλει και τις βυζαρες της εξω οπως παλιοτερα,εποχες αλτερ ή και αντ1 πιο προσφατα,και να εχει τα μασταρια μονιμο πλανο ο σκηνοθετης οταν κουτσομπολευουνε,μεχρι να τη χυνουμε,εκει να δεις πως θα σηκωθουν χιλιαδες ψωλες και μαζι με αυτες και τα νουμερα της εκπομπης...Φαιη,αν θες τηλεθεαση,πεταξε τα ολαΠάντως η πουτάνα έχει δει ότι έχουν ανέβει τα νούμερα τελευταία και κάθε μέρα έχει τα πόδια έξω σερί!!!Καμιά σχέση με τις μαλακίες που φορούσε το πρώτο καιρό φέτος..

Μπορει να διαβαζει και τη σελιδα τηςΠάντως η πουτάνα έχει δει ότι έχουν ανέβει τα νούμερα τελευταία και κάθε μέρα έχει τα πόδια έξω σερί!!!Καμιά σχέση με τις μαλακίες που φορούσε το πρώτο καιρό φέτος..

Πάντως η πουτάνα έχει δει ότι έχουν ανέβει τα νούμερα τελευταία και κάθε μέρα έχει τα πόδια έξω σερί!!!Καμιά σχέση με τις μαλακίες που φορούσε το πρώτο καιρό φέτος..