Απλά έχω ελαφράς μορφής στραβισμό :) Βαρέας μορφής κάλλο μου φαίνεται ότι έχεις :birdman:
Επισκέπτης 20 Ιαν 2012 #1.381 vilma έγραψε: Απλά έχω ελαφράς μορφής στραβισμό Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βαρέας μορφής κάλλο μου φαίνεται ότι έχεις
vilma έγραψε: Απλά έχω ελαφράς μορφής στραβισμό Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βαρέας μορφής κάλλο μου φαίνεται ότι έχεις
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.657 Like 25 Πόντοι 166 20 Ιαν 2012 #1.382 Ροκαβλόν έγραψε: Βαρέας μορφής κάλλο μου φαίνεται ότι έχεις Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έχεις καιρό να γαμήσεις ακάποτα καμιά σαπιοκώλα και παραλογίζεσαι μου φαίνεται
Ροκαβλόν έγραψε: Βαρέας μορφής κάλλο μου φαίνεται ότι έχεις Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έχεις καιρό να γαμήσεις ακάποτα καμιά σαπιοκώλα και παραλογίζεσαι μου φαίνεται
Επισκέπτης 20 Ιαν 2012 #1.383 Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου
Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.657 Like 25 Πόντοι 166 20 Ιαν 2012 #1.384 Ροκαβλόν έγραψε: Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αναφορά
Ροκαβλόν έγραψε: Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αναφορά
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.183 Like 57 Πόντοι 366 20 Ιαν 2012 #1.385 vilma έγραψε: Είσαι προβλέψιμος πλέον , ακόμα και γω που είμαι τόσο ηλίθια ήμουν σίγουρη ότι θα απαντούσες Κλικ για ολόκληρη προβολή... δε γινοταν αλλιως. ελαβα χιλιαδες πμ απο χρηστες που με παρακαλεσαν να σχολιασω την πανεξυπνη μουναρα βιλμα
vilma έγραψε: Είσαι προβλέψιμος πλέον , ακόμα και γω που είμαι τόσο ηλίθια ήμουν σίγουρη ότι θα απαντούσες Κλικ για ολόκληρη προβολή... δε γινοταν αλλιως. ελαβα χιλιαδες πμ απο χρηστες που με παρακαλεσαν να σχολιασω την πανεξυπνη μουναρα βιλμα
M marios51 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Δεκ 2009 Μηνύματα 17.375 Κριτικές 16 Like 200 Πόντοι 676 20 Ιαν 2012 #1.386 Ροκαβλόν έγραψε: Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας.
Ροκαβλόν έγραψε: Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας.
Angelus Ανώτερος Εγγρ. 26 Φεβ 2009 Μηνύματα 7.538 Κριτικές 27 Like 771 Πόντοι 6.825 20 Ιαν 2012 #1.387 Ροκαβλόν έγραψε: Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πωωωωω αυτό θα γινόταν άνετα επεισόδιο στο Ιστορίες της Κρύπτης
Ροκαβλόν έγραψε: Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πωωωωω αυτό θα γινόταν άνετα επεισόδιο στο Ιστορίες της Κρύπτης
Angelus Ανώτερος Εγγρ. 26 Φεβ 2009 Μηνύματα 7.538 Κριτικές 27 Like 771 Πόντοι 6.825 20 Ιαν 2012 #1.388 marios51 έγραψε: Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας. Κλικ για ολόκληρη προβολή... και αυτό το part 2
marios51 έγραψε: Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας. Κλικ για ολόκληρη προβολή... και αυτό το part 2
Επισκέπτης 20 Ιαν 2012 #1.389 marios51 έγραψε: Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ε τι τύπε; Μισές δουλειές; Angelus έγραψε: Πωωωωω αυτό θα γινόταν άνετα επεισόδιο στο Ιστορίες της Κρύπτης Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γιατί ρε τύπε; Τόσο χάλια πίπα λες να κάνει πια αυτή η Βίλμα;
marios51 έγραψε: Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ε τι τύπε; Μισές δουλειές; Angelus έγραψε: Πωωωωω αυτό θα γινόταν άνετα επεισόδιο στο Ιστορίες της Κρύπτης Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γιατί ρε τύπε; Τόσο χάλια πίπα λες να κάνει πια αυτή η Βίλμα;
Επισκέπτης 20 Ιαν 2012 #1.390 Ροκαβλόν έγραψε: Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν δει όνειρο ότι γλείφει πούτσο δεν την πειράζει από όπου κι αν είναι βγαλμένος. Ακόμη και από ...
Ροκαβλόν έγραψε: Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν δει όνειρο ότι γλείφει πούτσο δεν την πειράζει από όπου κι αν είναι βγαλμένος. Ακόμη και από ...
Angelus Ανώτερος Εγγρ. 26 Φεβ 2009 Μηνύματα 7.538 Κριτικές 27 Like 771 Πόντοι 6.825 20 Ιαν 2012 #1.391 Ροκαβλόν έγραψε: Ε τι τύπε; Μισές δουλειές; Γιατί ρε τύπε; Τόσο χάλια πίπα λες να κάνει πια αυτή η Βίλμα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την Βίλμα, αλλά το Γατάκι ρε.... το Γατάκι;
Ροκαβλόν έγραψε: Ε τι τύπε; Μισές δουλειές; Γιατί ρε τύπε; Τόσο χάλια πίπα λες να κάνει πια αυτή η Βίλμα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την Βίλμα, αλλά το Γατάκι ρε.... το Γατάκι;
Κ Κώστας Λαδάκης Σπουδαίος Εγγρ. 21 Απρ 2011 Μηνύματα 25.341 Κριτικές 8 Like 13.851 Πόντοι 2.886 20 Ιαν 2012 #1.392 ektor lopez έγραψε: δε γινοταν αλλιως. ελαβα χιλιαδες πμ απο χρηστες που με παρακαλεσαν να σχολιασω την πανεξυπνη μουναρα βιλμα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τελικά πόσων χρονων την κανεις την βίλμα ? Επί του θεματος ,γνωρίζεις οτι ο Μαραντόνα ειχε συνουσιασθεί μετα της Ευας του θρεντ ? Μετα από κερασμα κοκού ?
ektor lopez έγραψε: δε γινοταν αλλιως. ελαβα χιλιαδες πμ απο χρηστες που με παρακαλεσαν να σχολιασω την πανεξυπνη μουναρα βιλμα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τελικά πόσων χρονων την κανεις την βίλμα ? Επί του θεματος ,γνωρίζεις οτι ο Μαραντόνα ειχε συνουσιασθεί μετα της Ευας του θρεντ ? Μετα από κερασμα κοκού ?
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.657 Like 25 Πόντοι 166 20 Ιαν 2012 #1.393 ektor lopez έγραψε: δε γινοταν αλλιως. ελαβα χιλιαδες πμ απο χρηστες που με παρακαλεσαν να σχολιασω την πανεξυπνη μουναρα βιλμα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ααααα ώστε ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μου ? Εσύ τι παριστάνεις τον εκπρόσωπο τους ? marios51 έγραψε: Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αναφορά
ektor lopez έγραψε: δε γινοταν αλλιως. ελαβα χιλιαδες πμ απο χρηστες που με παρακαλεσαν να σχολιασω την πανεξυπνη μουναρα βιλμα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ααααα ώστε ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μου ? Εσύ τι παριστάνεις τον εκπρόσωπο τους ? marios51 έγραψε: Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αναφορά
Επισκέπτης 20 Ιαν 2012 #1.394 Angelus έγραψε: Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την Βίλμα, αλλά το Γατάκι ρε.... το Γατάκι; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τύπε πόσα θα 'δινες για να έσκαγε τώρα ο πιτσαδόρος και να σου 'φερνε τον κώλο του Γατακίου στο πιάτο;
Angelus έγραψε: Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την Βίλμα, αλλά το Γατάκι ρε.... το Γατάκι; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τύπε πόσα θα 'δινες για να έσκαγε τώρα ο πιτσαδόρος και να σου 'φερνε τον κώλο του Γατακίου στο πιάτο;
Επισκέπτης 20 Ιαν 2012 #1.395 lakis33 έγραψε: Αν δει όνειρο ότι γλείφει πούτσο δεν την πειράζει από όπου κι αν είναι βγαλμένος. Ακόμη και από ... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μα ρε τύπε αν είναι μπάζο όπως λες, τότε θα κάνει τρελό τσιμπούκι. Τα μπάζα το κάνουν κάθε φορά λες και θα είναι η τελευταία τους...
lakis33 έγραψε: Αν δει όνειρο ότι γλείφει πούτσο δεν την πειράζει από όπου κι αν είναι βγαλμένος. Ακόμη και από ... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μα ρε τύπε αν είναι μπάζο όπως λες, τότε θα κάνει τρελό τσιμπούκι. Τα μπάζα το κάνουν κάθε φορά λες και θα είναι η τελευταία τους...
Κ Κώστας Λαδάκης Σπουδαίος Εγγρ. 21 Απρ 2011 Μηνύματα 25.341 Κριτικές 8 Like 13.851 Πόντοι 2.886 20 Ιαν 2012 #1.396 Η Βιλμα ειναι σεξομανης . Αρα καλως και ειναι ενεργό μελος του μπου.κομ ,αφου συχνα ειναι...μπου.κωμενη .... Και ποσταρει πολυ καλες εικονες και βιντεο . Συνεπως μην την προγκατε .
Η Βιλμα ειναι σεξομανης . Αρα καλως και ειναι ενεργό μελος του μπου.κομ ,αφου συχνα ειναι...μπου.κωμενη .... Και ποσταρει πολυ καλες εικονες και βιντεο . Συνεπως μην την προγκατε .
Cr9 Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2010 Μηνύματα 6.058 Κριτικές 10 Like 412 Πόντοι 96 20 Ιαν 2012 #1.397 Ροκαβλόν έγραψε: Τύπε πόσα θα 'δινες για να έσκαγε τώρα ο πιτσαδόρος και να σου 'φερνε τον κώλο του Γατακίου στο πιάτο; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έχεις φάει κόλλημα με το γατάκι τύπε! Αν βγει στην γύρα βλέπω να αφήνεις τα μπουρδέλα!
Ροκαβλόν έγραψε: Τύπε πόσα θα 'δινες για να έσκαγε τώρα ο πιτσαδόρος και να σου 'φερνε τον κώλο του Γατακίου στο πιάτο; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έχεις φάει κόλλημα με το γατάκι τύπε! Αν βγει στην γύρα βλέπω να αφήνεις τα μπουρδέλα!
M marios51 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Δεκ 2009 Μηνύματα 17.375 Κριτικές 16 Like 200 Πόντοι 676 20 Ιαν 2012 #1.398 vilma έγραψε: Αναφορά Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τρομαξα. Ροκαβλόν έγραψε: Μα ρε τύπε αν είναι μπάζο όπως λες, τότε θα κάνει τρελό τσιμπούκι. Τα μπάζα το κάνουν κάθε φορά λες και θα είναι η τελευταία τους... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Υπαρχει και ερευνα για αυτο το συμπερασμα?
vilma έγραψε: Αναφορά Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τρομαξα. Ροκαβλόν έγραψε: Μα ρε τύπε αν είναι μπάζο όπως λες, τότε θα κάνει τρελό τσιμπούκι. Τα μπάζα το κάνουν κάθε φορά λες και θα είναι η τελευταία τους... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Υπαρχει και ερευνα για αυτο το συμπερασμα?
redmanftw Ενεργό Μέλος Εγγρ. 15 Ιαν 2012 Μηνύματα 47.967 Κριτικές 10 Like 100 Πόντοι 376 20 Ιαν 2012 #1.399 Cristiano έγραψε: Έχεις φάει κόλλημα με το γατάκι τύπε! Αν βγει στην γύρα βλέπω να αφήνεις τα μπουρδέλα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... μια βολτα στο dc η villa να μας λυθει η απορια
Cristiano έγραψε: Έχεις φάει κόλλημα με το γατάκι τύπε! Αν βγει στην γύρα βλέπω να αφήνεις τα μπουρδέλα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... μια βολτα στο dc η villa να μας λυθει η απορια
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.657 Like 25 Πόντοι 166 20 Ιαν 2012 #1.400 marios51 έγραψε: Τρομαξα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν παίζει όντως να πίστεψες ότι το 'πα σοβαρά :S
marios51 έγραψε: Τρομαξα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν παίζει όντως να πίστεψες ότι το 'πα σοβαρά :S