Νέα

Ethereal Spa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 614
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
498
Like
43.281
Πόντοι
45.097

giorgosgdark

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
7
Πόντοι
0
Το κατάστημα σε ποια διεύθυνση βρίσκεται; Λειτουργεί μόνο με ραντεβού?

Dimitris11

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Ρε παιδιά το κατάστημα αυτό είναι ακόμα ανοικτό; Η Σοφία είναι εκεί;

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
498
Like
43.281
Πόντοι
45.097
Στο μαγαζί έχει επιστρέψει η κωλαρα Λόρι με το σοκολιτι χρώμα και τα μακριά μαύρα μαλλιά. Κωλαρα με τα όλα της

Ακόμα υπάρχει μια προσθήκη
Μια νεαρή 20 Χρόνη Βραζιλιάνα με λευκή επιδερμίδα και κάστανα μακριά μαλλιά με όνομα Angel. Πολύ όμορφη στο πρόσωπο και κορμί κανονικό με λίγες καμπύλες χωρίς σιλικόνες . Οσοι γουστάρουν νεαρές νομίζω θα τους αρέσει πολυ

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
Καλησπέρα !! Η τζενη που ήταν ethereal έχεις υπόψιν που βρίσκεται ? Τα 20χρονα δεν είναι για μένα …

Verdeladose

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Κριτικές
34
Like
1.378
Πόντοι
1.010
Στο μαγαζί έχει επιστρέψει η κωλαρα Λόρι με το σοκολιτι χρώμα και τα μακριά μαύρα μαλλιά. Κωλαρα με τα όλα της

Μια νεαρή 20 Χρόνη Βραζιλιάνα με λευκή επιδερμίδα και κάστανα μακριά μαλλιά με όνομα Angel. Πολύ όμορφη στο πρόσωπο και κορμί κανονικό με λίγες καμπύλες χωρίς σιλικόνες . Οσοι γουστάρουν νεαρές νομίζω θα τους αρέσει πολυ
Πέρασμα με την Λορι.. την οποία είχα πάρει στο Μπακνανά πριν λίγους μήνες ... Η κοπέλα έχει πάρει κιλά στα όρια πριν την βουβάλοποίηση ... Κριμα γιατί ήταν κούκλα ... Εγώ επειδή είμαι κοντά 2 μέτρα και 135 κιλά μου είναι κομπλέ... Για τον μέσο κόσμο πολύ νταρντανα...από υπηρεσίες πίπα με ... Δεκτική σε στάσεις ... Μασάζ καταπληκτικό και μπρούμυτα και ανάσκελα και σώμα σώμα... Τελείωσα πολύ εύκολα την δεύτερη φορά μέσα σε 20 λεπτά... Πολύ καλές υπηρεσιες

sakis_11

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
791
Πόντοι
4.245
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες. Η Τζουλια που ήταν ethereal μηπως έχει κανεις υπόψιν που βρίσκεται ?

Attilas7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
116
Πόντοι
0
Ρε σεις αυτοί δεν σηκώνουν δύο μέρες τώρα το τηλέφωνο...να έκλεισε το ίδρυμα???

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
491
Πόντοι
21

ναι ομτως μιλαμε για κολαρα την εψαχνα να την δοκιμασω ξερει κανεις το εν λογω ιδρυμα που βρισκεται??

Συνημμένα

• - (6).jpg
    - (6).jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 89

Pipisklo2026

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2026
Like
56
Πόντοι
0
Ρε παιδιά λίγο τα φώτα σας επειδή είμαι νέος στο άθλημα. Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις μασάζ, μπορείς απλά να γαμήσεις, σωστά;

Επίσης, από χρεώσεις πώς παίζει το σύστημα και σε τι τιμές (πχ με την ώρα, δυο εκτονώσεις κτλ); Thanks!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom