Νέα

«Εναλλακτικές» κοπέλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasN99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Τι θες να πεις τυπάρα ;
Δεν τηγανίζει μελιτζάνες με κουρκούτι σε χαμαιτυπείο με χάρτινα τραπεζομάντηλα
να θέλει να κάνει μπάνιο μόλις έρθει ... στο χώρο μου . Για να φύγει η τηγανίλα .

Να την πάω λες για ριμπ άϊ , να φανώ άπλας ;
Δεν είναι καμιά φακλάνα , στυλιάρι ειναι . Για σαλατικά την κόβω.
θα ακούει τα βυνίλια του παππού σου θα της απαγορεύσεις και να κατουρήσει θα έχετε ψάξει και για πάρκινγκ κάνα 45λεπτο

ωραία θα περάσει θα ξανάρθει :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.128
Πόντοι
6.256
Δεν παίρνει διουρητικά ρε. Τι την πέρασες ;

Παρκάρει στην αυλή μου .... έχει άπλετο χώρο ...
Δεν είμαι στους αμπελόκηπους .... ούτε αυτή , γιαυτό έχει ΙΧ.
έχεις και αυλή στους αγ. ανάργυρους? είναι από αυτά τα προσφυγικά παλιά σπίτια που κρίθηκαν κατεδαφιστέα στο σεισμό του 99? :2funny:

MPERTOS

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Like
276
Πόντοι
21
Καλησπερα, ειδα στους διπλα οτι ξαναηρθε/ξεκινησε μια Nika Top, δεν την γνωριζω αλλα εχει αρκετα ταουτάζ

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.139
Πόντοι
456
Οσο περισσότερα τα tattoo τοσο περισσότερα τα χιλιόμετρα. Νομος.
Οταν ειναι στην πρωτη δευτερη πουτσα ειναι ρομαντικες ακομα. Εχουν κανενα τριανταφυλλακι στον καρπό, καμια αναρριχώμενη βουκαμβιλια στον αστραγαλο.
Μετά τα σαράντα (καβλια) ερχονται και τα μανικια και τα τατου αναμεσα στους βυζους.
Α μη το λες δεν ισχύει και αναγκαστικά.
Προφανώς τα τατουάζ δείχνουν ψυχολογικά.
Αλλά ξέρω και κάτι " καλά κορίτσια " που πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία και από πίσω είναι χειρότερες από τις εργαζόμενες. Φυσικά ούτε τατουάζ ούτε piercing.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.744
Πόντοι
206
Μίας και έχω γαμήσει αρκετές τέτοιες αρχικά δεν είναι εναλλακτικές. Τα πραγματικά εναλλακτικά κορίτσια που κάνουν και άριστο σεξάκι είναι απλά και δεν έχουν τέτοιες παπάτζες πάνω τους. Αυτό που τις καθορίζει είναι η συζήτηση και το πολιτισμικό κεφάλαιο που κατέχουν. Αυτές που αναζητάς είναι απλά χαζογκόμενες που έχουν κολλήσει με ένα συγκεκριμένο lifestyle. Υπάρχουν μέρη που είναι γεμάτα τέτοιες και γαμάς εύκολα. Κάνουν πολλά πράγματα γενικά, αλλά στο πλήθος είναι ανώριμες φοιτήτριες ή ναυάγια. Η Indica Flower που έπαιξε σαν φωτό είναι μούναρος πορνοστάρ, αλλά καμένη new age χίπισσα με κρυσταλοθεραπείες, μπάφους και λοιπές μαλακίες. Σε κάθε περίπτωση γαμάς, βγάζεις βίτσια αν είσαι τυχερός, γιατί πολλές είναι φουλ ξενέρωτες στο κρεβάτι, αλλά δεν είναι για πολλά αν δεν είσαι της φάσης. Σημαντικό πάντα καπότα γιατί παίζει πολύ η ανοιχτή σχέση και τα ΣΜΝ. Κάποιες μεγάλες είναι και φορείς HIV, όπως και πολλοί στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Αυτά για ραντεβού, για πουτάνες δεν έχω ιδέα. Καλή συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
575
Πόντοι
81
Μίας και έχω γαμήσει αρκετές τέτοιες αρχικά δεν είναι εναλλακτικές. Τα πραγματικά εναλλακτικά κορίτσια που κάνουν και άριστο σεξάκι είναι απλά και δεν έχουν τέτοιες παπάτζες πάνω τους. Αυτό που τις καθορίζει είναι η συζήτηση και το πολιτισμικό κεφάλαιο που κατέχουν. Αυτές που αναζητάς είναι απλά χαζογκόμενες που έχουν κολλήσει με ένα συγκεκριμένο lifestyle. Υπάρχουν μέρη που είναι γεμάτα τέτοιες και γαμάς εύκολα. Κάνουν πολλά πράγματα γενικά, αλλά στο πλήθος είναι ανώριμες φοιτήτριες ή ναυάγια. Η Indica Flower που έπαιξε σαν φωτό είναι μούναρος πορνοστάρ, αλλά καμένη new age χίπισσα με κρυσταλοθεραπείες, μπάφους και λοιπές μαλακίες. Σε κάθε περίπτωση γαμάς, βγάζεις βίτσια αν είσαι τυχερός, γιατί πολλές είναι φουλ ξενέρωτες στο κρεβάτι, αλλά δεν είναι για πολλά αν δεν είσαι της φάσης. Σημαντικό πάντα καπότα γιατί παίζει πολύ η ανοιχτή σχέση και τα ΣΜΝ. Κάποιες μεγάλες είναι και φορείς HIV, όπως και πολλοί στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Αυτά για ραντεβού, για πουτάνες δεν έχω ιδέα. Καλή συνέχεια.
Η αληθεια ειναι πως εβαλα αυτη τη περιγραφη (τατουαζ-piercing κλπ) ,κυριως για να καταλαβουν οι περισσοτεροι τι εννοω , μιας και στην Ελλαδα πιστευω οτι το εχουμε συνδιάζει ετσι , ακομη και οι ιδιες οι γκομενες που «κατατάσσονται» η θελουν να κατατάσσονται τελος παντων σε αυτη τη κατηγορια , εχουν αυτα τα χαρακτηριστικά..Οπως και να εχει ομως συμφωνω με τα λεγόμενα σου!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Όλα τα Ωραία, στην Γαύδο και την Σαμοθράκη θα τα χτυπήσετε...
B-Cherry-by-@raulbateman.jpg

Εναλακττττ και Classy...

kafros63

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
140
Πόντοι
0
Οι εναλλκτικές που ψάχνεις κάνουν κυρίως BDSM.

Πριν 2-3 χρόνια είχαν σκάσει 2-3 Ουκρανάκια σε αυτό το στυλ σε στούντιο αλλά εξαφανίστηκαν (την Αγκάθα του Κ30/Κ60 νομίζω την είχα πετύχει και σε μεγάλη συναυλία που έγινε τότε).
Η μόνη που μπορώ να σκεφτώ να πλησιάζει σε αυτό το στυλ είναι η Ρωσίδα Ντανιέλα επίσης από Κ30/Κ60.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom