Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 216
το πολυ δυνατο της σημειο ειναι τα ποδια της...Τρέλα βυζιά έχει!Γκομεναρα είναι πάντως και κρατιέται καλά!
το πολυ δυνατο της σημειο ειναι τα ποδια της...Τρέλα βυζιά έχει!Γκομεναρα είναι πάντως και κρατιέται καλά!
όχι για εμάς θεία ρεΤι θεια ρε;Ανηλικο εισαι;Στα 41 ειναι...σιγα την μεγαλη.
Και οι βυζάρες της!το πολυ δυνατο της σημειο ειναι τα ποδια της...
Πολυ σωστος ο φιλος!Ψαχνει να πουλησει αλλα ακριβα!Ψάχνει τον επόμενο και δείχνει την "πραμάτεια" της. Θα μας αδειάσει για όλο το καλοκαίρι. Το μουνί της θα χει πάρει φωτιά από την καύλα
Ξέρεις τον τρόπο να μπούμε στον κλειστό κύκλο;Καλώς την βίζιτα κλειστού κύκλου. Κάνει και ταξίδια εκτός Αθηνών για αυτό τον λόγο.
Καλά εντάξει με τον Λιάγκα δύσκολα...Αλλά αυτή έχει στυλ.Μας αρέσει πως να το κάνουμε..!Μετά από μέρες αποφάσισε να ντυθεί σαν πουτανίτσα.Γιατί αν συνέχιζε όπως την πρώτη εβδομάδα θα φτάναμε στο σημείο να τον παίξουμε για τον Λιάγκα...
Τι εμετικές μπότες είναι αυτές, που είσαι μωρή στους καταδρομείς και θα πάτε στο βουνό;Μετά από μέρες αποφάσισε να ντυθεί σαν πουτανίτσα.Γιατί αν συνέχιζε όπως την πρώτη εβδομάδα θα φτάναμε στο σημείο να τον παίξουμε για τον Λιάγκα...

Κορυφαίο σχόλιο! Εριξα απίστευτο γέλιο! Φοβερός!Δεν θέλω να την Πηδήξω τόσο για την εμφάνιση αλλα πιο πολυ για τον σάπιο χαρακτήρα της. Θέλω να την εξευτελισω και να την πετάξω έξω από το σπίτι του χοντρου γυμνοσάλιαγκα πρώην άντρα της να την μάζεψει
Θα με πειτε κατίνα, αλλα πως κανει παλι εκπομπη με τον Λιάγκα? τα ξαναβρηκαν?
Τραβελοφερνει...βεβαια το ιδιο ισχυει και για την Σοφια Βεργκαρα...γκομενες με αρχιδια!Ταινία ποιότητας
Αν δεν ανέβουν τα νούμερα θα βελτιωθεί κι άλλο.Επιτέλους μετά από ημέρες σήμερα είναι ντυμένη σαν πουτανα που πηγαινει για ραντεβου σε κυριλέ ξενοδοχειο
Μετά τη συνέντευξη νομίζω με εκείνον τον πραγματογνωμονα για τον Mad Clip γυρνάνε να κάτσουν και η καυλα σέρνει με το τακουνι το σκαμπό!!!Μπούτια μπούτια μπούτια!!!!