pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 11.223
- Πόντοι
- 9.095
Η γνωστή από τις αδερφές σοκολάτα;Έχει έρθει και η αδερφή της Καρολίνας ,η Μιράντα στο κατάστημα.
Η γνωστή από τις αδερφές σοκολάτα;Έχει έρθει και η αδερφή της Καρολίνας ,η Μιράντα στο κατάστημα.
σαν εμφανιση ιδια οπως η Καρολινα?Έχει έρθει και η αδερφή της Καρολίνας ,η Μιράντα στο κατάστημα.
Λιγο πιο σκουρόχρωμη . Δεν μοιάζουν πολύσαν εμφανιση ιδια οπως η Καρολινα?
Ε όχι κ δε μοιάζουν. Αν λέμε τελικά αυτή που νομίζωΛιγο πιο σκουρόχρωμη . Δεν μοιάζουν πολύ
Λιγο πιο σκουρόχρωμη . Δεν μοιάζουν πολύ
Πληροφορίες? Δυνατό?Έχει έρθει και η αδερφή της Καρολίνας ,η Μιράντα στο κατάστημα.
Δεν δοκίμασα είμαι ταγμένος στην ΣοφίαΣτο προγραμμα καλή?
Αν σου αρέσουν οι μελαμψες εμφανισιακά είναι πολύ οκΠληροφορίες? Δυνατό?
Ναι ανοικτό με Σοφία κανονικαΡε παιδιά το κατάστημα αυτό είναι ακόμα ανοικτό; Η Σοφία είναι εκεί;
Ευχαριστώ ZeroTolerance!Ναι ανοικτό με Σοφία κανονικα
Στο Μπουζιανη 2 ειναιΚαλησπέρα !! Η τζενη που ήταν ethereal έχεις υπόψιν που βρίσκεται ? Τα 20χρονα δεν είναι για μένα …
Πέρασμα με την Λορι.. την οποία είχα πάρει στο Μπακνανά πριν λίγους μήνες ... Η κοπέλα έχει πάρει κιλά στα όρια πριν την βουβάλοποίηση ... Κριμα γιατί ήταν κούκλα ... Εγώ επειδή είμαι κοντά 2 μέτρα και 135 κιλά μου είναι κομπλέ... Για τον μέσο κόσμο πολύ νταρντανα...από υπηρεσίες πίπα με ... Δεκτική σε στάσεις ... Μασάζ καταπληκτικό και μπρούμυτα και ανάσκελα και σώμα σώμα... Τελείωσα πολύ εύκολα την δεύτερη φορά μέσα σε 20 λεπτά... Πολύ καλές υπηρεσιεςΣτο μαγαζί έχει επιστρέψει η κωλαρα Λόρι με το σοκολιτι χρώμα και τα μακριά μαύρα μαλλιά. Κωλαρα με τα όλα της
Ακόμα υπάρχει μια προσθήκη
Μια νεαρή 20 Χρόνη Βραζιλιάνα με λευκή επιδερμίδα και κάστανα μακριά μαλλιά με όνομα Angel. Πολύ όμορφη στο πρόσωπο και κορμί κανονικό με λίγες καμπύλες χωρίς σιλικόνες . Οσοι γουστάρουν νεαρές νομίζω θα τους αρέσει πολυ
ναι ομτως μιλαμε για κολαρα την εψαχνα να την δοκιμασω ξερει κανεις το εν λογω ιδρυμα που βρισκεται??Στο μαγαζί έχει επιστρέψει η κωλαρα Λόρι με το σοκολιτι χρώμα και τα μακριά μαύρα μαλλιά. Κωλαρα με τα όλα της
Ακόμα υπάρχει μια προσθήκη
Μια νεαρή 20 Χρόνη Βραζιλιάνα με λευκή επιδερμίδα και κάστανα μακριά μαλλιά με όνομα Angel. Πολύ όμορφη στο πρόσωπο και κορμί κανονικό με λίγες καμπύλες χωρίς σιλικόνες . Οσοι γουστάρουν νεαρές νομίζω θα τους αρέσει πολυ