Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΟΧΙ ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕΣήμερα είδα καινούργια κοπέλα στο κατάστημα.
Ρωσίδα σχετικά ψιλή με κανονικο σώμα 2αρι στηθος πολύ ξανθια, μαύρισμενη φουλ με πολλα τατουάζ στο σώμα κ ειδικά στα χέρια.
Μιλφακι που δείχνει έμπειρο και μπαρουτοκαπνισμενο.
Μιρά το όνομα που συστήθηκε.
Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν παραπάνω;;;
ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣΣήμερα Κυριακή είναι ανοιχτά;
Εξωκοινοβουλευτικος δηλΈχει έρθει στο κατάστημα ένα 20 χρόνο μπιμπελό φοβερο. Κοκκινομάλλα. Με ενημέρωσε έξω θεσμικός . Το απόγευμα ίσως ξέρω περισσότερα
Παλιό μέλος για την ακρίβεια με περγαμηνές στα μασάζ που στην πορεία αποφάσισε να αποσυρθεί στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο.Εξωκοινοβουλευτικος δηλ
Καλημερα και καλη εβδομαδα.Ελληνιδα το μωρο η ξενο?Παλιό μέλος για την ακρίβεια με περγαμηνές στα μασάζ που στην πορεία αποφάσισε να αποσυρθεί στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο.
Ταλια το όνομα της νέας κοπέλας. Πετιτ με στήθος ποίημα λευκή επιδερμίδα και κόκκινο μαλλί.ψιλοαβγαλτη μου είπε ο εν λόγω αλλά έμεινε ικανοποιημένος
ΑλλοδαπηΚαλημερα και καλη εβδομαδα.Ελληνιδα το μωρο η ξενο?
Με τηλέφωνο όπως παλιά.Ανοίγουν τώρα με το κουδούνι?
Γιατί τηλέφωνο δεν απαντούν.
η Βιβή δεν είναι κακή εμφανισιακά....για βραζιλιάνα μιλάμε με ωραίες αναλογίες και όμορφο προσωπάκι...τώρα για μέσα δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα....αλλά η εμφάνιση της είναι αρκετά καλή κατ' εμέ και όχι "μέτρια" . Βέβαια γούστα είναι αυτά...Όσο για την Θάλεια μιλάμε για προς skinny αδύνατο και πρόσωπο "δύσκολο" για μένα...Μόνο με τηλέφωνο πριν φιλαράκι! Αν και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να γίνει όλη αυτή διαδικασία γιατί εκεί τα προγράμματα είναι πολύ απλά! Τουλάχιστον με αγάπη και με Κατερίνα που έχω περάσει εγώ ούτε φιλία με το ζόρι χαϊδέματά χαμηλά και γενικά τα κορίτσια εκεί είναι το ίδιο στυλ δεν ξέρω αν σκάσεις βέβαια κανένα διακοσάρι χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο! Αλλά γενικά εμένα δε με γεμίζει αυτό!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όσο για την Βιβή που λέει ο φίλος για μένα μία μέτρια εμφάνιση με Γεμάτο σώμα δεν ξέρω βέβαια από υπηρεσίες πως είναι!
σπουδαία νέα!!!!!!!!!!!!! Να ηχήσουν οι καμπάνες!!!!!!!Σήμερα στο μαγαζί ήταν η Βιβή και η όμορφη μικρή κοκκινομάλλα η Ταλια που είναι μπιμπελό .
Από αύριο ξεκινάει και η μιλφ Ρωσίδα Σοφία που επέστρεψε μετά από μικρή απουσία ένας μήνος περίπου