You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ethereal Spa
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 502
- Εμφανίσεις 149K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
hanszimer
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2022
- Κριτικές
- 52
- Like
- 1.729
- Πόντοι
- 4.380
Σήμερα είδα καινούργια κοπέλα στο κατάστημα.
Ρωσίδα σχετικά ψιλή με κανονικο σώμα 2αρι στηθος πολύ ξανθια, μαύρισμενη φουλ με πολλα τατουάζ στο σώμα κ ειδικά στα χέρια.
Μιλφακι που δείχνει έμπειρο και μπαρουτοκαπνισμενο.
Μιρά το όνομα που συστήθηκε.
Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν παραπάνω;;;
Ρωσίδα σχετικά ψιλή με κανονικο σώμα 2αρι στηθος πολύ ξανθια, μαύρισμενη φουλ με πολλα τατουάζ στο σώμα κ ειδικά στα χέρια.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.768
- Πόντοι
- 42.697
Η Σοφία φεύγει και θα είναι στο μαγαζί μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο οπότε σπεύσατε οσοι ενδιαφερεστε
Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.001
- Πόντοι
- 81
Σήμερα Κυριακή είναι ανοιχτά;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.270
- Πόντοι
- 6.286
ΟΧΙ ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕΣήμερα είδα καινούργια κοπέλα στο κατάστημα.
ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣΣήμερα Κυριακή είναι ανοιχτά;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.768
- Πόντοι
- 42.697
Έχει έρθει στο κατάστημα ένα 20 χρόνο μπιμπελό φοβερο. Κοκκινομάλλα. Με ενημέρωσε έξω θεσμικός . Το απόγευμα ίσως ξέρω περισσότερα
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.270
- Πόντοι
- 6.286
Εξωκοινοβουλευτικος δηλΈχει έρθει στο κατάστημα ένα 20 χρόνο μπιμπελό φοβερο. Κοκκινομάλλα. Με ενημέρωσε έξω θεσμικός . Το απόγευμα ίσως ξέρω περισσότερα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.768
- Πόντοι
- 42.697
Παλιό μέλος για την ακρίβεια με περγαμηνές στα μασάζ που στην πορεία αποφάσισε να αποσυρθεί στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο.Εξωκοινοβουλευτικος δηλ
Ταλια το όνομα της νέας κοπέλας. Πετιτ με στήθος ποίημα λευκή επιδερμίδα και κόκκινο μαλλί.ψιλοαβγαλτη μου είπε ο εν λόγω αλλά έμεινε ικανοποιημένος
Nteminio(2)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.203
- Πόντοι
- 2.390
Καλημερα και καλη εβδομαδα.Ελληνιδα το μωρο η ξενο?Παλιό μέλος για την ακρίβεια με περγαμηνές στα μασάζ που στην πορεία αποφάσισε να αποσυρθεί στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο.
Ταλια το όνομα της νέας κοπέλας. Πετιτ με στήθος ποίημα λευκή επιδερμίδα και κόκκινο μαλλί.ψιλοαβγαλτη μου είπε ο εν λόγω αλλά έμεινε ικανοποιημένος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.768
- Πόντοι
- 42.697
ΑλλοδαπηΚαλημερα και καλη εβδομαδα.Ελληνιδα το μωρο η ξενο?
hanszimer
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2022
- Κριτικές
- 52
- Like
- 1.729
- Πόντοι
- 4.380
Στο κατάστημα δεν βρήκα την Σοφία . Μου είπαν από το μαγαζί πως επιστρέφει τέλη αυτού του μήνα πάλι μάχιμη.
Ανταυτού ψήθηκα και πήρα ντούο την Αγάπη το μιλφακι και την Ταλια την καινούργια μικρή που γράφτηκε εδώ. Ωραίος συνδιασμός ταιριάζουν. Και οι δύο αδύνατες η μία μιλφ η Αγάπη η Ταλια μικρή σχετικά συντονίζονται ταιριάζουν και αποδίδουν μαζί.καλα μασάζ μην φανταστείτε αλλά ερωτική ώρα φουλ οκ με δύο ωραία κορμιά. Αξιζει
Ανταυτού ψήθηκα και πήρα ντούο την Αγάπη το μιλφακι και την Ταλια την καινούργια μικρή που γράφτηκε εδώ. Ωραίος συνδιασμός ταιριάζουν. Και οι δύο αδύνατες η μία μιλφ η Αγάπη η Ταλια μικρή σχετικά συντονίζονται ταιριάζουν και αποδίδουν μαζί.καλα μασάζ μην φανταστείτε αλλά ερωτική ώρα φουλ οκ με δύο ωραία κορμιά. Αξιζει
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.768
- Πόντοι
- 42.697
Με τηλέφωνο όπως παλιά.Ανοίγουν τώρα με το κουδούνι?
Γιατί τηλέφωνο δεν απαντούν.
Έχει έρθει καινούργια ξανθιά Βραζιλιάνα τούμπανο.με λευκή επιδερμίδα ορισμένα τατουάζ ξανθό μαλλί μακρυ ωραίες καμπύλες και φοβερή κωλαρα που το βασικό την δίνει (με έξτρα) Βιβή το όνομα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.768
- Πόντοι
- 42.697
Η Ελληνίδα Άννα η ψιλή όμορφη με τα ωραία μεγάλα φυσικά βυζιά έχει επιστρέψει στο μαγαζί αλλά δεν είναι εκεί όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες.....κάτι σαν φαντομας- Λόττο αν σου κατσει
Verdeladose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.093
- Πόντοι
- 990
Εγώ είχα πάρει πριν λίγες μέρες 3 φορές τηλέφωνο και δεν απαντσουσανε ...
Μόνο με τηλέφωνο πριν φιλαράκι! Αν και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να γίνει όλη αυτή διαδικασία γιατί εκεί τα προγράμματα είναι πολύ απλά! Τουλάχιστον με αγάπη και με Κατερίνα που έχω περάσει εγώ ούτε φιλία με το ζόρι χαϊδέματά χαμηλά και γενικά τα κορίτσια εκεί είναι το ίδιο στυλ δεν ξέρω αν σκάσεις βέβαια κανένα διακοσάρι χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο! Αλλά γενικά εμένα δε με γεμίζει αυτό!
Όσο για την Βιβή που λέει ο φίλος για μένα μία μέτρια εμφάνιση με Γεμάτο σώμα δεν ξέρω βέβαια από υπηρεσίες πως είναι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όσο για την Βιβή που λέει ο φίλος για μένα μία μέτρια εμφάνιση με Γεμάτο σώμα δεν ξέρω βέβαια από υπηρεσίες πως είναι!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.768
- Πόντοι
- 42.697
Σήμερα στο μαγαζί ήταν η Βιβή και η όμορφη μικρή κοκκινομάλλα η Ταλια που είναι μπιμπελό .
Από αύριο ξεκινάει και η μιλφ Ρωσίδα Σοφία που επέστρεψε μετά από μικρή απουσία ένας μήνος περίπου
Από αύριο ξεκινάει και η μιλφ Ρωσίδα Σοφία που επέστρεψε μετά από μικρή απουσία ένας μήνος περίπου
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.270
- Πόντοι
- 6.286
η Βιβή δεν είναι κακή εμφανισιακά....για βραζιλιάνα μιλάμε με ωραίες αναλογίες και όμορφο προσωπάκι...τώρα για μέσα δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα....αλλά η εμφάνιση της είναι αρκετά καλή κατ' εμέ και όχι "μέτρια" . Βέβαια γούστα είναι αυτά...Όσο για την Θάλεια μιλάμε για προς skinny αδύνατο και πρόσωπο "δύσκολο" για μένα...Μόνο με τηλέφωνο πριν φιλαράκι! Αν και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να γίνει όλη αυτή διαδικασία γιατί εκεί τα προγράμματα είναι πολύ απλά! Τουλάχιστον με αγάπη και με Κατερίνα που έχω περάσει εγώ ούτε φιλία με το ζόρι χαϊδέματά χαμηλά και γενικά τα κορίτσια εκεί είναι το ίδιο στυλ δεν ξέρω αν σκάσεις βέβαια κανένα διακοσάρι χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο! Αλλά γενικά εμένα δε με γεμίζει αυτό!
σπουδαία νέα!!!!!!!!!!!!! Να ηχήσουν οι καμπάνες!!!!!!!Σήμερα στο μαγαζί ήταν η Βιβή και η όμορφη μικρή κοκκινομάλλα η Ταλια που είναι μπιμπελό .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 62K
- Απαντήσεις
- 637
- Εμφανίσεις