Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 50.964
- Πόντοι
- 16.411
Γράψε για χαλκούς, δίστυλα, μετασχηματιστές, σκραπατζίδικα και ... μύκονο
Γράψε για χαλκούς, δίστυλα, μετασχηματιστές, σκραπατζίδικα και ... μύκονο![]()

Ξεκίνα να χρεώνεις συνδρομήΩ να σου γαμησω
Ειμαι κοντεντ κριειτόρ
Για ρωτα για Celebre![]()

Αν προσεξεις καλα,εχει ενα δωματιακι πισω.Μεσα υπαρχει ενας τυπος με τα ποδια στο τραπεζι να ρουφαει φραπεδια,ο Ατενεζος ειναιτο ρωτησα για τον Αθηνεζο και μου εβγαλε αυτο...
![]()

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της εποχή μετά ίντερνετ. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν κάποιες δεκαετίες ότι θα υπάρχει κάτι που θα σου λύνει ότι απορία έχεις...επιστημονική φαντασίαΓια πείτε γνώμες για το chat gpt και πως το χρησιμοποιείτε.
Εμένα τελευταία με βοηθάει πολύ με διαφημίσεις στο facebook αλλά και για κάτι στη δουλειά που φτιάχνω και ήθελε προγραμματισμό, αλλά χωρίς να γνωρίζω από προγραμματισμο.
Γενικά το βρίσκω σούπερ.
Εντάξει υπήρχαν και οι ταξιτζήδεςΗ μεγαλύτερη ανακάλυψη της εποχή μετά ίντερνετ. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν κάποιες δεκαετίες ότι θα υπάρχει κάτι που θα σου λύνει ότι απορία έχεις...επιστημονική φαντασία
Και τα μέντιουμ και οι καφετζουδεςΕντάξει υπήρχαν και οι ταξιτζήδες
Δεν είπε κανείς ότι είναι άχρηστο ρε παίκτη, χιούμορ κάνουμε για το πως απεικονίζεται το φόρουμ εκεί.Για πείτε γνώμες για το chat gpt και πως το χρησιμοποιείτε.
Εμένα τελευταία με βοηθάει πολύ με διαφημίσεις στο facebook αλλά και για κάτι στη δουλειά που φτιάχνω και ήθελε προγραμματισμό, αλλά χωρίς να γνωρίζω από προγραμματισμο.
Γενικά το βρίσκω σούπερ.