Νέα

Ερώτηση για μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drclaw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Παίχτες μου βλέπω διάφορα καταστήματα που προσφέρουν μασάζ αλλά ουσιαστικά λειτουργούν σαν στούντιο. Αυτό καταλαβαίνω δηλαδή από τις κριτικές γιατί δεν έχω επισκευθεί. Τι διαφορά έχει ένα "μασαζ" που γαμάς από ένα στούντιο; Υπάρχει περίπτωση να πάω σε ένα τέτοιο μασαζ και να μου κάνουν τσιριμόνιες;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Με όλο το συμπάθειο: έχεις λογαριασμό εδώ και 12 χρόνια και έχεις ακόμη απορίες;

Ας προσπαθήσω να πω δύο λόγια, εν συντομία, όποιος θέλει συμπληρώνει.

Σε γενικές γραμμές, στα μασάζ υπάρχουν μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες σε σχέση με τα στούντιο. Θα βρεις και μερικές μικρότερες, αλλά όχι τα πιπίνια των στούντιο. Επίσης, μάλλον τα στούντιο υπερτερούν και σε θέμα εμφάνισης (και αυτά όμως πάνε από το κακό στο χειρότερο). Τα μασάζ τα προσφέρουν όλα σε ένα πακέτο, δεν πληρώνεις έξτρα υπηρεσίες: ότι κάνει μία κοπέλα, το κάνει στην προκαθορισμένη τιμή(αν και σε μερικά μπορεί να ζητήσουν κάτι παραπάνω για πίσω πόρτα). Στα στούντιο πληρώνεις ανάλογα το πρόγραμμα που διαλέγεις. Φυσικό λοιπόν, το μασάζ να συμφέρει οικονομικά(στο στούντιο, για να πάρεις το πλήρες πακέτο ή να κλείσεις για 1 ώρα, πληρώνεις σαν να παίρνεις βίζιτα γραφείου, που εκεί πας σε άλλο επίπεδο, υποθετικά πάντα).

Τσιριμόνιες, τι εννοείς; Να πας και να μην προσφέρουν κάτι παραπάνω από... μασάζ; Μου έτυχε και αυτό κάποτε :2funny:

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.191
Πόντοι
8.236
Όσο αφορά τα sex studio δεν εχω εμπειρία γιατι τα εχω επισκεφτεί μονο 2 φορες περνώντας με απλο πρόγραμμα. H διαφορά τους από τα μασάζ είναι πρωτα η εμφάνιση κ η ποικιλία των κοριτσιών κ κυρίως η τιμή γιατί σε ενα sex studio καθε υπηρεσία χρεώνεται με + του αρχικού απλού προγράμματος.

Για τα μασατζιδικα που εχω πάει παρα πολλές φορες θα μιλήσω ώστε οταν πας θα πρέπει να γνωρίζεις κ την πολιτική τους που έχει η πληοψηφια τους...
Αναλυτικά στο περίπου οι χρονοι:

Προγραμμα μισής ώρας:
15 λεπτά μασαζ/ 15 λεπτά ερωτικό παιχνίδι/1 εκτόνωση

Προγραμμα 45 λεπτών : 15-20 λεπτά μασάζ κ το υπόλοιπο ερωτικό παιχνίδι/1 εκτόνωση

Προγραμμα μιας ώρας:
15 λεπτά ερωτικό παιχνίδι /30 λεπτά μασάζ κ 15 λεπτά ξανά ερωτικό παιχνίδι/ 2 εκτονώσεις.

Η συγκεκριμένη πολιτική ( την οποία άκουσα πρώτη φορα απο 3 διαφορετικές κοπέλες σε 3 διαφορετικα μασάζ) κ οι χρόνοι ειναι κατά προσέγγιση κ την ακολουθούν οι πληοψηφια των μασατζιδικων....
Αυτο όλο μπορεί κ ίσως να αλλάξει σε συνεννόηση πάντα πελάτη με την κοπέλα μέσα στα πριβε....

Αυτό εχει δείξει η δική μου εμπειρία στο χώρο των μασατζιδικων..

Rtn

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Κάποιοι πού είναι χρόνια εδώ στο,site, κ γνωρίζουν πολλά ας δώσουμε τα φώτα τους στον ανθρώπο ποια μασάζ αξίζουν νά επισκεφθεί

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Παίχτες με ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήμουν "ανενεργός" για κάποια χρόνια για αυτό και δεν ήξερα για τα μασάζ. Παλιότερα θυμάμαι ότι δεν ήταν σίγουρη η εκτόνωση για αυτό και ρώτησα, μη πάω και φάω φόλα.

Επίσης όπως είπε ο φίλος, αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο καλό μασατζιδοκο να μας το πει, αν και φαντάζομαι εξαρτάται περισσότερο από το κορίτσι που θα πάρεις...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Τα νήματα που υπάρχουν σχετικά δες, για μασάζ. Διαφημίζονται στον ιστότοπο και υπάρχουν κριτικές για αρκετές κοπέλες και συνεχής, καθημερινή ενημέρωση. Δες και ποιά σε βολεύουν και αποφάσισε. Υποθέτω, μιλάμε για την Αθήνα.

The-Boy

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Να ρωτήσω σχετικά για τα μασάζ πού βγάζουν στα Σοσιαλ έχει δοκιμάσει κανείς ; έχει πάρει κανείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom