Εσύ κουλαρε πρώην όμορφη δεν είναι όλοι οι άνδρες πυρφόροι ούτε πιτσιρίκια στο τικ τοκ...όταν δεν έχεις όρεξη μη πας σε ραντεβού κάποιοι δουλευουν 3 η 4 μέρες για να σε δούνε...μάθε να σέβεσαι και χαλαρώστε όλες ντίβες γινατε πια επειδή δεν κάνει καμία σας για σύζυγος η σύντροφος έχει πάει το θέμα εντελως στον αγοραίο ..μάθε να σέβεσαι κορίτσι δεν είναι όλα στη ζωή ευκολία και άνεση πλαστικές και Μύκονος ...κατέβασε τη μυτούλα σου γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί και όταν μιλάς και φέρεσαι έτσι θα σε βρει το κάρμα ..σκατά στη γενιά σας..ασεβαστα σκατουλια
Αφού θες να συνεχίσεις την συζήτηση γιατί δεν μου στέλνεις προσωπικά να το λύσουμε ; 1ον επιλογή Σ είναι όπου κ αν πας κ ότι δίνεις εγώ ας πούμε δεν θα πήγαινα ποτέ σ τέτοια για να πηδήξω ΧΑΑΧ
2ον πλαστική γιατί επειδή έβαλα στήθος; Η μούρη μ ίδια είναι έχω αφαίρεση κ τα χείλη μου ..δεν είμαι πια 20 χρόνων να μην ξέρω
Από την συμπεριφορά σου φαίνεται πως φαίνεσαι σ μια κοπέλα το οποίο είναι επαγγελματίας κ προσπαθεί να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορεί..
Αν είσαι άπλυτος ανώριμος χωρισ Τρόπους κ αξύριστος σίγουρα δεν θα περάσεις καλά με μένα τα υπόλοιπα είναι για να με μειώσεις χωρίς να έχεις έρθει σέβομαι τον καθένα όπως με σέβεται φιλακιααα