"Ηθελα το κατι παραπανω απο τη Σαμπινα , ηθελα να της παρω οτι πιο ιερό και προσωπικο εχει. Να μπω στο άβατο της.
Να μπω στο πολυ κλειστο κλαμπ αυτων που την εχουν ξεκωλιασει και οι μαρτυριες τους λενε οτι γαμιεται σα πουτανα απο κωλο και γουσταρει πολυ να της σκιζουν την κωλοτρυπιδα της."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κατα την εξοδο μου μαζι με τη Σαμπινα απο γνωστο ξενοδοχειο του
Μεταξουργειου ενας μυστης την αναγνωρισε.
Η Σαμπινα αλλαξε δρομο και πηγε σε σημειο οπου την περιμενε ο γκομενος της μεσα στο αυτοκινητο οσο εγω την ξεσκιζα.
Του την γυρισα πισω κουρελι... ειχε χυσει 2-3 φορες και ηταν πολυ κομμενη, το εβλεπες στα ματια της.
Ηταν ιδρωμενη και ταλαιπωρημενη απο τη βαρια πουτσα που εφαγε.
Του εδωκε ενα γλωσσοφιλο εβγαλε κατι απο την τσαντα της και του εδωσε αλλα δεν ειδα τι.
Οσο εγω παρακολουθουσα το σκηνικο ο γνωστος της Σαμπινας πηρε το θαρρος και ηρθε και μου μιλησε.
-Φιλε περασες καλα με τη Σαμπινα ? Ειμαι πελατης της και την εχω παρει πολλες φορες.
Εγω εδω την στηνω εξω απο τα ξενοδοχεια και κοζαρω κοπελες και πελατες.
-Ναι καλα περασα,δεν το μετανιωνω.
-Κωλο σου εδωσε ?
-Οχι δεν τα κανει αυτα η Σαμπινα...
-ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε ψηλε... τρενα εχουν μπει απο πισω, την εχει ξεκωλιασει πολυς κοσμος για αυτο την παιρνουν ραντεβου στο ξενοδοχειο.
δινει κωλο αβερτα η μικρη, αμα εσενα δε σου εδωσε σε κοροιδεψε να ξερεις.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ηταν ενας χοντρος γλειωδης τυπος που μυριζε ιδρωτιλα και αλκοολ.
Μου ηταν αδυνατο να πιστεψω οτι την ειχε γαμησει αυτος απο κωλο τη Σαμπινα και οχι εγω.
Περασα δυο μερες κλεισμενος μεσα στο σπιτι.
Σκεφτομουν τι μου ειχε πει ο χοντρος τυπος.
Θυμωσα, εβαλα ενα στοχο και ειπα δυνατα μεσα μου ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ! ΜΠΟΡΩ !!
Πηρα το ηλεκτρικο πατινι μου και πηγα παλι εξω απο το ξενοδοχειο οπου βρηκα σε μια γωνια τον τυπο να κοζαρει.
Ηρθε η ωρα να βαλω εμπρος το σχεδιο μου. !!