You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξωτερικό φάλτσο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Φυσικά....το εξωτερικό φάλτσο είναι πιο δύσκολο γιατί χρειάζεται πολύ δουλειά πριν καταφέρεις να σημαδεύεις ή να στέλνεις την μπάλα εκεί που θες....και είναι πιο όμορφο και στο μάτι του θεατή...
Πάρε ένα παράδειγμα εξωτερικού φάλτσου, να σου πέσουν τα σαγόνια.....
φιλε θα συμφωνησω απολυτα..εδωσες και το πλεον χαρακτηριστικο παραδειγμαΦυσικά....το εξωτερικό φάλτσο είναι πιο δύσκολο γιατί χρειάζεται πολύ δουλειά πριν καταφέρεις να σημαδεύεις ή να στέλνεις την μπάλα εκεί που θες....και είναι πιο όμορφο και στο μάτι του θεατή...
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ε κοίταξε τώρα, Roberto Carlos, Junihno και μερικοί ακόμα, ήταν δάσκαλοι στα φάλτσα και γενικά στα σουτ από απόσταση.....φιλε θα συμφωνησω απολυτα..εδωσες και το πλεον χαρακτηριστικο παραδειγμα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 218
- Πόντοι
- 866
παιχταρας ο ρομπερτου καρλους 

Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Φυσέκι που λέει και ο Αλέφαντος.....παιχταρας ο ρομπερτου καρλους![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 218
- Πόντοι
- 866
τυπε αυτος με αλεφα προπονητη θα μεγαλουργουσεΦυσέκι που λέει και ο Αλέφαντος.....

sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.529
- Πόντοι
- 48.917
παιζει ακομη στην τουρκια ο ρομπερτου???παιχταρας ο ρομπερτου καρλους![]()
εγω ημουν απο μικρος δσσκαλος στο εξ φαλτσο!!! με φωναζαν bananaman
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Βέβαια!Βασικός στον Ολυμπιακό!Ποιες Μαντρίτες τώρα, τα πάντα όλα!τυπε αυτος με αλεφα προπονητη θα μεγαλουργουσε![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 218
- Πόντοι
- 866
ειναι μανατζερ στην τουρκια τυπεπαιζει ακομη στην τουρκια ο ρομπερτου???
εγω ημουν απο μικρος δσσκαλος στο εξ φαλτσο!!! με φωναζαν bananaman![]()
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.529
- Πόντοι
- 48.917
ναι στην σιβασπορ -στα βαθη τη; ανατολιας-anadolyειναι μανατζερ στην τουρκια τυπε
KwstasDuracel
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
παιζει ακομη στην τουρκια ο ρομπερτου???
εγω ημουν απο μικρος δσσκαλος στο εξ φαλτσο!!! με φωναζαν bananaman![]()
εχω την εντυπωση οτι κανει τον προπονητη...αλλα δεν παιρνω και ορκο περι τουτου....
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Όταν έπαιζα πολύ μπάλα (πριν κάτι αιώνες) πάντα μου άρεσε να σουτάρω έτσι γιατί η μπάλα παίρνει πολύ πιο εύκολα φάλτσο και είναι πιο δύσκολο για τον τερματοφύλακα αν εκτελεστεί σωστά.Κύριοι μπαλαδοροι και μπαλαδοαναλυτες παρακαλώ όπως παραθέσατε τις απόψεις σας σχετικά με το εάν η επιτυχής και άρτια χρήση εξωτερικού φάλτσου από ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνως καταδεικνύει την ποιότητα του.
Το βίντεο με τον τεράστιο Roberto Carlos απλώς αποδεικνύει πόσο γαμάτο είναι το εξωτερικό φάλτσο!Είχε αναλυθεί και από ομάδα φυσικών λόγω της αφύσικης πορείας που είχε κάνει το Bartez να μείνει κάγκελο.

Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Εγώ έχω δει αυτό που κάνει ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ....δεν δίνουν καθόλου φάλτσα και η μπάλα τα παίρνει ανάλογα με τον άνεμο σε συνδιασμό με την δύναμη...εξίσου εντυπωσιακό!Όταν έπαιζα πολύ μπάλα (πριν κάτι αιώνες) πάντα μου άρεσε να σουτάρω έτσι γιατί η μπάλα παίρνει πολύ πιο εύκολα φάλτσο και είναι πιο δύσκολο για τον τερματοφύλακα αν εκτελεστεί σωστά.
Το βίντεο με τον τεράστιο Roberto Carlos απλώς αποδεικνύει πόσο γαμάτο είναι το εξωτερικό φάλτσο!Είχε αναλυθεί και από ομάδα φυσικών λόγω της αφύσικης πορείας που είχε κάνει το Bartez να μείνει κάγκελο.![]()
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.614
- Πόντοι
- 21.395
Γκολ βγαλμενο απο πλει-στεισον. Προσεχτε πως κοιταει να βαλει στο χορταρι τη μπαλα
σε σωστη θεση, ποσα μετρα φορα παιρνει και ποσο μακρυα περναει η μπαλα απο το τειχος.
(Τουλαχιστον 1 μετρο).
σε σωστη θεση, ποσα μετρα φορα παιρνει και ποσο μακρυα περναει η μπαλα απο το τειχος.
(Τουλαχιστον 1 μετρο).
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Για Bale δεν ξέρω γιατί δεν τον παρακολουθώ,ο άλλος έχει δικό του στυλ εντελώς στο φάλτσο.Νομίζω δίνει,απλώς δεν ακολουθεί εντελώς τη μπάλα με το πόδι (το γνωστό follow through) μας φαίνεται εμας σαν να μη δίνει.Εγώ έχω δει αυτό που κάνει ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ....δεν δίνουν καθόλου φάλτσα και η μπάλα τα παίρνει ανάλογα με τον άνεμο σε συνδιασμό με την δύναμη...εξίσου εντυπωσιακό!

Παρακαλώ όσοι δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο τουλάχιστον σε γήπεδο με προπονητή να προσέχουν τι λένε.Τα φάλτσα τα παίρνει η μπάλα μόνο από το πόδι του ποδοσφαιριστή αυτός κανονίζει πως θα πάει η μπάλα δεν περιμένουνε τον αέρα εκτός αν έχει 7 μποφόρ!Και τα περισσότερα φάουλ αν έχετε δει γίνονται με το εσωτερικό γιατί έχει παίρνει μεγαλύτερη καμπύλη η μπάλα και είναι πιο δύσκολο για το τέρμα να την πιάσει.Εγώ έχω δει αυτό που κάνει ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ....δεν δίνουν καθόλου φάλτσα και η μπάλα τα παίρνει ανάλογα με τον άνεμο σε συνδιασμό με την δύναμη...εξίσου εντυπωσιακό!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 386
- Πόντοι
- 366
O R. Carlos ήταν ο βασιλιάς του εξωτερικού φάλτσου.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
ποιος καρλος και ποιος ζουνινιο....ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΦΑΛΤΣΟ...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις