Ξεκίνησε μια καινούργια πιτσιρίκα η οποία μπριζολιαζει αλλά το προφίλ στο instagram το έκλεισε ή τις το κλείσανε από αναφορές δεν ξέρω τι παίχτηκε και συνεχίζει με Viber WhatsApp αν σε ενδιαφέρει στείλε p.m να σου δώσω αριθμό διότι το instagram δεν το λειτουργεί
Καλησπέρα συναγωνιστές , όποιος γνωρίζει μουνια από το instagram που κάνουν βίζιτες ας μου στείλει pm περιοχή Αθήνα Κόρινθος λουτρακι Πάτρα να περνάτε καλά να γαματε καλύτερα
Εγώ φίλε πήδηξα αυτήν εδώ πριν κάτι μήνες. Από το insta σε στέλνει στο onlyfans, σου ρουφάει κάνα 2 βίντεο και μετά σε πάει στο παρασύνθημα. Δεν ξέρω αν ακόμη το κάνει. Μου το ζήτησαν και σε ένα άλλο νήμα και το έβαλα πριν κάτι μέρες αλλά αφού ρωτάς. Μην δώσει κανείς χρήμα προτού την ρωτήσει πρώτα. Αν όχι μαύρο και μπλοκ. Τότε ήταν στα ξεκινήματα και μπορεί να έχει αλλάξει η φάση.
Ξεκίνησε μια καινούργια πιτσιρίκα η οποία μπριζολιαζει αλλά το προφίλ στο instagram το έκλεισε ή τις το κλείσανε από αναφορές δεν ξέρω τι παίχτηκε και συνεχίζει με Viber WhatsApp αν σε ενδιαφέρει στείλε p.m να σου δώσω αριθμό διότι το instagram δεν το λειτουργεί