Νέα

Έτσι όργωσα το κωλάντερο της βασίλισσας Σαμπίνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
25.090
Πόντοι
11.465
το πιό ωραίο είναι το τετράστιχο του μορφονιού

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
130
Like
21.700
Πόντοι
27.686
Φήμες λένε ότι το βραχιολακι του Άδωνι ,δεν μπήκε στο χέρι της Σαμπίνας στα επείγοντα του Ευαγγελισμού.
Μπήκε στην κωλοτρυπίδα της μιας και χωραγε άνετα .
Τόση της την έκανε ο Δημήτρης....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.408
Πόντοι
3.556
Αχάριστη, της έκανες γλειφομουνι τζάμπα και ήθελε και λεφτά.

Ουστ μωρή τράβα σε τίποτα πακιστανια,

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.667
Πόντοι
2.636
(Κάποιοι έχετε ιδιαίτερη έμφυτη δεξιότητα στη μυθοπλασία. Πάντα το ζήλευα. Μπράβο στον νηματοθέτη. Όχι, πραγματικά μπράβο.)

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.105
Πόντοι
48.067
(Κάποιοι έχετε ιδιαίτερη έμφυτη δεξιότητα στη μυθοπλασία. Πάντα το ζήλευα. Μπράβο στον νηματοθέτη. Όχι, πραγματικά μπράβο.)

τυπε έρχεται και η συνέχεια της ιστορίας σήμερα... καμμιά μυθοπλασία. Διαβαζε να καβλωσεις.

michello

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Απρ 2014
Like
7.890
Πόντοι
1.046
Συμβουλευτηκα ειδικους, εκανα φιλιες, πλησιασα δικους της ανθρωπους, ρωτησα, εμαθα.
Εβαλα ολα τα κομματια του παζλ κατω και τα ενωσα προσεχτικά.

Το καλύτερο κομμάτι της αφηγησης...

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
617
Πόντοι
81
"......Την εβγαλα και λιγο και στο διαδρομο του ξενοδοχειου και την γαμησα εκει στα τεσσερα..."
Μυθομανια= το εθνικο σπορ!!!!
απορω, ολοι αυτοι οι βλαμμενοι ψηφιζουν???επηρεαζουν τις ζωες μας???

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.522
Πόντοι
3.846
Να πάτε να δουλέψετε παλιοκοπρόσκυλα....
Θείε Ντούντα οι κυρ Παντελήδες λένε τίποτα για τα πράγματα που περιμένουμε ? :coffee:

παμε με ρεγκοβερ να σηκωσουμε παλετα:coffee:
Αν ο νηματοθέτης δώσει το κινητό της Σαμπρίνας, της κάνω δωράκι 30 δολλάρια έτσι να πιει στην υγειά μου, δεν πρόκειται να μειωθεί η προίκα της (να μη λέμε ονόματα) :coffee: ώρα για καφενείο :coffee:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.105
Πόντοι
48.067
"......Την εβγαλα και λιγο και στο διαδρομο του ξενοδοχειου και την γαμησα εκει στα τεσσερα..."
Μυθομανια= το εθνικο σπορ!!!!
απορω, ολοι αυτοι οι βλαμμενοι ψηφιζουν???επηρεαζουν τις ζωες μας???

επειδή εσυ δεν έχεις φαντασία στο γαμήσι και γαμάς μονο σε κανονική στάση δε σημαίνει οτι εγω είμαι μυθομανης.
Διαβαζε με μήπως και μάθεις να γαμάς.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.770
Πόντοι
36.036

Αν ο νηματοθέτης δώσει το κινητό της Σαμπρίνας, της κάνω δωράκι 30 δολλάρια έτσι να πιει στην υγειά μου, δεν πρόκειται να μειωθεί η προίκα της (να μη λέμε ονόματα) :coffee: ώρα για καφενείο :coffee:
Θα sfikseis Σαμπίνα θείο Ντούντα ? :coffee:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.105
Πόντοι
48.067

Ολο το μπουρδέλα κομ το εχει το τηλεφωνο της.. εσενα πως σου ξέφυγε.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.692
Πόντοι
16.131
Θα sfikseis Σαμπίνα θείο Ντούντα ? :coffee:
εσυ παντως με αυτα που λες δεν θα παρεις παρεις απο τον ξαδελφο τιποτα ... που θελεις να σου γραψει και 50 στρεμματα καλαμων αλητη ε αλητη
images.jpg

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Τη Σαμπινα την γνωριζω εδω και 3 χρονια απο τοτε που την ανακαλυψα σε ενα οικο ανοχης στην οδο Εξηκιου.
Ειναι ενα ομορφο μοντελο με πολυ καλο κορμι και καυλωτικο προσωπο. Εχει υφακι χειροτερο και απο ελλεηνιδας.
Εχω κανει δεκαδες φορες σεξ μαζι της. Στην αρχη ηταν πολυ καλη , με καυλωνε πολυ που νιαουριζε σα γατουλα στο κρεβατι ενω ηταν πολυ τρυφερη και δοτικη. Νομιζες οτι εισαι με τη γκομενα σου !!
Δυστυχως με την παροδο του χρονου η ποιοτητα των καταθεσεων επεφτε καθε φορα και περισσοτερο.
Εφτασε σε σημειο που εκοψε το 69 και απαγορεψε να ρουφαω το μουνι της το οποιο εσταζε ροζ μουνοζουμο απο την καυλα.
Τα στηθη της δεν ηθελε να τα αγγιζεις πλεον ενω κοπηκε και το νιαουρισμα.
Σε μια απο τις τελευταιες μου καταθεσεις στη Σαμπινα το ποτηρι ξεχειλισε, της εξεφρασα την απογοητευση μου μαζι της.

-Σαμπινα δεν το ευχαριστηθηκα το γαμησι μαζι σου. Με χανεις απο πελατη. Τελειωσαμε.

-Γιατι τι εγινε ρε Δημητρη ? Τι ειναι αυτα που λες. ??

-Τι παει να πει τι εγινε, βυζια δε με αφηνεις να φιλησω, μουνοχειλα για γλειψιμο δε δινεις, μουνοζουμα σου εχω να πιω δυο μηνες.

δε σε θελω αλλο, δεν εχω λογο να ερχομαι πια σε εσενα. Αμα σε ειχα γκομενα θα σου ζητουσα να χωρισουμε, δεν παει αλλο μαζι σου.

-Μπα τι μα λες !!!! Και τι ειμαι εγω να στα κανω ολα αυτα ? η γκομενα σου ?? και θες να τα κανω αυτα για 10 ευρω που παιρνω ?? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Παρε με μια ωρα προγραμμα αμα θες να γλειψεις και βλεπουμε για τιποτα παραπανω.

-Τα λεφτα ειναι το θεμα δηλαδη ?

-Οχι μονο αυτο, σε ατομα που ξερω κανω αλλο προγραμμα. Παρε μια ωρα και θα δεις.

Πηρα και εγω την βασιλισσα Σαμπινα μια ωρα σε ξενοδοχειο στα 120 ευρω για μια ωρα οπως μου ειπε.
Το ραντεβου μας δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει απο τις καταθεσεις που εκανα μαζι της στο μπουρδελο οταν με αφηνε
να της γλειφω μουνι τουλαχιστον.... τωρα με αφησε να της γλειψω και τα βυζια ενω μου εδωσε και μερικα στοματοφιλα.
Πρωτη φορα τη φιλουσα στο στομα, εχει πολυ απαλα χειλη, καταπινα κατευθειαν οτι σαλιο κολλουσε στα χειλη μου.
Οι ρωγες της αρχισαν να πρηζονται με το πιπιλισμα ενω το μουνι της απο το πολυ καλο γλειψιμο που της εκανα
αρχισε και παλι να σταζει ροζ μουνοζουμο.
Στον πρωτο γυρο εφαγε δυνατο μουνογαμησι σε μπολικες στασεις . Την εβγαλα και λιγο και στο διαδρομο του ξενοδοχειου και την γαμησα εκει στα τεσσερα.
Ευτυχως δε μας πηρε κανεις χαμπαρι.
Στο δευτερο γυρο την εχυσα στο στομα με καποτα ενω με λιγο παρακαλι την επεισα να μου γλειψει τα κρεμαστα ζαρωμεμα αρχιδια μου.
Δεν ηθελε που το εκανε και δεν της αρεσε αλλα στα αρχιδια μου.
Ναι εκανε αυτα που ηθελα και με μεγαλυτερη διαρκεια αλλα και παλι ημουν ανικανοποιητος.
Εφυγα απο το ξενοδοχειο και μετα απο δυο ωρες πηγα και ξαναγαμησα μια φτηνη πορνη του 10ρικου ακαποτα.
Ηθελα το κατι παραπανω απο τη Σαμπινα , ηθελα να της παρω οτι πιο ιερό και προσωπικο εχει. Να μπω στο άβατο της.
Να μπω στο πολυ κλειστο κλαμπ αυτων που την εχουν ξεκωλιασει και οι μαρτυριες τους λενε οτι γαμιεται σα πουτανα απο κωλο και γουσταρει πολυ να της σκιζουν την κωλοτρυπιδα της.
Ωστοσο δεν ειναι θεμα χρηματων μονο, ειναι γνωστη δουλα του χρηματος η Σαμπινα μας αλλα για να της οργωσει καποιος
τον κωλο πρεπει να κινηθει διαφορετικα, δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.
Συμβουλευτηκα ειδικους, εκανα φιλιες, πλησιασα δικους της ανθρωπους, ρωτησα, εμαθα.
Εβαλα ολα τα κομματια του παζλ κατω και τα ενωσα προσεχτικα.
Το αποτελεσμα κυριοι και κυριες μου ???
Καταφερα να της ξεκλειδωσω την πισω τρυπα της και να την βιασω δυνατα.
Της βιασα τοσο δυνατα την κωλοτρυπα οπου η εισαγωγη της στα επειγοντα του Ευαγγελισμου ηταν
αναγκαστικη. Επαθε μερικη ρηξη κωλοσφιγκτηρα μυ !!

Λεπτομερειες για το πως πετυχα αυτο τον αθλο που θα μεινει χαραγμενος στην ιστορια και στο μυαλο της Σαμπινας που θα με θυμαται σε ολη της ζωη, στα επομενα ποστ.......
Ναι καλησπέρα σας .

Ελπίζω να μην ενοχλώ κύριε Δημήτρη , αλλά άργησα να απαντήσω γιατι είμαι νέος στο σάιτ και θέλω να κάνω μια ερώτηση !

Μετά το όργωμα σκοπεύετε να σπυρεται τιποτις ;;

Έχω κάτι πασατέμπο στο σπίτι , φαντάζομαι με τέτοιο γόνιμο χωράφι θα θησαυρίσουμε …
Είναι με αλάτι !

Δεν πιστεύω να πειράξουν τις αιμορροΐδες της θεία Σαμπινας ;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.692
Πόντοι
16.131
Ναι καλησπέρα σας .
Ελπίζω να μην ενοχλώ κύριε Δημήτρη , αλλά άργησα να απαντήσω γιατι είμαι νέος στο σάιτ και θέλω να κάνω μια ερώτηση !
Μετά το όργωμα σκοπεύετε να σπυρεται τιποτις ;;
Έχω κάτι πασατέμπο στο σπίτι , φαντάζομαι με τέτοιο γόνιμο χωράφι θα θησαυρίσουμε …
Είναι με αλάτι !
Δεν πιστεύω να πειράξουν τις αιμορροΐδες της θεία Σαμπινας ;

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.105
Πόντοι
48.067
"Ηθελα το κατι παραπανω απο τη Σαμπινα , ηθελα να της παρω οτι πιο ιερό και προσωπικο εχει. Να μπω στο άβατο της.
Να μπω στο πολυ κλειστο κλαμπ αυτων που την εχουν ξεκωλιασει και οι μαρτυριες τους λενε οτι γαμιεται σα πουτανα απο κωλο και γουσταρει πολυ να της σκιζουν την κωλοτρυπιδα της."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κατα την εξοδο μου μαζι με τη Σαμπινα απο γνωστο ξενοδοχειο του Μεταξουργειου ενας μυστης την αναγνωρισε.
Η Σαμπινα αλλαξε δρομο και πηγε σε σημειο οπου την περιμενε ο γκομενος της μεσα στο αυτοκινητο οσο εγω την ξεσκιζα.
Του την γυρισα πισω κουρελι... ειχε χυσει 2-3 φορες και ηταν πολυ κομμενη, το εβλεπες στα ματια της.
Ηταν ιδρωμενη και ταλαιπωρημενη απο τη βαρια πουτσα που εφαγε.
Του εδωκε ενα γλωσσοφιλο εβγαλε κατι απο την τσαντα της και του εδωσε αλλα δεν ειδα τι.

Οσο εγω παρακολουθουσα το σκηνικο ο γνωστος της Σαμπινας πηρε το θαρρος και ηρθε και μου μιλησε.

-Φιλε περασες καλα με τη Σαμπινα ? Ειμαι πελατης της και την εχω παρει πολλες φορες.
Εγω εδω την στηνω εξω απο τα ξενοδοχεια και κοζαρω κοπελες και πελατες.

-Ναι καλα περασα,δεν το μετανιωνω.

-Κωλο σου εδωσε ?

-Οχι δεν τα κανει αυτα η Σαμπινα...

-ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε ψηλε... τρενα εχουν μπει απο πισω, την εχει ξεκωλιασει πολυς κοσμος για αυτο την παιρνουν ραντεβου στο ξενοδοχειο.
δινει κωλο αβερτα η μικρη, αμα εσενα δε σου εδωσε σε κοροιδεψε να ξερεις.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ηταν ενας χοντρος γλειωδης τυπος που μυριζε ιδρωτιλα και αλκοολ.
Μου ηταν αδυνατο να πιστεψω οτι την ειχε γαμησει αυτος απο κωλο τη Σαμπινα και οχι εγω.

Περασα δυο μερες κλεισμενος μεσα στο σπιτι.
Σκεφτομουν τι μου ειχε πει ο χοντρος τυπος.
Θυμωσα, εβαλα ενα στοχο και ειπα δυνατα μεσα μου ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ! ΜΠΟΡΩ !!

Πηρα το ηλεκτρικο πατινι μου και πηγα παλι εξω απο το ξενοδοχειο οπου βρηκα σε μια γωνια τον τυπο να κοζαρει.
Ηρθε η ωρα να βαλω εμπρος το σχεδιο μου. !! :hi::hi::hi:

Xaramofais

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
63.902
Πόντοι
12.056
"Ηθελα το κατι παραπανω απο τη Σαμπινα , ηθελα να της παρω οτι πιο ιερό και προσωπικο εχει. Να μπω στο άβατο της.
Να μπω στο πολυ κλειστο κλαμπ αυτων που την εχουν ξεκωλιασει και οι μαρτυριες τους λενε οτι γαμιεται σα πουτανα απο κωλο και γουσταρει πολυ να της σκιζουν την κωλοτρυπιδα της."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κατα την εξοδο μου μαζι με τη Σαμπινα απο γνωστο ξενοδοχειο του Μεταξουργειου ενας μυστης την αναγνωρισε.
Η Σαμπινα αλλαξε δρομο και πηγε σε σημειο οπου την περιμενε ο γκομενος της μεσα στο αυτοκινητο οσο εγω την ξεσκιζα.
Του την γυρισα πισω κουρελι... ειχε χυσει 2-3 φορες και ηταν πολυ κομμενη, το εβλεπες στα ματια της.
Του εδωκε ενα γλωσσοφιλο εβγαλε κατι απο την τσαντα της και του εδωσε αλλα δεν ειδα τι.

Οσο εγω παρακολουθουσα το σκηνικο ο γνωστος της Σαμπινας πηρε το θαρρος και ηρθε και μου μιλησε.

-Φιλε περασες καλα με τη Σαμπινα ? Ειμαι πελατης της και την εχω παρει πολλες φορες.

-Κωλο σου εδωσε ?

-ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε ψηλε... τρενα εχουν μπει απο πισω, την εχει ξεκωλιασει πολυς κοσμος για αυτο την παιρνουν ραντεβου στο ξενοδοχειο.
δινει κωλο αβερτα η μικρη, αμα εσενα δε σου εδωσε σε κοροιδεψε να ξερεις.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μου ηταν αδυνατο να πιστεψω οτι την ειχε γαμησει αυτος απο κωλο τη Σαμπινα και οχι εγω.

Πηρα το ηλεκτρικο πατινι μου και πηγα παλι εξω απο το ξενοδοχειο οπου βρηκα σε μια γωνια τον τυπο να κοζαρει.
Πόσα χιλιόμετρα σε βγάζει το πατίνι ξεκλειδωτη και η μπαταρία πόσο κρατάει?:coffee:

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250

-Κωλο σου εδωσε ?

Μητσο κάπου ώπα ρε μπρο , εγώ στα είπα εμπιστεύτηκα και με έκανες ρόμπα σε όλο το bou .

1 είχε ιδρώσει λόγω δυσκοίλιας και ξέρεις ποσο μικρά είναι τα μπάνια στο ξενοδοχείο !!

2 το αλκοόλ ήταν από τα υγρά μωρομάντηλα !

Τελείωσαν τα κανονικά και έβαλα αυτά που είναι για τις επιφάνειες !!

Έτσουξε λιγάκι αλλά αδερφέ μου καναν την σούφρα αόρατη !!!

3 Και δεν είμαι χοντρός , ο θυροειδής μου τα φταίει …

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom