Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φιλε θα συμφωνησω απολυτα..εδωσες και το πλεον χαρακτηριστικο παραδειγμαΦυσικά....το εξωτερικό φάλτσο είναι πιο δύσκολο γιατί χρειάζεται πολύ δουλειά πριν καταφέρεις να σημαδεύεις ή να στέλνεις την μπάλα εκεί που θες....και είναι πιο όμορφο και στο μάτι του θεατή...
Πάρε ένα παράδειγμα εξωτερικού φάλτσου, να σου πέσουν τα σαγόνια.....
Ε κοίταξε τώρα, Roberto Carlos, Junihno και μερικοί ακόμα, ήταν δάσκαλοι στα φάλτσα και γενικά στα σουτ από απόσταση.....φιλε θα συμφωνησω απολυτα..εδωσες και το πλεον χαρακτηριστικο παραδειγμα

Φυσέκι που λέει και ο Αλέφαντος.....παιχταρας ο ρομπερτου καρλους![]()
τυπε αυτος με αλεφα προπονητη θα μεγαλουργουσεΦυσέκι που λέει και ο Αλέφαντος.....

παιζει ακομη στην τουρκια ο ρομπερτου???παιχταρας ο ρομπερτου καρλους![]()
Βέβαια!Βασικός στον Ολυμπιακό!Ποιες Μαντρίτες τώρα, τα πάντα όλα!τυπε αυτος με αλεφα προπονητη θα μεγαλουργουσε![]()
ειναι μανατζερ στην τουρκια τυπεπαιζει ακομη στην τουρκια ο ρομπερτου???
εγω ημουν απο μικρος δσσκαλος στο εξ φαλτσο!!! με φωναζαν bananaman![]()
ναι στην σιβασπορ -στα βαθη τη; ανατολιας-anadolyειναι μανατζερ στην τουρκια τυπε
παιζει ακομη στην τουρκια ο ρομπερτου???
εγω ημουν απο μικρος δσσκαλος στο εξ φαλτσο!!! με φωναζαν bananaman![]()
Όταν έπαιζα πολύ μπάλα (πριν κάτι αιώνες) πάντα μου άρεσε να σουτάρω έτσι γιατί η μπάλα παίρνει πολύ πιο εύκολα φάλτσο και είναι πιο δύσκολο για τον τερματοφύλακα αν εκτελεστεί σωστά.Κύριοι μπαλαδοροι και μπαλαδοαναλυτες παρακαλώ όπως παραθέσατε τις απόψεις σας σχετικά με το εάν η επιτυχής και άρτια χρήση εξωτερικού φάλτσου από ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνως καταδεικνύει την ποιότητα του.

Εγώ έχω δει αυτό που κάνει ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ....δεν δίνουν καθόλου φάλτσα και η μπάλα τα παίρνει ανάλογα με τον άνεμο σε συνδιασμό με την δύναμη...εξίσου εντυπωσιακό!Όταν έπαιζα πολύ μπάλα (πριν κάτι αιώνες) πάντα μου άρεσε να σουτάρω έτσι γιατί η μπάλα παίρνει πολύ πιο εύκολα φάλτσο και είναι πιο δύσκολο για τον τερματοφύλακα αν εκτελεστεί σωστά.
Το βίντεο με τον τεράστιο Roberto Carlos απλώς αποδεικνύει πόσο γαμάτο είναι το εξωτερικό φάλτσο!Είχε αναλυθεί και από ομάδα φυσικών λόγω της αφύσικης πορείας που είχε κάνει το Bartez να μείνει κάγκελο.![]()
Για Bale δεν ξέρω γιατί δεν τον παρακολουθώ,ο άλλος έχει δικό του στυλ εντελώς στο φάλτσο.Νομίζω δίνει,απλώς δεν ακολουθεί εντελώς τη μπάλα με το πόδι (το γνωστό follow through) μας φαίνεται εμας σαν να μη δίνει.Εγώ έχω δει αυτό που κάνει ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ....δεν δίνουν καθόλου φάλτσα και η μπάλα τα παίρνει ανάλογα με τον άνεμο σε συνδιασμό με την δύναμη...εξίσου εντυπωσιακό!

Παρακαλώ όσοι δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο τουλάχιστον σε γήπεδο με προπονητή να προσέχουν τι λένε.Τα φάλτσα τα παίρνει η μπάλα μόνο από το πόδι του ποδοσφαιριστή αυτός κανονίζει πως θα πάει η μπάλα δεν περιμένουνε τον αέρα εκτός αν έχει 7 μποφόρ!Και τα περισσότερα φάουλ αν έχετε δει γίνονται με το εσωτερικό γιατί έχει παίρνει μεγαλύτερη καμπύλη η μπάλα και είναι πιο δύσκολο για το τέρμα να την πιάσει.Εγώ έχω δει αυτό που κάνει ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ....δεν δίνουν καθόλου φάλτσα και η μπάλα τα παίρνει ανάλογα με τον άνεμο σε συνδιασμό με την δύναμη...εξίσου εντυπωσιακό!