Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και εγω τυπε λες να εχουμε τιποτα;;;;Εγώ το παθαίνω κι όταν τραβάω μαλακια...
και εγω τυπε λες να εχουμε τιποτα;;;;

Ποδολάγνε τι γαμάτο περιστατικό ήταν αυτό ρε?Μήπως το τράβηξες και σε βίντεο!???
![]()
μου εχει τυχει και μενα να εχω 2 παραλληλες σχεσεις και να πηγαινω στις πουτανεςΣας εχει τυχει να εθιστειτε στις πουτανες?
με λιγα λογια σας εχει τυχει να εχετε σχεση κανονικα με κοπελα και το μυαλο σας να ειναι στο να πατε σε κανα μπουρδελο να πηδηξετε?
Δυστηχως εχω περασει απο αυτην την φαση.και ηταν και ευκαιρια να βαλω κανα φραγκο στην ακρη μιας και θα γαμουσα πλεον τσαμπα...
το πρωτο που θα σκεφτει καποιος να με ρωτησει ειναι οτι μαλλον δεν εκανε καλο σεξ η κοπελα μου.Η απαντηση ειναι οχι.η κοπελια εκανε τελειο σεξ και πιπες και απ'ολα...και ομως το μυαλο ηταν να παω σε καμια πουτανα ,να κανω καμια μπουρδελοτσαρκα..
το συμπερασμα κατ'εμε ειναι οτι η χρονια χρηση αγοραιου ερωτα σε ωθει στον εθισμο,κατι παρομοιο με το αλκοολ και το τσιγαρο..δυσκολα τα κοβεις αλλα τα κοβεις αν το θες πραγματικα.η αληθεια ειναι οτι μπορεσα να απο-εθιστω βοηθουμενος απο την οικονομικη κριση μιας και τα 30-40 ευρω για ενα πηδημα σε σχεση μετα 800€ που βγαζω τωρα και οχι τα 1200€ που εβγαζα καποτε με βοηθησε τα μαλα...
να και καπου που βοηθησε η κριση
ποτε προλαβαινες ρε τυπε?![]()
δεν τις γαμουσα καθολου τις γκομενες ενα διαστημα γιατι τις ειχα βαρεθει και τις ελεγα δικαιολογιες προτιμουσα να παω να πληρωσω για ναποτε προλαβαινες ρε τυπε?![]()
με εξιτάρει να διαλεγω και να γαμαω γιατι μπαινεις σε αυτη που σου αρεσειεχει το ρολοι που ειχε η γκομενιτσα στον χαρυ ποττερ.για να μην χανει μαθηματα στο χογκουαρτς.ποτε προλαβαινες ρε τυπε?![]()
με εξιτάρει να διαλεγω και να γαμαω γιατι μπαινεις σε αυτη που σου αρεσειεχει το ρολοι που ειχε η γκομενιτσα στον χαρυ ποττερ.για να μην χανει μαθηματα στο χογκουαρτς.
για να νιωθει Γ Α Μ Α Τ Ο ΣΣΣ ...!και τι τις ειχες ρε τυπε? :-

μηπως ηθελε να γινει ο pimp τους?για να νιωθει Γ Α Μ Α Τ Ο ΣΣΣ ...!![]()
ναι.με το να τις εχει και να μην τις γαμαει.καινοτομιες.μηπως ηθελε να γινει ο pimp τους?![]()
με την μια ειχα 2 μηνα σχεση και με την αλλη 1 χρονο αφου τις βαρεθηκα οπως σου προανεφερα αρχισα με την πρωτη ευκερια που ειχα φραγκα να πηγαινω στις πουτανες και αυτες τις ειχα για τις υπολοιπες μερες αλλα οχι για πολυ μεχρι που η μια αυτη που τα ειχα 1χρονο πηρε το κινητο μου την ωρα που πηγα τουαλετακαι τι τις ειχες ρε τυπε? :-
και ειδε τα μηνυματα δεν μου ειπε τιποτα οταν γυρισα και την πηρε τηλεφωνο το τι εγινε δεν λεγεται διοτι αυτες εγιναν φιλες και στραφηκαν εναντιον μουθα της γαμουσαν αλλοιναι.με το να τις εχει και να μην τις γαμαει.καινοτομιες.
και ειδε τα μηνυματα δεν μου ειπε τιποτα οταν γυρισα και την πηρε τηλεφωνο το τι εγινε δεν λεγεται διοτι αυτες εγιναν φιλες και στραφηκαν εναντιον μου