Νέα

Εξωτερικό φάλτσο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Κύριοι μπαλαδοροι και μπαλαδοαναλυτες παρακαλώ όπως παραθέσατε τις απόψεις σας σχετικά με το εάν η επιτυχής και άρτια χρήση εξωτερικού φάλτσου από ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνως καταδεικνύει την ποιότητα του.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Φυσικά....το εξωτερικό φάλτσο είναι πιο δύσκολο γιατί χρειάζεται πολύ δουλειά πριν καταφέρεις να σημαδεύεις ή να στέλνεις την μπάλα εκεί που θες....και είναι πιο όμορφο και στο μάτι του θεατή...
Πάρε ένα παράδειγμα εξωτερικού φάλτσου, να σου πέσουν τα σαγόνια.....

OP
OP
P

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Φυσικά....το εξωτερικό φάλτσο είναι πιο δύσκολο γιατί χρειάζεται πολύ δουλειά πριν καταφέρεις να σημαδεύεις ή να στέλνεις την μπάλα εκεί που θες....και είναι πιο όμορφο και στο μάτι του θεατή...
Πάρε ένα παράδειγμα εξωτερικού φάλτσου, να σου πέσουν τα σαγόνια.....
φιλε θα συμφωνησω απολυτα..εδωσες και το πλεον χαρακτηριστικο παραδειγμα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
φιλε θα συμφωνησω απολυτα..εδωσες και το πλεον χαρακτηριστικο παραδειγμα
Ε κοίταξε τώρα, Roberto Carlos, Junihno και μερικοί ακόμα, ήταν δάσκαλοι στα φάλτσα και γενικά στα σουτ από απόσταση.....

KwstasDuracel

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2013
Like
4
Πόντοι
0
παιζει ακομη στην τουρκια ο ρομπερτου???
εγω ημουν απο μικρος δσσκαλος στο εξ φαλτσο!!! με φωναζαν bananaman :grin:

εχω την εντυπωση οτι κανει τον προπονητη...αλλα δεν παιρνω και ορκο περι τουτου....

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Κύριοι μπαλαδοροι και μπαλαδοαναλυτες παρακαλώ όπως παραθέσατε τις απόψεις σας σχετικά με το εάν η επιτυχής και άρτια χρήση εξωτερικού φάλτσου από ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνως καταδεικνύει την ποιότητα του.
Όταν έπαιζα πολύ μπάλα (πριν κάτι αιώνες) πάντα μου άρεσε να σουτάρω έτσι γιατί η μπάλα παίρνει πολύ πιο εύκολα φάλτσο και είναι πιο δύσκολο για τον τερματοφύλακα αν εκτελεστεί σωστά.

Το βίντεο με τον τεράστιο Roberto Carlos απλώς αποδεικνύει πόσο γαμάτο είναι το εξωτερικό φάλτσο!Είχε αναλυθεί και από ομάδα φυσικών λόγω της αφύσικης πορείας που είχε κάνει το Bartez να μείνει κάγκελο. :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όταν έπαιζα πολύ μπάλα (πριν κάτι αιώνες) πάντα μου άρεσε να σουτάρω έτσι γιατί η μπάλα παίρνει πολύ πιο εύκολα φάλτσο και είναι πιο δύσκολο για τον τερματοφύλακα αν εκτελεστεί σωστά.

Το βίντεο με τον τεράστιο Roberto Carlos απλώς αποδεικνύει πόσο γαμάτο είναι το εξωτερικό φάλτσο!Είχε αναλυθεί και από ομάδα φυσικών λόγω της αφύσικης πορείας που είχε κάνει το Bartez να μείνει κάγκελο. :rockon:
Εγώ έχω δει αυτό που κάνει ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ....δεν δίνουν καθόλου φάλτσα και η μπάλα τα παίρνει ανάλογα με τον άνεμο σε συνδιασμό με την δύναμη...εξίσου εντυπωσιακό!

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.614
Πόντοι
21.395
Γκολ βγαλμενο απο πλει-στεισον. Προσεχτε πως κοιταει να βαλει στο χορταρι τη μπαλα
σε σωστη θεση, ποσα μετρα φορα παιρνει και ποσο μακρυα περναει η μπαλα απο το τειχος.
(Τουλαχιστον 1 μετρο).

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ έχω δει αυτό που κάνει ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ....δεν δίνουν καθόλου φάλτσα και η μπάλα τα παίρνει ανάλογα με τον άνεμο σε συνδιασμό με την δύναμη...εξίσου εντυπωσιακό!
Για Bale δεν ξέρω γιατί δεν τον παρακολουθώ,ο άλλος έχει δικό του στυλ εντελώς στο φάλτσο.Νομίζω δίνει,απλώς δεν ακολουθεί εντελώς τη μπάλα με το πόδι (το γνωστό follow through) μας φαίνεται εμας σαν να μη δίνει. :dunno:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
18
Πόντοι
16
Σίγουρα το εξωτερικό φάλτσο είναι πιο δύσκολο αλλά δεν προσφέρετε για μεγάλα φάλτσα όπως το εσωτερικό.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
18
Πόντοι
16
Παρακαλώ όσοι δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο τουλάχιστον σε γήπεδο με προπονητή να προσέχουν τι λένε.Τα φάλτσα τα παίρνει η μπάλα μόνο από το πόδι του ποδοσφαιριστή αυτός κανονίζει πως θα πάει η μπάλα δεν περιμένουνε τον αέρα εκτός αν έχει 7 μποφόρ!Και τα περισσότερα φάουλ αν έχετε δει γίνονται με το εσωτερικό γιατί έχει παίρνει μεγαλύτερη καμπύλη η μπάλα και είναι πιο δύσκολο για το τέρμα να την πιάσει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
366
O R. Carlos ήταν ο βασιλιάς του εξωτερικού φάλτσου.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.359
Πόντοι
506
ποιος καρλος και ποιος ζουνινιο....ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΦΑΛΤΣΟ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom