Νέα

Εσεις που (σταθερα) ΔΕΝ εχετε γκομενα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.340
Πόντοι
4.705
... πώς ρυθμιζετε τις εξοδους σας??

Εστω, πχ, οτι θελετε να πατε σ' ενα live, ή σε ενα μπαρακι που ομως πεφτει λιγο μακρια απο την περιοχη σας.
Πατε μονοι? Ή χιλιοπαρακαλατε καποιον φιλο και ΑΝ...

Προσωπικα, ποτε δεν ειχα γκομενα. Αλλα στ' αρχιδια μου για τα συναισθηματικα κλπ. Ελαχιστες γκομενες θα μπορουσαν να με καταλαβουν, ενω και το γαμησι το βρισκω ανα πασα στιγμη απο 10 ευρω. Εν ολιγοις, ειναι σπανιες οι φορες που μου κακοφαινεται η ελλειψη γκομενας.

ΩΣΤΟΣΟ, εχω παρατηρησει πως ειναι ολο και πιο δυσκολο να βρω ατομα που θα ακολουθησουν το προγραμμα μου, σε ψυχαγωγικες επιλογες. Οι περισσοτερι φιλοι ειναι δεσμευμενοι, αλλοι ειναι στο εξωτερικο, αλλοι υπηρετουν... αλλα και μεταξυ των διαθεσιμων, δεν ειναι ευκολο να κανονισω κατι (αλλος βαριεται, αλλος δεν εχει λεφτα κλπ).
Ετσι, πολλες φορες παω μονος μου. Και δεν το μετανιωνω, αν το προγραμμα ειναι καλο.

Αλλα, ορισμενες φορες, αυτο με κανει να νιωθω αμηχανα.
Πχ, σημερα ειχα αποφασισει να βρεθω σ' ενα live μονος, γτ οι φιλοι μου με εγραψαν.
Οταν εφτασα δεν ειχε ακομα ξεκινησει, οποτε αποφασισα να κανω μια βολτα (η εν λογω περιοχη εχει πολυ κλασσικες διαδρομες για ποδαροδρομο). Σε ΑΠΕΙΡΑ σημεια της βολτας μου ηταν ακροβολισμενα ζευγαρακια που χαμουρευονταν κι εγω φαινομουν σαν ηδονοβλεψιας που περνουσα απο κει. Μετα, πηγα στο μαγαζι, οπου τυγχανει να ξερω το μεγαλυτερο μερος του crew, κι ενιωθα ασχημα γτ δεν ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα μονος, αρα αυτο με παγιωνει ως weirdo.

Overall: Ελαχιστο ψυχικο - συναισθηματικο προβλημα απο την ελλειψη γκομενας. Αρκετα μεγαλο κοινωνικο.
Εσεις τι κανετε?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Κορυφαίες Διεθνείς Πορνοανταποκρίσεις
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.840
Πόντοι
35.668
Είσαι ελεύθερος, βλέπεις ευτυχισμένα ζευγάρια.
Είσαι σε σχέση, βλέπεις ευτυχισμένους ελεύθερους.
Είσαι μεθυσμένος, στ'αρχίδια σου όλα..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
250
Πόντοι
36
εχεις απολυτο δικιο καμμια φορα ισχυει ασχετα με το εαν εχεις σταθερα η οχι γκομενα
ειναι η ελληνικη κοινωνια  που ειναι φτιαγμενη ετσι .

Εμενα εξωτερικο καποια χρονια εκει το να βγεις μονος η μονη ειναι παρα πολλη φυσιολογικο
Εκει και εγω εβγαινα σχεδον  μονος εκανα οτι ηθελα τζαμι μιλαμε  (δεν καθομουνα να ρωτησω γιατι ολοι οι φιλοι μου ολο και κατι θα ειχαν οποτε αναγκαστικα εβγαινα) και κανεις δεν ειχε προβλημα  ιδιαιτερα  ισα ισα γνωριζα και κοσμο καργα γιατι σιγουρα υπηρχαν και αλλοι που θελανε να νγωρισουν κοσμο ειτει για να μεγαλωσουν τον κυκλο τους ειτε γιατι δεν ειχαν φιλους ειτε γιατι ηταν νεοι στην πολη.

Το ιδιο βεβαια ελλαδα δεν γινενται γιατι κριτικαρει ο κοσμος και οταν εισαι καπου το  και το αισθανεσαι αυτο
εδω ελλαδα θεωρεισαι οπως λες wirdo.

δες οταν βγεις εξω ποσοι κυκλοφορουν σε club μονοι?
δες ποσες φορες σου εχεοι γνωρισει καποιος καποιον/α και εχεις κανει παρεα απο αυτους

ειμαστε πολλη κομπλεξικοι σαν  λαος  εξωτερικο ειναι πιο απελευθερωμενοι σε αυτα

παρε παραδειγμα απο φιλους και γνωσοτυς ποσοι σε εχουν βοηθησει και θα καταλαβεις τι εστι ελλαδα.

Δυστηχως δεν θελω και τα λεω αλλα ειναι μια αληθεια και οσο πιο γρηγορα την  καταλαβεις τοσο το καλυτερο για να βρεις τροπο να λυσεις το προβλημα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.336
Πόντοι
2.636
Εμείς έχουμε κόλημα με την αγαμία μας (ή έστω επειδή κυκλοφορούμε μόνοι).Πιστεύω όλων των
υπολοίπων αν θα σχολιάσουν δλδ στ αρχίδια τους.Πόσες φορές και για πόσο χρόνο ασχολήθηκες
εσύ με άλλους,εκτός αν είναι καύτης ο άλλος και μπάκουρας,να φοράει στραβά την περούκα και τέτοια.

Μη μασάς και κάνε ότι νοιώθεις.Εγώ παρεπιπτόντως μόνο να κυκλοφορήσω δεν μπορώ να το κάνω μόνος.
Όλα τ άλλα μόνος τα κάνω,εξαιρουμένων κάποιων παρτουζων.

Επισκέπτης
Κόψε τις εξόδους και εφάρμοσε το νόμο του Picker. Αν γαμάς μέρα παρά μέρα δεν θα έχεις καμία ανάγκη για ψυχαγωγία σε κλαμπ, μπαρ, λαϊβάδικα κτλ. Κι εγώ κάποτε έβγαινα συνέχεια σε ροκάδικα και λαϊβάδικα και τα βαρέθηκα τελείως. Αν ο σκοπός της ζωής σου γίνει το να γαμάς συνέχεια και να μη μαλακίζεσαι ποτέ, θα τα βαρεθείς κι εσύ. Το πολύ-πολύ να έχεις καναδυό φίλους-μπακούρια και να πηγαίνετε καμιά βόλτα την εβδομάδα να τα λέτε. Δεν θα χρειάζεσαι κάτι παραπάνω γιατί θα είσαι απασχολημένος με το να γαμάς.

Φιλικά, από έναν 36-άρη που σε καταλαβαίνει απόλυτα, γιατί ήταν εκεί που είσαι.  ;)

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
φιλε το θεμα ειναι πως νιωθεις εσυ, και αυτο φαινεται. δυστυχως

εγω εχω παγιωσει το να βγαινω μονος μου. γιατι σε καποια φαση καταλαβα οτι εκανα παρεα με μαλακες μονο και μονο για να μην ειμαι μονος μου.
φυσικα και ενιωθα σαν εσενα αλλα σιγα σιγα αυθορμητα αλλαξε η διασκεδαση μου. και αλλαξαν και τα μερη που παω.
και σιγουρα βρηκα τροπους να μενω στο σπιτι. γιατι πριν εβγαινα ΚΑΘΕ μερα. τωρα βγαινω πιο λιγο.

παω γυμναστηριο, παω στο παρκο με τον σκυλο μου ενω παλια τον εβγαζα με το λουρι γυρω-γυρω γρηγορα για να βγω με την "παρεα"
και στο παρκο γαμουσα κιολας μια σκυλομαμα και τωρα καβλαντιζω αλλη. ενω με την παρεα οποτε εσκαγε γκομενα την μαρκαρανε συνεχεια οι κομπλεξικοι.
αλλα ολοι οι μαλακες οι ελληνες (και οι ξενοι απλα μιλαμε για εμας) αντι να κατσουμε να μιλισουμε και να κοινωνικοποιηθουμε σαν ανθρωποι εμεις θελουμε να παμε να πληρωνουμε καφεδες και ποτα για να κανουμε το "παρεακι" ενω μπορουμε να το κανουμε τσαμπα και πολυ καλυτερα και να γνωρισουμε και νεο κοσμο...

και σε μαγαζια βγαινω 1 φορα αντε 2 την βδομαδα και ΜΟΝΟ αν αξιζει.

και πλεον δεν παιρνω κανεναν τηλεφωνο ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ και διαλεγω!!! ενω πριν παρακαλαγα οπως ολοι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
και κατι αλλο οταν βγαινεις καθε μερα γινεσαι πρεζακι δεν μπορεις να κατσεις μεσα και βγαινεις μονο και μονο για να ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ

ενω αν βγαινεις λιγο και οταν πραγματικα θελεις βγαινεις και ευχαριστιεσαι.

και καλυτερο και πιο οικονομικα....

Επισκέπτης

Εστω, πχ, οτι θελετε να πατε σ' ενα live, ή σε ενα μπαρακι που ομως πεφτει λιγο μακρια απο την περιοχη σας.

Προσωπικα, ποτε δεν ειχα γκομενα. Αλλα στ' αρχιδια μου για τα συναισθηματικα κλπ. Ελαχιστες γκομενες θα μπορουσαν να με καταλαβουν, ενω και το γαμησι το βρισκω ανα πασα στιγμη απο 10 ευρω. Εν ολιγοις, ειναι σπανιες οι φορες που μου κακοφαινεται η ελλειψη γκομενας.

ΩΣΤΟΣΟ, εχω παρατηρησει πως ειναι ολο και πιο δυσκολο να βρω ατομα που θα ακολουθησουν το προγραμμα μου, σε ψυχαγωγικες επιλογες. Οι περισσοτερι φιλοι ειναι δεσμευμενοι, αλλοι ειναι στο εξωτερικο, αλλοι υπηρετουν... αλλα και μεταξυ των διαθεσιμων, δεν ειναι ευκολο να κανονισω κατι (αλλος βαριεται, αλλος δεν εχει λεφτα κλπ).
Ετσι, πολλες φορες παω μονος μου. Και δεν το μετανιωνω, αν το προγραμμα ειναι καλο.

Πχ, σημερα ειχα αποφασισει να βρεθω σ' ενα live μονος, γτ οι φιλοι μου με εγραψαν.
Οταν εφτασα δεν ειχε ακομα ξεκινησει, οποτε αποφασισα να κανω μια βολτα (η εν λογω περιοχη εχει πολυ κλασσικες διαδρομες για ποδαροδρομο). Σε ΑΠΕΙΡΑ σημεια της βολτας μου ηταν ακροβολισμενα ζευγαρακια που χαμουρευονταν κι εγω φαινομουν σαν ηδονοβλεψιας που περνουσα απο κει. Μετα, πηγα στο μαγαζι, οπου τυγχανει να ξερω το μεγαλυτερο μερος του crew, κι ενιωθα ασχημα γτ δεν ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα μονος, αρα αυτο με παγιωνει ως weirdo.

Overall: Ελαχιστο ψυχικο - συναισθηματικο προβλημα απο την ελλειψη γκομενας. Αρκετα μεγαλο κοινωνικο.
Εσεις τι κανετε?
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλύτερα μόνος, παρά με μπακουροπαρέες σαν τον Μπόλντη.
Ο μόνος μπορεί να πει πολλά παραμύθια.

Αυτός που είναι σε μπακουροπαρέα, είναι τελειωμένος.

Φυσικά όλα είναι καλύτερα από τη μπαζογαμία.
Ακόμη και ένας τίμιος θάνατος , δια της αυτοκτονίας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
ε ρε κακομοιριά και ξερο ψωμι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366

Εσεις τι κανετε?
αμα δεν ειχες γκομενα ποτε,εισαι ιδανικος για νωντοτυπος.εχουν φτιαξει την κοινοτητα τους,βγαινουν παντα παρεα,στα μπουρδελα,και ειναι ευτυχισμενοι.γινε και εσυ.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Oι αρχηγοι βγαινουν μονοι παντου και παντα.
Δεν χρειαζονται κανεναν και δεν εχουν αναγκη κανεναν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.381
Πόντοι
12.135
αμα δεν ειχες γκομενα ποτε,εισαι ιδανικος για νωντοτυπος.εχουν φτιαξει την κοινοτητα τους,βγαινουν παντα παρεα,στα μπουρδελα,και ειναι ευτυχισμενοι.γινε και εσυ.
τρωνε κ φαλαφελ.... :grin:

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
ολα στο μυαλο ειναι..

μπορει να εισαι με παρεα και να νιωθεις μονος

το βασικο ειναι να εχεις κοινα ενδιαφεροντα με τους φιλους

τωρα για το οτι δεν εχεις γκομενα,

εμενα μου ειχε πει καποτε ενας σοφος ανθρωπος του σαιτ οτι

''ψαχνεις σε λαθος μερη''..και ειχε πολυ μεγαλο δικιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom